Hai Bumbi,Lara,Jasmine! Bv Yaia! Iepu 2010 (127)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui camilecu

Fetelor vroiam sa va intreb , daca stiti cumva , daca se fac botezuri in iunie , ca este postul sf.petru si pavel?

37+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

eu ieri l-am intrebat pe preot si mi-a spus ca nu, asa ca o sa-l facem la sf.lui mai.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Am reusit sa citesc asa rapid ultimele noutati!

FELICITARI BUMBITZA! IN SFARSIT O AI LA PIEPT PE MANDRA TA ILINCA!
RECUPERARE RAPIDA SI MULT LAPTIC PTR O IEPURICA DE NOTA 10!

LadyD - multa bafta pentru maine! la asa bebe mare desigur cezariana te va scuti de suferinta si vei simti doar imensa bucurie de a-ti strange la peipt puiul!

Andra_s - m-am infiorat cand am citit ce ai patimit la spital! bine ca a trecut totul cu bine si acum macar esti linistita si fericita ca bebe Ianis e sanatos! Asta e cel mai important! Slava D-lui ca a fost cu happy end!

Ina - LA MULTI ANI FERICITI! Multumim ptr felia de tort. Nici nu-mi pot imagina o petrecere mai frumoasa decat cea de care ai parte tu!

Burticilor de aprilie...cum mai rezistati? eu asta noapte am dormit atat de bine um nu mi s-a mai intamplat de vreo 2 luni! aproape 6 ore nu m-am miscat de pe partea dreapta si m-am trezit ca nu mai simteam nimic pe partea aceea! m-am intors si da-i somn din nou inca 4 ore !

Acum stau cuminte in casa si un pic confuza intre dorinta de a naste cat mai curand...si speanta ca totusi Riccardo mai sta la caldurica pana duminica seara! Sotul meu doar ce a plecat la munca si se intoarce abia pe 4 aprilie la 5 pm. Desigur,,daca se intampla ceva se intoarce el val vartej...dar daca e sa inceapa travaliul noaptea...nu stiu cum va reusi sa se intoarca in timp util ca sa fie prezent la nastere. Asa ca ...sunt un pic data peste cap...Dar fata de el mi-am pastrat calmul ca sa nu-l agit mai mult decat este si sa fie in stare sa-si faca treaba linistit!

O ruda mi-a trimis ieri mesaj spunandu-mi ca a visat ca nasteam pe 3 sau pe 4!

Deocamdata ma simt bine, nu am contractii...doar ca dupa controlul pe masa facut la spital acum 2 seri cand am avut acea alarma falsa...am inceput sa pierd dopul...

Castelana - spor la vopsit oua daca le faci astazi! si eu am luat vopsea dar nu ma gasit oua albe si nici chef nu prea am asa ca poate le fac maine...Tare mi-e pofta de niste pasca! dar aici n-am gasit asa ceva...

Mido - bine ai revenit si sper sa treci repede peste depresia resimtita! hai , zambeste..viata e frumoasa...ai o bebitza superba , e primavara si tot ce este frumos imboboceste acum! nu e loc de tristeti si depresii!

O zi frumosa fetelor...si la cat mai multe vesti bune!

39+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

am lipsit cateva zile, dar vin cu vesti fff bune

copilasul meu scump nu mai are nicio problema la rinichi, s-a redus dilatatia pe care o avea la nastere, am scapat de spitale, de tratamente, de operatie
DD ne iubeste si ne-a ascultat rugaciunile
sper ca peste 2 luni cand ne ducem la eco transfontanelara sa primim aceleasi vesti

nu va pot spune cat de mult l-a afectat ziua petrecuta in spital. acolo toata lumea era agitata, o vanzoleala continua, am stat de la 8 la 16 cu el in brate pe un scaun de pe hol si apoi pe o margine de pat, l-am alaptat in picioare intr-un colt de salon ca se scotea cate un pat afara ca sa aiba loc cand veneau cu targa cu copii de la blocul operator
vreau sa va spun ca pana la ora 12 nu am fost la toaleta pt ca nu aveam unde si cu cine sa las copilasul, pe sot nu l-au lasat sub nico forma sa urce, asistentele erau niste vrajitoare, erau asa rele si nesimtite, trebuia sa le bagi in buzunar de cate ori iti raspundeau la vreo intrebare, de fiecare data, altfel te lasau cu ochii in soare. spre exemplu i-am dat uneia ca sa arate rezultatele de la urografie doctorului si apoi, la vreo ora erau gata analizele la sange si trebuia sa le listeze din calculator, si de fata cu mine i-a zis uneia ca ea nu are chef sa le listeze iar eu stateam pe holurile alea cu copilul, asta mic plangea de nu se poate de la toata agitatia de acolo, ce mai nesimtite din cale afara. si e pacat ca spit grigore alexandrescu are niste medici excelenti, dar trebuie sa induri nesimtirea si nepriceperea unor asistente care se cred niste dive. despre nepricepere nu zic doar de nervi si pt ca a fost nevoie sa il intepe pe asta mic in 4!!!!!!! locuri ca sa ia o proba de sange si in alte 2 ca sa ii administereze substanta de contrast pt urografie. nu va spun cat a tipat micutul, am crezut ca lesina de plans, eu plangeam pe langa el, a fost graznic imi venea sa il iau si sa plec cu el de acolo, dar imi era rusine de dr sa disparem asa.

ne-au trebuit 2 zile ca sa ne revenim dupa suferinta si agitatia de acolo, se vedea in privirea puului meu ca sufera, am stat numai cu el la in brate si i-am zis de sute de ori cat de tare il iubesc mami si tati si l-am alintat si i-am alinat suferinta. offff, pt mine a fost groaznic, am venit asa deprimata, sper sa nu mai fim nevoiti sa ajungem pe acolo niciodata

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Offfff Andra cat a trebuit sa suferiti. Dar Domane ajuta, e o veste minune. Felicitari si sanatate multa toata viata lui si a voastra sa nu mai aveti parte de asemenea experiente.
Off cat trebuie sa suportam nesimtirea si incompetenta unoara care culmea sunt paltiti sa faca asa ceva .

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Intru rapid sa schimb capitolul

Denisa, 39 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Aventurile iepurasilor

Mergi la inceput