Bobocei de sept-oct 2008 (268)
Raspunsuri - Pagina 12
Muuh spune:
Lumi nu se vor obisnui in cateva zile. Este un proces de durata. Incearca sa te obisnuiesti tu cu ideea intai. Mie mi se pare ca doamnele de acolo si-au dat tot interesul pentru ei, stiau destule lucruri cat sa poti crede ca s-au ocupat. Din ce povestesti tu chiar le-a mers bine. Maine cand ii lasi incearca sa ii lasi la doamnele la care i-ai gasit astazi. Si da ce zice Felicia este foarte important fii tu convinsa ca este solutia pentru voi si asa vor accepta si ei mai usor. Eu personal nu cred ca nu si-au dat seama ca lipsesti, pur si simplu nu au simtit nevoia sa te caute si daca e asa cu atat mai bine inseamna ca acele doamne chiar s-au ocupat de ei. Acum pe bune experienta voastra de astazi suna ca un inceput promitator, este sansa voastra.
baby_boy spune:
Lumi
o sa fie bine!!
Mamidestefan multa sanatate Izabellei!!
mi-am luat masina mica, rosie ca focul
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Xor ....probabil in mintea copilului lasat acolo a fost ca oarecum a fost abandonat iar cand a vazut ca mama a venit totusi dupa el a simtit nevoia sa ii spuna ca o iubeste......nu stiu cum sa evit acest sentiment de abandon din sufletul micutului...nu stiu cum am sa-l fac sa inteleaga dar ma rog la Dumnezeu sa-mi dea intelepciunea necesara....acelasi lucru ti-l doresc si tie Lumi.... |
nici eu nu stiu, exact de asta mi-e cel mai teama si mie
. le repet intruna ca nu-i las, ca vin dupa ei, ca ii las doar 4 ore, ca-i iubesc si-o sa-i iubesc mereu, ca ca.... nu ma dezlipesc de ei in restul timpului, nu stiu ce sa fac mai mult....
sper sa fie ok, merci mult de vorbele bune, va tin si voua pumnii stransi, stransi!!

feli, sunt absolut convinsa ca e benefica pentru ei colectivitatea. de asemenea, sunt convinsa ca momentul e bun ales, alternativa ar fi fost sa-i duc la 2 ani, in octombrie, direct la program de 8-9 ore. ma si vad plangand prin buda la serviciu...
te pup, merci mult de incurajari, om trece si peste asta!
pio, nu ne-au cerut canita in ideea de igiena, clar o sa faca schimb cu ale celorlalti, ci in ideea ca sunt obisnuiti sa bea din cana cu cioc, de ex, asa cum altii nu beau decat din biberon sau direct din pahar normal. ai mei beau din cana cu cioc sau cea cu pai. din bibe doar lapte, apa sa n-o vada.

anamona, kllemi, lidia
, multumesc!incurajarile voastre au venit tocmai bine, mi-e groaza de ziua de maine si mi-e teama ca le transmit teama mea
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona mamidestefan, ti-as recomanda sa o duci si la Culcer sa o vada.... Asta pentru ca nu sunt pentru antibiotice dar in acelasi timp stiu ca infectiile netratate pot duce la chestii nasoale, iar febra asta repetata nu suna deloc bine.... Zic sa o duci la Culcer, pentru experienta pe care o are, pentru ca stiu ca nu ar da antibiotic asa de dorul lelii, pentru ca sunt convinsa ca v-ar da un sfat foarte foarte bine intemeiat....daca si ea zice de antibiotic, poate ar fi un semn ca trebuie sa il luati.... Sper sa nu te superi pe mine ca am fost asa deschisa in expunerea parerii, tu faci cum crezi tu ca e mai bine pentru voi.... LE: am uitat sa zic ce era mai important: SANATATE multa Izabelei si refacere rapida! |
multumim mult!
probabil ca am sa ajung si la Culcer...daca nu ne revenim...
cert e ca de azi dimineata de la 3 dimineata ..nu a mai revenit febra deloc...eu inca mai sper sa scapam..mai ales ca nu are muci..tuseste mult mai rar..si a reusit si sa manince azi peste zi..
aaa..si discutind cu medicii..se pare ca episoadele de febra de saptaminile trecute de 38-38.5 nu au legatura ca ce e acum...plaminul e ok...urechile la fel...doar pe amigdale ar fi ceva pete..si asta era ieri dimineata...
homeopatul insista ca e hazardat sa ii mai dau acum antibiotic..cind a dat inapoi febra..
greu de spus ce va fi miine...of..of ..simt ca imbatrinesc cu zece ani cu printzesa asta nastrusnica..
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
luminita2008 spune:
muuh, sper din suflet sa fie asa, sa se ocupe de ei! si asta sa fi fost motivul pentru care n-au plans chiar tot timpul... stiu ca nu va fi usor, ca dureaza, dar teoria fir-ar a naibii de teorie, nu-i ca practica!! tre' sa lucrez mai mult si la mine...

baby_boy
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
Xor spune:
Lumi - 
Felicic - scrii rarut dar te citesc cu mare placere![]()

Baby_boy - super masinuta...scump, scump?![]()
Mark a dormit astazi la pranz doar 40 min....la 21,00 a picat...sper sa doarma linistit pana dimineata...
tuturor
Muuh spune:
mamidestefan mie pediatra mi-a spus ca circula acum o viroza care da febra mare peste 39 timp de trei zile apoi scade si ca se asociaza cu amigdale umflate. La mine Dimitri a avut doua nopti la rand 40, fara sa faca febra in timpul zilei apoi nu a mai facut febra dar a tusit. De data asta nu i-am dat antibiotic doar homeopate. La Alexei febra a tinut 4 zile dar nu a sarit de 39.5 si tot noaptea facea. Dar mergi si la Culcer sa vezi ce zice si sanatate multa va doresc.
abe spune:
hello
am avut cateva zile rele, rele...cu greata, somn si toate cele
ada Doamne ajuta sa fie bine sora ta si sa vina bb!
alexa eu sunt singura la parinti dar mi-am dorit intotdeauna o sora sau un frate. nu-mi aduc aminte sa fi zis vreodata: "wow, super, ce bine ca-s doar eu!"...imi doresc multi copii, imi plac familiile numeroase, cred ca familia iti ofera cele mai frumoase momente in viata si cu cat mai multi membrii cu atat mai bine si mai multe momente minunate ![]()
despre Mladinska si Auchan, cam pustii amandoua de cate ori am trecut eu pe acolo. Mladinska imi place mult, mi se pare ca are o atmosfera deosebita, dar am citit acum ceva vreme ca nu-s multumiti de piata din Romania si de cum merg afacerile lor pe aici...
ange si maria merge ca o babuta! aplecata
nu stiu ce o fi in clipele alea in capsorul ei, pe cine imita oare?
piolica ma bucur ca e mai bine Elsa, sper sa-i treaca repede si sotului tau
nushulica felicitari! si la noi a mers din prima, numai ca dupa cateva dati mi-a pierit entuziasmul si a intervenit lenea asa ca acuma o pun o data pe saptamana
in rest, pampersul sa traiasca!
dyanira eu am luat laurina, mi-a fost ok
lumi iti tin pumnii sa treceti usor peste perioada asta! si noi avem perioade mai lungi sau mai scurte cand suntem departe una de alta, mi=a fost tare greu pana m-am obisnuit sa o las acasa cu bona, si acum ma grabesc de fiecare data sa ajung acasa pentru ca plange dupa mine cand plec si mi se rupe sufletul, dar ce sa facem...asta-i mersu'...
mamidestefan multa sanatate Izabellei!
mami de Maria si
7+
300 spune:
Lumi, mie mi se pare ca a mers bine azi la cresa. In general copiii sunt linistiti daca nu esti tu in preajma dar se ocupa cineva de ei cu atentie.
Lidia multa sanatate la voi acolo!
Paula-Laura spune:
Buna!
Monica
Eva 
Lumi 

m-am gandit la tine astazi
Mie directoarea de la gradi mi-a zis ca se poate spune ca un copil s-a obisnuit dupa cel putin 1 luna. Si sa ma pregatesc sa rezist acestei perioade. Asa ca nu pot decat sa te incurajez sa iit faci curaj! Ei nu sunt obisnuiti fara tine si probabil din aceasta cauza plang cand te vad, se vor obisnui si isi vor schimba modul de manifestare. Ca idee Mihnea si acum mai are dimineti cand trage de mine sa nu plec, sa il iau in brate
dar mama imi spune ca uita in momentul in care am inchis usa. 
Alexa mie mi se pare deprimanta galeria din Militari. Am fost de 2 ori doar pana acum , in weekend(si recunosc ca nu am remarcat libraria). Nu erau f.multi oameni. Cred ca auchan nu atrage prea multi clienti si galeria e atat de slabuta incat nu convinge clientii din praktiker/decathlon sa intre in ea. Eu am vrut sa mananc ceva acolo si am decis ca mai bine plec
De fapt problema galeriei e ca cele mai bune magazine de acolo sunt in afara ei ![]()
Lidia sanatate multa!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete