Hai Bumbi,Lara,Jasmine! Bv Yaia! Iepu 2010 (127)
Raspunsuri - Pagina 20
miria_cristina spune:
ANDRA - Ma bucur tare mult ca sunteti bine si imi pare rau ca ai suferit in spital atata rautate!
Bine ca s-a terminat totul intr-un mod fericit si acuma sunteti linistiti cu totii!

Cristina +35
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
GabyHila spune:
Andra felicitari pt vestile bune!
Cat despre asistente eu cred ca bateam tot ce imi iesea in cale! dusa nu sunt la biserica si nici cu bebelusa mea nu se joaca nimeni! la doctor nu i-ai zis nimic! cred ca il sunam si ii ziceam si lui!
Sambata trec pe langa voi! ma duc la Moreni la socrii!

castelanaC spune:
Buna fetele,
azi e zi importanta... se inrosesc ouale.
Cu iertare (pentru ca este saptamana in care trebuie sa fim piosi, ca-mi permit sa va zic un bancutetz (mi l-a zis acum mama, mare nebuna, la telefon, am ras de m-am spart)
" -stiti cum ii plac lui Bula ouale?
-MANGAIATE"
"stiti cum le vopseste?
... cu ruj"
castelana fericita
39+ 
freedelia spune:
Neatza -- la noi nu mai sta ploaia, iar eu am dormit putin si prost azi noapte si mi-e un somn...
Bravo Bumbitza, bun venit Ilinca, sa fiti sanatoase si fericite!!!
Gaby -- daca vrei stabilim candva sa vorbim pe mess cu web cam si iti arat cum sa pui wrapul ca sa nu te jeneze si iti arat si cum sa alaptezi copilul in el. Pt alaptat iti trebuie o mana, in caz ca ai nevoie sa sustii sanul. Stiu ca unele mamici nu sustin sanul cand alapteaza, eu nu suport sa nu il sustin. Daca nu ai nevoie sa sustii, nu iti trebuie nici o mana, ca sustine wrap-ul copilul in timp ce suge.
Andra -- slava Domnului ca totul e bine, mi-au dat lacrimile citind cat de nasol a fost la spital. bine ca a trecut...
Mi-e asa de somn, dar i-am promis lui Jodie ca ne jucam, si acum ma asteapta...
Va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
nemary spune:
Ioana, Irina bebelina e linistita, din cand in cand parca se mai vaita, dar nu se strange de burtica.
Gaby, ce tare, vreau si eu asa bunic. Sa te a jute in continuare, felicitari. Noi nu am mai fost la socri, in Moreni din sept, calatorie placuta.
Camilecu, nu mai este in garantie salteaua? Sa ii suni sa-I intrebi de ce a mucegait, asta nu am mai auzit.
Andra, ce vesti minunate. Bine ca ati scapat de spital.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Iulia
castelanaC spune:
Andra-s, off Doamne cate ai indurat cu bebelusul rau in spital, iti vine sa inebunesti nu alta.
Felicitari pentru rezultatele bune si tu sa fii tare pentru bebelusul tau.
strigator la cer ce povestesti despre asa oameni din spital care ar trebui sa te trateze, sa te ajute, nu mai comentez ca era vb de o mogaldeata de om, Ianis al vostru.
Sanatate maxima si speram si ne rugam sa fie tot bine, sa nu mai trebuieasca sa mai ai de-a face cu ele ( asistentele)
castelana fericita
39+ 
andra_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GabyHila Andra felicitari pt vestile bune! Cat despre asistente eu cred ca bateam tot ce imi iesea in cale! dusa nu sunt la biserica si nici cu bebelusa mea nu se joaca nimeni! la doctor nu i-ai zis nimic! cred ca il sunam si ii ziceam si lui! Sambata trec pe langa voi! ma duc la Moreni la socrii! ![]() ![]() |
ba da, dr plecase in policlinica, dar la faza listatul analizelor l-am sunat si in cateva minute cineva s-a gasit sa ne listeze analizele si sa ne faca iesirea din spital ca altfel cred ca stateam pana la 12 noaptrea acolo
POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
Ina_3040 spune:
Fetelor va invit la o felie de tort si un pahar de suc virtual!
Va multumesc tuturor pt urarile de La Multi Ani si scuze ca nu mai nominalizez.
Azi implinesc 31 de ani si sarbatoresc impreuna cu cel mai frumos si minunat cadou ce il puteam vreodata primi ![]()
Am comandat un tort si o sa sarbatorim in familie, cu Robin, cu sotul si cu mama mea.
va pup pe toate si sa auzim numai de bine.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
nibi_niki spune:
ANDRA mi s-a zbarlit parul pe mine cand ti-am citit postarea. DE felul meu nu sunt pusa pe harta dar in situatii de astea nu se mai intelege nimeni cu mine.Cum sa nu aiba chef sa printeze rezultatele?..pai daca nu ai chef stai acasa si lasa pe cineva care are chef sa munceasca.. m-am enervat rau,sincer.Oricum ,bine ca s-a terminat totul cu bine.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
ladyD spune:
Buna fetelor si felicitari noilor mamici!!!
Astazi de dim am fost si eu la control, acum am venit de la spital....cu vesti....bebelina este ok, mai are lichid este in regula, in schimb...soccc
are 3916 g....iar eu sunt o mamica mignona si pricajita....deci.....MAINE SUNT PROGRAMATA LA CEZARIANA!!!!
Sunt debusolata total pt ca eu m-am informat numai in ceea ce priveste nasterea naturala....uoffff...nu stiu daca tb sa stiu ceva anume pt cezariana...sper sa fie ok...stiti cumva cate zile voi sta in spital?
40+