Hai Bumbi,Lara,Jasmine! Bv Yaia! Iepu 2010 (127)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

oare de ce a mucegait , ca nu am varsat nimic pe ea , Larissa nu doarme cu noi , ca sa zic ca a facut pipi in pat ?/
Sotul meu a fost foarte racit in iarna asta si a transpirat foarte tare , oare sa fie de la asta ?

37+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Cami - nasol cu mucegaiul asta. Si pe mine m-a zapacit anul asta, deci nu am mai avut din 2005 cand a fost un an ploios rau.
Incearca cu solutie pt mucegai , dar o miroasa rauuu. Ar trebui s-o lasi dupa o zi afara undeva la aer..

Mi-e mi-au mucegait niste pantofi de primavara in dulapul lor. Am incercat sa-i curat dar nu a mers. Direct la gunoi au ajuns si nu-i purtasem de 3 ori.

Denisa, 39 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Gaby nici asa nu merge ?

Am probat si eu cu Honey ( 8 kg) si nu ma deranjeaza nici o rasucitura.
De alaptat nu am incercat.

Cami - de la umezeala din aer. Probabil ca ti-a mucegait un colt de langa perete. Peretele a tras, a tras si patul si uite asa a ajuns la saltea.

Denisa, 39 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

honey mersi de link. incerc azi noua pozitie. cum e in video nu sunt rasucituri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

neata

felicitari yaia
felicitari bumbitza

gabi
eu sunt foarte odihnita,ne-am culcat aseara la 1 si ne-am trezit azi la 10 cu o singura trezire pt supt.mama denaturata ce sunt,,,imi las copilul mort de foame,dardaca nu s-a trezit

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!

Sunt anchilozata din cap pana in picioare. Ma dor toate articulatiile de mor.

Iar Dami iar haraie pe gat. Ce-o mai avea acuma? Ma simt si ingrozitor de greoaie si rau ca sa nu pot sa merg cu ea in plimbare pe la medici. Ii voi da eu de cap pana la urma, dar imi da un stres in plus.

Merg sa fac una alta prin casa poate ma dezmortesc si eu nitel, ca trebuie sa mut mobila prin casa. Si sa fac spatiu de patut.

Imi vine astazi si mor de nerabdare sa-l montez.

Cristina +35 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Rebiana, multumesc de sfat. stiam si de termometru, i l-am pus azi de dimineata sa vedem daca are vreun efect. daca nu, diseara o sa sa-i pun supozitor.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Cami ia masuri urgente! ce umiditate ai in casa? incearca sa aerisesti cel putin 10 min in fiecare zi in fiecare camera! sa nu usuci hainele in dormitor ca toata apa se duce in atmosfera!

Eu as zice sa scoti salteaua la aer, stergi cu solutie de mucegai, incerci sa o lasi macar o zi intreaga la uscat si reiei procesul pana nu mai apare! mai cauta si alte surse de mucegai, sigur mai ai pe undeva!

eu inainte sa ma mut in casa, am inchiriat 1 saptamana 2 dezumidificatoare profi! am scos aproape 60 de litrii de apa din toata casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

am lipsit cateva zile, dar vin cu vesti fff bune

copilasul meu scump nu mai are nicio problema la rinichi, s-a redus dilatatia pe care o avea la nastere, am scapat de spitale, de tratamente, de operatie
DD ne iubeste si ne-a ascultat rugaciunile
sper ca peste 2 luni cand ne ducem la eco transfontanelara sa primim aceleasi vesti

nu va pot spune cat de mult l-a afectat ziua petrecuta in spital. acolo toata lumea era agitata, o vanzoleala continua, am stat de la 8 la 16 cu el in brate pe un scaun de pe hol si apoi pe o margine de pat, l-am alaptat in picioare intr-un colt de salon ca se scotea cate un pat afara ca sa aiba loc cand veneau cu targa cu copii de la blocul operator
vreau sa va spun ca pana la ora 12 nu am fost la toaleta pt ca nu aveam unde si cu cine sa las copilasul, pe sot nu l-au lasat sub nico forma sa urce, asistentele erau niste vrajitoare, erau asa rele si nesimtite, trebuia sa le bagi in buzunar de cate ori iti raspundeau la vreo intrebare, de fiecare data, altfel te lasau cu ochii in soare. spre exemplu i-am dat uneia ca sa arate rezultatele de la urografie doctorului si apoi, la vreo ora erau gata analizele la sange si trebuia sa le listeze din calculator, si de fata cu mine i-a zis uneia ca ea nu are chef sa le listeze iar eu stateam pe holurile alea cu copilul, asta mic plangea de nu se poate de la toata agitatia de acolo, ce mai nesimtite din cale afara. si e pacat ca spit grigore alexandrescu are niste medici excelenti, dar trebuie sa induri nesimtirea si nepriceperea unor asistente care se cred niste dive. despre nepricepere nu zic doar de nervi si pt ca a fost nevoie sa il intepe pe asta mic in 4!!!!!!! locuri ca sa ia o proba de sange si in alte 2 ca sa ii administereze substanta de contrast pt urografie. nu va spun cat a tipat micutul, am crezut ca lesina de plans, eu plangeam pe langa el, a fost graznic imi venea sa il iau si sa plec cu el de acolo, dar imi era rusine de dr sa disparem asa.

ne-au trebuit 2 zile ca sa ne revenim dupa suferinta si agitatia de acolo, se vedea in privirea puului meu ca sufera, am stat numai cu el la in brate si i-am zis de sute de ori cat de tare il iubesc mami si tati si l-am alintat si i-am alinat suferinta. offff, pt mine a fost groaznic, am venit asa deprimata, sper sa nu mai fim nevoiti sa ajungem pe acolo niciodata

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

felicit si eu toate mamicile ultimelor zile, pupam bebeii nou-veniti pe lume, le dorim viata lunga, sanatate si noroc!!!

referitor la fructe ... nici eu nu am mancat pana acum vreo 2 sapt decat compot, dar intr-o zi m-am trezit cu o pofta nebuna de tot felul de fructe si am zis STOP, organismul meu are nevoie de asta, ca si poftele astea nu vin din senin, "ne cere" corpul de ce are el nevoie si am dat iama in fructe de tot felul si pe cuvantul meu daca ianis nu mananca mai bine, mai rar ca se satura mai bine, iar colicii nu prea ne mai chinuie

la capitolul atras atentia lui bebe: ii place la nebunie sa ii cant, eu nu am voce si ureche muzicala, dar el nu face diferenta , vorbesc f mult cu el si face ochii mari si tuguie si el boticul, da din limba, face tot felul de mutre, e un scump. dar ce ii place cel mai mult este sa ne jucam cu maimutoaie care fac piu-piu sau zangane. e topit dupa ele

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput