Bobocei de sept-oct 2008 (268)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

xor: citesc de multe ori, as vrea sa raspund si nu apuc...

daca vorbesc despre Vlad, pun monopol pe capitol asa ca mai bine schitez:

mancare: orice, vine lnga tine atunci cand manaci, aseza suzeta jos (gresie, trotuar, iarba) si deschide gura, sa-i dai ce mananci tu..... asta o face si in parc, langa bancutele pe care tinerii halesc mac-urile pline de Doamne Fereste, al meu cupil ar fi mega ultra fericit la Mc.D........ nu suporta branza de vaci simpla, fara sare sau mamaliga.... da, i-am dat si ii dau sarma: carne de porc de la ai mei, i-am pus cu mamaliga si smantana si a facut scandal cand s-a terminat (era doar una, nu?)........ in general mancam toti acelasi fel: gratar, cuptor si legume variate.,..... ii fac dulciuri in casa, dar tot se aseaza la coada la gogosi in parc

somn: are un singur somn pe zi, de la 12 la 13,30 maxim 14, in conditiile in care la 20,30 -21 seara este in pat, dormind pana LA 8 dimineatza. La culcare si la trezire are 330 ml de lapte si in patut ii mai pun, seara dupa ce adoarme, un bibe de ceai cu miere (daca ii este sete, se serveste singur noaptea). Nu putem dormi impreuna in patul nostru din dormitor, de multe ori mi se pare ba ca nu respira bine, ba ca parca are muci si vreau sa-l iau in pat cu noi: nu se poate, se linisteste doar in patutul lui, cu perna lui, cu Duni, cu paturica etc..... este imposibil de dormit cu el in acelasi pat: te pocneste cu mainile si picioarele pana il duci la el si acolo se linisteste instant.......

la dracii nu mai vorbesc, va spun doar una: s-a urcat D-na Vio pe un scaun, de pe scaun in spagat pe pervaz cu un picior si cu celalalt pe un fotoliu mai indepartat, ca sa-mi stearga geamul mare din sufragerie. Ce-a facut Vladut? a furat scaunul cu pricina.... l-a tras de sub fereastra si se hlizea la ea, D-na Vio: Vladut, da-mi scaunul, te rog.... baiatul se mai tragea un pas in spate, cu scaun cu tot, asta si hlizandu-se la ea... D-na V. s-a redresat intr-un final si cand se chinuia sa se dea jos de pe pervaz, vazand-o, ghici ce-a facut baiatul meu?... a abandonat scaunul departe de locul faptei si s-a ascuns sub masa de toaleta in dormitor Greu este sa fi si bona, parol!!!! io nush ce faceam cu el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

multumesc mult pentru sustinere

miruna nu stiu daca e viroza..cert e ca Stefan nu are nimic...doar eu parca as avea o forma de amigdalita ..dar usoara..poate ca am adus-o eu de pe la munca ..cine stie..
ah si febra a fost foarte virulenta..cu miini si picioare gheata..iar capul si pieptul ardeau..
of ..ma rog sa nu mai revina..

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Lumi, eu as vrea numai sa va tin in brate asa, de departe, pe toti trei ... altceva nu zic, ca e plin de estrogen la mine

Lidia, multa sanatate Izabellei, sa scape o data de toate problemutele astea care va chinuie! O fi si primavara asta care ne bulverseaza pe toti ...

Felicic, ce reconfortant e sa te mai citesc!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

in alta ordine de idei..
am facut un papanicolau..si mi-a iesit PAP III...
asa ca am ajuns la colposcopie..iar acum am recomandare de test HPV..sunt ingrozita..de posibilele rezultate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lumi suntem alaturi de tine, din ce povestesti azi a fost bine, speram sa va fie si in celelalte zile

Lidia multa sanatate Izabellei si tie

Abe tacsu'mare merge si face ca babutza...Crina il imita, mor de dragul ei cum merge...picioarele cracanate si mai pe vine

Felicic ma bucur ca te revad, ici multi lui Vlad, la fel face si Crina cu mancarea

Cristina sa inteleg ca il ai pe vitezomanul Gica, tare frumoasa masina

Kllemi azi am prestat mancare de gogonele cu carnita pt noi si pt pitia piure de cartofi..pt ca a refuzat ciorba...de fapt toata ziua nu a vrut sa manance

Babytza imi pare rau de noaptea avuta, sper sa fiti bine

si la Crina se vede alb pe gingia de sus unde sunt caninii...sa iasa mai repede fara alte urmari

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
www.uta-arad.ro/forum/showthread.php?tid=4053&pid=284017#pid284017" target="_blank">Sa ajutam familia lui Alexandru Draghici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

in alta ordine de idei..
am facut un papanicolau..si mi-a iesit PAP III...
asa ca am ajuns la colposcopie..iar acum am recomandare de test HPV..sunt ingrozita..de posibilele rezultate

Refa testul la alt laborator, la alte laboratoare. Multa sanatate, sa scapi si de grija asta cat mai repede!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lidia, multa sanatate Izabellei, si tie, mami! Si eu as zice sa refaci testul.

Mi-e groaza ca trebuie sa incep si eu cu mersul pe la doctor... gineco/pap + control, colonoscopie... , investigat coloana. Mereu am o scuza buna, n-am timp! n-am cand! in plus tot cred ca daca voi reusi sa slabesc o parte din probleme vor disparea... cum ar fi cele cu coloana. Asa ca tot astept sa slabesc... desi nu merge, absolut deloc, niciun regim.
Iar acu bag si o depresie mica de primavara...

Lumi, Radu plange, dar rau de tot, cu dat cu fundul de pamant, tavalit, aruncat, daramat... de cate ori ma vede intorcandu-ma de undeva. Il iau in brate, el se zbate si urla, si tot asa. Adica stiu la ce sa ma astept, huh?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Neatza tuturor!!!

si din belsug!!!

Multumesc pentru raspunsuri fetelor!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Buna dimi si de la noi!

Multumim Alexa ptr pepsi..chiar aveam nevoie de un pahar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Babytza sa speram ca noaptea asta a fost mai buna

Mamidestefan sa speram c-o sa fie bine totul in urma analizelor...tinem pumnii stransi...

Lumi..curaj..lasa ca e bine ptr. prima zi...dar ..cum ai spus si tu..poate era mai bine la cei de 2 ani...zic si eu...mamica eroina...

Mergi la inceput