Hai Bumbi,Lara,Jasmine! Bv Yaia! Iepu 2010 (127)
Raspunsuri - Pagina 14
CoriMami spune:
Multe floricele pt ca mi-ati raspuns si m-am calmat!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/576994005BFuzVa?vhost=family
kossir spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina A nascut. Yaia. ------------------------------- Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010) L'amor che move il sole e l'altre stelle |
Bravo Yaia

Felicitari!!!!!!!!!!Bine ai venit Briana

http://community.webshots.com/user/kosscar
Rebiana27 spune:
DIANAMI m-am bucurat sa te citesc!
Felicitari pentru grasunel!
Botezul.. si noi tot pe 25 aprilie il vom avea!
Iti impartasesc opinia despre Vigantol desi la Luca ma conformam vorbelor pe care le auzeam, de data aceasta am filtrat informatiile si m-am bazat pe logica. Nici eu nu voi arunca sticluta de Vigantol cu mai mult de jumatate lichid in ea avand in vedere ca o pastrez conform instructiunilor.
Eu sper sa intri cat de des poti pe forum pentru ca esti intotdeauna doldora de sfaturi bune! 
SILVIA piscotel e un scumpel! 
DELSIM felicitari pentru nasterea Amaliei!! 
YAIA felicitari pentru nasterea delfinasei grasunele! 
CORIMAMI si eu la fel o las pe Mara sa doarma.. rareori si numai ziua o las si pe burta, pe paturica ei (ca sa o pot supraveghea). Daca Eliza a vomat in jet banuiesc ca a fost din cauza colicilor; avand burtica plina si scremandu-se (cel putin asa face a mea..) a vomat.
MIRIA la fel mi se umflau si mie picioarele in sarcina cu Luca… daca apasai pe ele ramanea o gaura ceva timp. Isi mai reveneau dupa masaj, dimineata dar peste zi deveneau de elefant.
ROXI cum esti??
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
oanaiacovita spune:
Vin si eu ca se discuta problema noastra. Si al meu varsa dupa ce papa, nu mereu, nu cu jet, dar se intampla. Azi chiar mi-a facut figura de 2 ori si atunci cand il pun pe burtica mea sa scoata aerul.
Noi suntem tare tare agitati de azi noapte. Plange mereu, nu doarme mai deloc. Eu is franta.
Fetelor, cum le captati atentia cand nu dorm? Eu nu stiu ce sa ii fac ca incepe sa nu mai doarma ziua si cat sta treaz plange. Nici in brate nu ii place, doar leganat pe picioare
.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...
honeybaby spune:
Mesaj de la Bumbitza : Sunt in sala de nasteri. Mi-au pus epidurala si e de vis![]()
Vine Bumbitza mica !!!!!
Denisa,
39 + cu bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:

Hai Bumbita

rebiana, ina, 
cum sa fiu, 2 in 1 :)
am fost la medic, 2 controale pe masa, 2 ecografii, alt test pt lichid, monitor de toate, dilatatie abia 3, bataile inimii ok, lichid din belsug, zice ca poate veni oricand , la norocul meu oricand asta nu stiu cand va fi
am contractii si culmea cand ma pun in pat pe stanga sau dreapta trec , asa cum stai si la monitor, deci nu sunt de travaliu
anca, si eu credeam ca pielicica are legatura cu statul mult in burta dar ivan n.a avut nici.o problema si el nici nu avea asa mult lichid
mai stau un pic sa fac curat si ma duc la chicco sa.i iau niste pantofi lui ivan, ideea e sa ma duc pe jos, leo a zis ca la mersul meu o sa ajung pe luni, asa incat ma duc cu masina si ma intorc pe jos :)))
roxana
39+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ellanik spune:
Oana,la noi "vrajeala"practicata atunci cand nu doarme e diversificata.Fie ii spun eu diverse,ii povestesc ce am facut peste zi,tati ce face unde este si ma asculta cu niste ochi mari de zici ca si intelege.Sau ii face tati jucarele cu picioarele ,miscari "bicicleta",il plimba cu landoul in casa,ii puun niste jucarii in fata si le urmareste atent ,am un cd cu muzica compusa de sotul meu inca de cand eram gravida si la care bebe in burtica reactiona si acum adoarme linistit.Depinde si de copil.
Rebiana si noi tot pe 25 avem boteszul.
Felicitari Yaya,sa-ti traiasca puicutza!
Bumbitzo hai cu bumbitza aia mica!Spor la impins.
Eu azi am fost si mi-am facut piata pt sarbatori si bebe a stat cu tati.cand m-am intors dupa 3 ore imi era asa dor de el de parca nu-l vazusem nu stiu cat.Iar el cand m-a vazut s-a agatat de bluza mea cautand tzitzilica.Mor dupa el,zau!Hopa!A cascat ochii!Are chef de vrajeala.Revin!
Mamica de
George-Theodor
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit
Brumari spune:
Buna ziua,
Revin si eu cu vesti dupa cateva zile de absenta...
Duminica 28.03.2010 s-a nascut bebelusha noastra Lavinia Valentina, 3100 gr 49 cm cu nota 10. A fost nastere normala fara epidurala, spitalul Municipal dr Monica Cirstoiu ( o super docgtorita).
O sa revin mai tarziu cand reusesc sa citesc si eu din urma.
greenfrog spune:
vin si eu dupa o sesiune intensa de colici. o ora si ceva a tipat saracul si se auzeau niste zgomote din burtica de parca fierbea ceva. i-am dat infacol si acum 10 minute a adormit in brate epuizat. sper sa nu il mai ia in seara asta.
Oana cateodata la noi nu merge nimic insa leganat pe picioare nu am incercat
. recunosc ca il iau cu mine in patul mare, ii pun perna de alaptat in jur si incep sa ii povestesc una alta. si ii place mult. asta daca nu sunt colicii foarte intensi. cand loveste crampa intens nu ii mai capteaza atentia nimic.
hai ca scapam noi si de ele!
pe toate!
CoriMami spune:
Referitor la ce mancam in timpul alaptarii, medicul mi-a dat voie la capitolul fructe sa consum doar banane, restul doar daca sunt fierte in compot. Voi mai mancati si alt fruct? Eu ma obisnuisem din timpul sarcinii sa consum kg de mere si portocale, si acum brusc sa nu mai pap un mar...? Dar ma sacrific cu mare drag numai sa fie puicutza bine!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/576994005BFuzVa?vhost=family