Hai Bumbi,Lara,Jasmine! Bv Yaia! Iepu 2010 (127)
Raspunsuri - Pagina 15
vladimirescu spune:
Oanaiacovita, te salut mamica greu incercata si asa de brava!!
Cu laptele formula: nu fi suparata
Dintre prietenele mele, doar eu si inca o fata am mai alaprat, in rest toti copiii au crescut cu lapte praf, si sint la fel de mari si sanatosi ca ai nostri alaptati, nu e nici o diferenta! Asa ca nu-ti fa griji, asculta ce zicea Freedelia, sa-l tii in pozitie de alaptare linga sin cind dai biberon, ast ae tot. Plus ca asa mai dormi si tu, biberon poate da si altcineva, nu numai tu...
Cu plinsetele: probabil are gaze sau / si colici, de aia plinge, Iar daca plinge asa mult, cind nu il doare ceva atunci doarme, bineinteles, nu te astepta sa fie treaz si vesel... Bine ca doarme, recupereaza energia pierduta la plins!
Oricum, sper ca il vede un pediatru regulat, da? Mie una mi-e teama sa nu pun vreo problema serioasa pe seama colicilor, asadar o data pe saptaina vine pediatra la inspectie sa-mi zica ca e bine :)) Asta e problema la colici: plinge, plinge, si zicem ca-s colici... dar daca uneori are alta suferinta, cum stim? (OK, tu de acum ma stii pe mine ca-s f precauta din fire, nu vreau sa te sperii, Doamne fereste, e doar de precautie ce zic eu...)
De "captat atentia" la mine merge plimbat pe sub becuri, ca-i atrag privirea, pusa o jucarie cintatoare, ii cint cntece mai saltarete etc... dar adevarul e ca, cind plinge rau de tot , nu-i mai captez atentia cu nimic, saracul, si atunci il tinem in brate cu rindul si-l lasam sa plinga, sa se descarce, ca altceva n-avem ce sa-i facem...
Floricica al meu se lupta din greu cu gazele, Are iteva reprize pe zi de plins rau, de se invineteste. Cind trage vreun part toata lumea se bucura, ca stim ca se linisteste curind :) Mi-e tare mila de el, dar asta e viata sugarului, se lupta cu gazele o vreme pina se regleaza digestia. Colici inca nu avem, dar avem tot timpul sa vina, nu cred sa scapam...
Colicii stiu ca sint altceva decit dureri de burta provocate de gaze. Colicii sint dureri inexplicabile de burta la bebelusii intre 3 saptamini si 12-14 saptamini, care se intimpla zilnic la aceleasi ore, mai ales dupa-amiaza tirziu si seara. Sint sau nu insotite de gaze. Colicii nu trec cu nimic, nici un doctor nu stie ce sint de fapt si cum putem scapa de ei... Treccu rabdare, asta e tot.
Gazele insa sint altceva: dau si ele dureri mari cind nu reuseste copilul sa le elimine, dar cu astea ne mai descurcam: mai un masaj pe burta, mai plimbat si scuturat in pozitia "avion", mai un carbonat de calciu sau picaturi de nu stiu care... Plus stimulare la fundulet cind il schimbam de pampers, ca de multe ori iese niste kk spumos cu gaze cu tot...
Noi gaze avem deocamdata. Plinsetele sint cam la fel d erele cu alea de colici, doar ca mai face pauze de plins si ne mai tragem cu totii sufletul :))
Uf, sint tare incoerenta, nu reusesc sa dorm destul si-s varza...
CoriMami spune:
Flicitari Brumari!!!

Si tu tot o Valentina ai
ca si mine.
Sa iti traiasca, sa creasca mare, sa fie iubita si norocasa!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/576994005BFuzVa?vhost=family
ioanaa28 spune:
greenfrogce mirat e bebi pe lumea asta !!
e un scump sa va traiasca. Iar tu arati super !! si fericita !! tati mandru tare !!![]()
delsim felicitari !!

bun venit bebelusei Amalia!!!![]()
ladyD..bun venit pe la noi !! ei..ati ajuns pana aici, nu-ti face probleme, nu mai e mult
Asa se spune, ca fetitele vin mai repede..dar stii cum e cu exceptiile..
Sa ne tii la curent cu ce se intampla![]()
Yayafelicitari !!

asa da nastere...
bun venit bebelusei Alexia Briana!!!
michelle, tu zau ca le intreci pe toate !! Scabie????? nu-mi vine sa cred!!! Of...
Bine a aveti laptic, somn noaptea...si mai ales ca nu aveti colici. S-o tineti tot asa, sa cresteti mari !!!![]()

Sa nu uit...te-a mai vizitat socrul?![]()
![]()
Cori, am vazut ca te-au linistit fetele...da e normal si bine sa intrebi
miria cristina, zau de ce te miri ca ti se umfla picioarele? pai cat te-ai agitat tu sarcina asta nu stiu cine a mai facut-o. Macar acum pe final linisteste-te !! hai ca nu piere lumea fara sa faci tu atatea !! Cred ca vorbesc degeaba, ca nu te vad genul care sa stea pur si simplu...da poate totusi iti impui asta, ti-ar prinde tare bine![]()
Si stii si tu ca vin vremuri si mai grele![]()
Diana, imi faceam probleme in privinta Vigantolului...bine ca m-ai linistit. Eu ii dadeam lui Alex pana terminam sticla, chiar si 2,3 luni. Ii mai dau si acum, in lunile cu R... multumim de sfaturi...sa nu cumva sa ne parasesti![]()

Oana, nu stiu ca sa-ti spun...la varsta asta cred ca le atrage atentia muzica si miscarea...cam atat. Chiar ma gandeam, nu mai insisti cu plimbatul in carucior, in marsupiu e obositor pt tine iar daca se obisnuieste asa pe masura ce creste iti va fi mai greu.
COLICII zau ca ne inving si pe noi. Credeam la un moment dat ca am scapat edr de doua zile sunt chiar mai puternici...noroc ca sunt doar momente scurte in care plange, dar rau de tot.Daca nu-l doare nimic sta pur si simplu si se uita la pereti... II place si sa-i povestesc e drept.
Asa ca...asteptam sa treaca...la un moment dat devin doar amintiri urate, sper sa se intample cat mai curand.

sa ai rabdare si sa rezisti, stiu ca plansul lui te oboseste si te macina cel mai mult...
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
miria_cristina spune:
FELICITARI FETELE!!
SA AVETI CEI MAI FRUMOSI SI NOROCOSI COPII!!

Cristina +35
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
miria_cristina spune:
BUMBITZA MULT NOROC SI COPILAS DE NOTA 10!!!

Cristina +35
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
vladimirescu spune:
BRAVO YAIA !!! BRAVO BRUMARI !!! SA VA TRAIASCA!!!!!!!
Dianami, sper ca esti bine! Am inteles ca ai sa intri mai rar pe forum, probabil ai motivele tale... Sper insa ca nu ai sa dispari de tot de la noi :)) Oricum, eu iti scriu acum ca sa-ti multumesc pt toate sfaturile si sustineera pe care ne-ai oferit-o, mai ales ca timpul tau liber e asa de putin, cu 3 copilasi de care trebuie sa ia tu grija... Sa stii ca pt mine esti un exemplu, de multe ori cind ma pling de ceva ma gindesc la tine si mi-e rusine, ca situatia mea e mai usoara si tot nu reusesc sa ma descurc cu gratie, asa ca tine :)) Te imbratisez cu drag

nibi_niki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CoriMami Referitor la ce mancam in timpul alaptarii, medicul mi-a dat voie la capitolul fructe sa consum doar banane, restul doar daca sunt fierte in compot. Voi mai mancati si alt fruct? Eu ma obisnuisem din timpul sarcinii sa consum kg de mere si portocale, si acum brusc sa nu mai pap un mar...? Dar ma sacrific cu mare drag numai sa fie puicutza bine! Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina http://family.webshots.com/album/576994005BFuzVa?vhost=family |
Eu mananc de toate.Am ajuns la concluzia ca nu are treaba ce mananc cu colicii.Acum vreo 10 zile am papat fasolica si nu a avut nici o treaba Maria.Acum 2-3 zile am papat supa...m-a tinut treaza pana la 5 dimineata.Nu ma mai abtin de la nimic..Si fructe mananc de toate.Pediatra noastra mi-a spus sa nu consum lapte

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
ladyD spune:
Nafi si ioanaa28 , multummesc mult pentru incurajari. Maine dim merg la control sa vedem ce si cum si va tin la curent...sa speram ca este ok
si curaj viitoarelor mamici!!!!
Ioanact spune:
HAI BUMBITZA!
NASTERE USOARA!
FELICITARI BRUMARI!
Bine-ai venit pe lume Lavinia Valentina!
Azi am terminat si eu bagajul. Imi m tb pampersii, si cand i-am desfacut ce mici mi s-au parut, in comparatie cu ai Ioanei. ;))
nibi_niki nu ai intrebat de ce sa nu consumi lapte?
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
37+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
bafta la control lady
niki intr,adevar laptele, lactatele pot da dureri de burta la bebelusi, nu neaparat la toti, dar datorita lactozei e bine sa eviti, daca vezi ca nu are nimic e ok
oana asa plangea ivan, si in brate, tacea doar in brate dar plimbat cum ma puneam jos incepea sa urle
roxana
39+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE