Bobocei de sept-oct 2008 (268)
Raspunsuri - Pagina 14
Nocom spune:
Neata,
AlexaM 
Noi suntem bine, am revenit la programul nostru normal de trezire la 8-8.15 si 4 ore somn ziua
, in doua ture.. e asa de bine... Deja ma duc cu daria in fiecare seara sa-l luam pe Matei de la gradi si stau cu ea acolo 1 ora, sa se acomodeze cu copiii si ideea de gradi. Am mers de ja 4 zile dar nu se desprinde deloc de mine.. adica chiar daca se duce la cufarul cu jucarii in secunda 2 se uita dupa mine si ma trage dupa ea sa-i fiu alaturi...
, noroc ca mai am o gramada de luni sa ne acomodam...
lumi o sa fie bine curand!!! 
andy.p, dyanira, babytza, felicic, Ada, ange 

Sa avem o zi minunata, calda si linistita!!!
claudinna spune:
neata!
mamidestefan, sanatate multa! si eu as repeta testul! uite asa ma gandesc sa ma duc sa-l fac ....nu l-am mai facut dinainte de a ramane gravida, ar cam fi cazul, dar nu reusesc sa ma urnesc
ceva asemanator a avut si R, adica febra centrla, parca se numeste. capul si trunchiul ardeau si mainile si picioarele sloi! i-a trecut intr-o zi jumate, doar cu antitermice si tantum verde, ca avea rosu in gat, dar nu ne-a zis ca ar fi amigdalita.
sper sa nu mai faca nici Iza febra!
baby_boy, suuper masinuta!! chiar asha, cat? de unde??
desi cred ca la noi va mai astepta, ori pana in vara, ori mult si bine![]()
acum am comandat laptop, abia asteptam sa vina!
Nerantula, ai pus poze cu patul cel nou? eu n-am apucats a citesc tot din urma...nu ma lsa teroristul. cum ma vede la calc cum cashuna pe mine
babytza spune:
Neata mamici 
Lumi a fost bine pentru prima zi
Tu sa fii puternica si sa te gandesti mereu ca e ceva bun pentru ei si nicidecum nu le faci un rau. Stiu ca iti este greu la inceput , dar e minunat ca ei sunt doi si se au unul pe altul acolo cand tu pleci acasa 

Lidia sanatate printesei si bafta la analize !!! 

Noi am avut o noapte tare interesanta. La 11 s-a oprit curentul in tot cartierul. Apoi la 12 am incalzit apa sa o pun in termos si m-am dus sa hranesc puiul, prima tura. A papat, nu avea febra deloc.
La 3.35 s-a trezit ca ii era foame. I-am dat sa pape apoi i-am luat temperatura : ardea tot...39,6
L-am dezvelit, i-am dat apa , i-am schimbat pampersul si i-am pus un supozitor cu paracetamol. Dupa 5 minute l-am verificat sa nu fi crescut , ca ma duceam sa aduc sosete cu otet... (toate astea la lumina lumanarii
) Nu a fost cazul, ca in urmatoarele 30 minute a ajuns la 36,8 
A dormit foarte bine, neintors pana la 8.30
Nu a mai dormit asa tarziu de ceva timp ![]()
Aaa, aseara la baita , am vazut ca are o alergie pe tot corpul, nu stiu de la ce. I-am dat 2,5 ml de Peritol si vad ca acum nu mai are nimik ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
claudinna spune:
Lumi, ati spart gheata! si eu sunt de parere ca e foarte bine pentru prima zi! e bine sa te impaci si tu cu gandul ca e mai bine sa mearga de acum, sa fie adaptati deplin cand vei fi nevoita sa mergi la munca. cat despre program...daca cei din gupa urmatoare au un program asemanator cu al vostru, poate ca ar fi bine sa-i muti, dar cred ca se vor adapta si ei cu timpul. daca se trezesc devreme, pot fi obositi pe la 10. la cat incepe d efapt programul acolo?
Nocom, deja antrenament??? mi-ar placea sa-l duc si eu pe R la copii, sa se joace, sa socializeze...nu prea pot aici la gradi, dar abia astept caldura 
claudinna spune:
babytza, este de la febra!!
in seara dinainte de a pleca la munte, am vazut ca si R avea pielea ca marmorata asha...m-am speriat, dar mi-a trecut repede, pentru ca mai trecusem prin asa ceva. am lumina cams laba in camera si nu se vedea bine. sotul s-a enervat, ca eu caut motive ca e copilul bolnav si el n-are nimic
, deja nu mai facuse febra de o zi jumate...deci mergea spre bine. dimineata, avea inca pete rosii, mai ales pe trunchi, d ela gat pana aproape de abdomen si am stat in cumpana...sa-i dau zyrtec...sa nu-i dau...sa ma duc sa-l vada dr...daca ma duceam, ne zicea sa nu mai plecam cu el...
asha ca m-am inarmat cu medicamente, a mers si vara-mea, care e asistenta si facusem planul sa ma duc acolo la dr, daca era cazul. seara urmatoare parca mai avea putin, dar a doua zi dimineata era curat.
deci cred ca e de la febra, dar depinde si ce aspect au
claudinna spune:
am citit asta la pepenasi: "
Cine e insarcinata sau are bebe pana in 3 luni poate ridica de la Cora un biberon avent, un pachet de servetele umede nivea si o cutie cu alte cadouri... am vazut cand am luat ceva pe punctele de pe card.
Daca sarcina e mica si nu se vede, trebuie sa ai dovada medicala."
babytza spune:
Claudina aratau ca o spuzeala, niste bubite mici de tot si rosu ca racul peste tot . Ma gandeam ca sunt de la febra sau de la nurofen, ca de mancat nu a mancat nimik nou ca sa faca alergie la mancare....
Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
Noi plecam la tuns
mergem sa ne aranjam putin podoaba capilara ca ii cam intra in ochi ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
laureta spune:
Fetili la voi au intrat banutzi?
Babytza pupam piticu bine ca au trecut bubitzele
mamidestefan multa sanatate si tie si printesei
baby boy faina masina
anca81 spune:
Salutari gagics 
Vroiam sa va spun ca am vorbit cu Andy_galro, e in spital cu Andrei. Mititelul a facut o viroza destul de urata si a fost nevoie de internare. Acum sunt insa mai bine, sambata pleaca acasa. Va saluta pe toate.
Carla &
mami