Hai Bumbi,Lara,Jasmine! Bv Yaia! Iepu 2010 (127)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Neata fetele!
Va anunt ca deocamdata Annya nu poate veni sa scrie pe forum. Eu sunt Fiona (sotia lui Shrek), mai sprintena si mai subtirica ca ea. Are picioarele umflate, ale mele sunt de top modela.

La multi ani Ina!!!

36+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

La multi ani Ina! sa fii fericita alaturi de robin si de toata familia :)

cami n.am nascut...mi.e ca ma prinde 9 aprilie , adica urmatoarea programare
4 kg?? acum nu mai fac figuri, dar asi fi preferat maxim 3.200 sa nu zic 3

annya cand ti.am citit mesajul la inceput am crezut ca nasti si sotul tau ne da vestea :)))

roxana 39+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Citat:

annya cand ti.am citit mesajul la inceput am crezut ca nasti si sotul tau ne da vestea :)))

roxana 39+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

M-am gandit ca asa se va intelege din inceputul mesajului, dar tinand cont ca este si 1 aprilie....merge! Pana si eu ti-o luam inainte, Dayanara???

36+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Dayanara, mai ai putin, iti spun eu max. 2-3 zile si o tii pe printesa in brate.

intrebare pt. mamici: bebelusii vostri fac kk in fiecare zi? a mea a facut duminica ultima oara si nu stiu ce sa fac, sa mai astept 1-2 zile pana sa-i pun supozitor?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Iulia

Ovi face de obicei o data pe zi. Daca se intampla sa treaca mai mult timp si e agitat si are crampe ii pun o bucatica de supozitor. Cum e bebelusa? daca e linistita eu zic s-o mai lasi, desi totusi mi se pare cam mult timp de la ultimul kk...

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

BRAVO BUMBITA !!!
BUN VENIT ILINCA !!

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

LA MULTI ANI INA !!!
SANATATE S DRAGOSTE MULTA !!!!

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

La multi ani Ina!
Felicitari Bumbita si Yaya sa va traiasca iepurasii si sa va bucurati de ei.
nemary legat de scaun opiniile difera de la pediatru la pediatru mie unul mi-a spus ca e constipat daca nu face 3 zile altul daca nu face 7 zile pt ca ei asimileaza la varsta asta foarte mult. pe situri am citit ca se considera constipat doar daca face caca tare gen bilute, altfel este normal mai ales daca nu are dureri de burtica. la mine deabia face o data pe zi si asta dupa chinuri intregi si vaiete si scremete..., dar si eu apelez la un sfert de supozitor de glicerina cand urla prea tare. insa daca nu il doare burtica banuiesc ca e ok sa faca la cateva zile cel putin asa spun dr...
dayanara zici ca nu incepem galeria?
oana nici la mine cand plange rau rau nu am solutie orice fac e degeaba. insa de 2 zile ii dau infacol si vad ca nu mai plange asa tare. daca e doar marait il pun in leagan si ii dau suzeata pe care isi varsa nervii si o chinuie pana ii trece.
mamica de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Fiona sa fie cuminte, sa stea cu piciorusele in sus si sa le maseze!

Ioana sa stii ca Dr Spock zice ca nu e neobisnuit pt bebeii alaptati sa nu faca kaka in fiecare zi! Ovi e cuminte? Tu alaptezi?

Delia sa stii ca am inceput sa ma obisnuiesc cu wrapul! ieri am dus-o toata ziua si parea f fericita! cum o pot lega in wrap sa ii dau sa pape? mi-ar f super usor daca s-ar putea! si mi-e ciuda ca nu stiu cum sa leg esarfa sa nu se rasuceasca. ca rasucirile alea ma cam taie pe umar!

Oanka80 ma bucur asa de tare ca ai scapat de mastita aia afurisita si alaptezi in continuare Mariuca! Ti-am spus vreodata ca prima poza a Mariucai din albumul tau m-a dat pe spate mine de la inceput? asa de dodoloata arata mariuca si de roza... pttt sa nu ti-o deochi de la distanta!

Oana scumpa si draga mea incearca sa scoti urlatorul la soare si la plimbare! la mine a mai mers si plimbata in masina in scoica! pune-i radio.... muzica de la carusel, muzica de youtube.. etc! hai ca nu mai e mult!

Nibi vazut si puiutza ta! mortala Alina ce face ca nu a mai scris de ceva vreme! sper sa fie bine!

Roxana de tine nu mai zic... eram atata de convinsa ca nasti ieri...

Raportez o migrena horror azi noapte si un tatic vrednic care a tinut bebelusa cu el sa doarma! au venit doar la papica!

la cine trebuia sa mai scriu doamne???? mintea mea e plina de suzete, laptic, haine spalate..

Apropo, ia ghiciti cine ma ajuta pe mine in fiecare zi! TATA! Vine de la el de jos si imi calca toate hainele care i le las! TOATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Am si eu o problema , aseara am schimbat lenjeria in dormitorul meu si am intors si salteaua si surpriza am vazut ca salteaua a mucegait intr-o parte .... , am inebunit . Salteaua dormeo care am cumparat-o in toamna si am dat 25 de mil. . Nu stiu ce sa fac acum ... as spala-o cu ceva dar nu stiu cu ce...

37+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !!!!
Gaby - ma bucur ca ai scris .Nici eu nu as scoate tzatza in mijlocul multimii. Am de gand sa tin o esarfa cu mine si s-o acopar cu ea cand e cazul. LA baie no way. Sa stea ei in mirosul ala de clor. Daca o vad pe una intr-o bluza ca plasa de tantari fara sutien e buna dar daca lapatezi discret esti nesimtita
O scot direct in uniforma de cls I. Acum am zic ca o las pe Roxana sa nasca prima trebuie sa astept ( nu pana pe 9)

Denisa, 39 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput