Hai Bumbi,Lara,Jasmine! Bv Yaia! Iepu 2010 (127)
Raspunsuri - Pagina 17
honeybaby spune:
Mesaj de la bumbitza : de azi suntem parinti
! La ora 20.30 a venit pe lume Ilincuta iubita, 55 cm , 3,200kg, nota 10, natural cu epidurala. Numai pot de fericire!!! mamica Mada![]()
Denisa,
39 + cu bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
miria_cristina spune:
BRAVO, BUMBITZO!!
SA-TI TRAIASCA FETITA!!

Cristina +35
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
annya9 spune:
Acum am gasit si eu mesajul de la Bumbitza! Vad ca mi-au luat-o fetele inainte cu anuntul!![]()
Bravo Bumbitzaaaa, sa aveti parte de tot ce-i mai bun!!!

36+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
dayanara spune:

Bravo Bumbita!

Bun venit Ilinca ! sa fii mancacioasa si cuminte
roxana
39+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Mesaj de la bumbitza : de azi suntem parinti Denisa, 39 + cu bebe roz Maya RebeccaDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
uau avem Bumbitza micaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
bravo mamicii si sa se refaca repede!!!!!!!!!!
Ilincuta iubita sa creasca mare si frumuoasa, sanatoasa!

castelana fericita
39+
castelanaC spune:
yaia
felicitari mamicooooooooooooo!!!!
refacere usoara si sa fii santoasa!!!!!!!!
bebelina delfinasa mancacioasa si cumintica!

castelana fericita
39+ 
castelanaC spune:
Ina, La multi ANI!!!!!!!!
nu e pacaleala e chiar ziua ta sa stii!!!!!
te pup si sa ai o aniversare frumoasa, este speciala, nu-i asa?
Cu familionul langa tine, cu bebe Robin care te soarbe din ochi sigur va fi o zi de neuitat!
te pup si ai grija de tine!
La multi ANI!!!!

castelana fericita
39+ 
GabyHila spune:
Buna dimineata,
Sa stiti ca nu am disparut! citesc constiincios in fiecare zi dar parca nu mi s-a aratat de scris!
Eu ma bucur de Joy si de zilele frumoase din Sibiu. Acuma ma uitam pe fereastra si a inceput ploaia!
Bumbitza mamicule sa iti traiasca Ilinca, sa ai lapte, sa nu doara alaptatul si sa fie toate ca la carte de bine!
Yaya ESTI MORTALA!!!!! CUM VINE AIA SA AJUNGI DIRECT CU DILATATIE 10? COOOLLLL!!! 

Castelana vad ca esti foarte activa in ultimele zile cu burtoiu! de abia astept sa ne spui cat e de mare baietul! tin pumnii luni! 
Ella exact asa simt si eu cand o pun la san! ca as musca din obrazul ei acuma grasan! si pove cu ea.. grasanu lu mama, buculita lu mama mumusica...!! de m aude cineva... 

Honeybaby sa stii ca mi-au placut vorbele despre alaptat! dar mie tot nu imi e una sa scot tzatza in mijlocul multimii sa ii dau sa suga! nici in baie nu ma duc! am incercat sa ma duc in vizite la prietene unde nu imi e rusine! sau sunt la mine la magazin si ma pot duce in birou in spate! a trebuit odata sa alaptez in muzeul satului si mi-am pus o paturica pe mine! ... nici tu nu mai am mult! o scoti in rochie din spital?:)
Miria imi pare rau pt edemele tale de la picioare! eu beam ceai diuretic pt gravide de la fares si cozi de codite de cirese!
Rebiana inainte sa nasti mi-ai zis ca ai dormit bine sa imi dea dzeu sanatate! ai luat pana la urma passiflora si ai dormit?
Vladi asa ma bucur cand te citesc mai optimista! parca gata ti-ai revenit!
mi-ai lipsit in primele 2 saptamani
Fetelor apropo de ciresele astea care par a fi extrem de bune! Am cerut de la o prietena un animalut din ala de plus cu saculet cu samburi de cirese! l-am bagat la microunde si a luat foc girafa..
nu ma pot apuca sa tin samburii si sa fac un saculet din asta?
Michelle mi se pare strigator la cer sa vii inapoi cu scabie! as innebuni! direct in judecata le dadeam pielea! mama lor de idioti!
Sa te refaci repede si bine!
Annya sper sa te dezumfli si tu repede repejor!
Corimami sa stii ca si la noi e jale cand se ia la tranta cu tzatza! atata fornaiala, agitatie, dat capul pe spate cu sfarcul in gura (auuu)) miauu.. crrrr.. mrrrrr nebunie
revin
camilecu spune:
FELICITARI

BRUMARI 

BUMBITZAA 

37+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
camilecu spune:
Ina, La multi ANI!!!!!!!!
danayana sa stii ca am visat azi noapte ca ai nascut , ca aveai dilatatie 10 si ai nascut un bebe de 4 kg !!!
37+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#