Fulgusori Nov-Dec 2009(52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

ralu_seby, ce fain ca s-a intors Matei......se pare ca David ii cel mai in urma cu progresele...el acuma incepe sa se intoarca putin pe o parte.......dar probabil el face ce altii nu fac

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

v-am votat fetelor dra d0oar cate 1 moneda sau 4 mai mult nu au vrut astia.....votati-ma si pe mineeeeeeeeeeeeeeeeee..hai va

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

63 monede

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Adriana nici la mine nu se intoarce deocamdata deloc...nici macar pe o parte..e un puturos.Astept si eu cu nerabdare sa se intoarca si sa dau si eu de baut cum da mami de Mateiut pe care-l pentru progrese.
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

nici bubu nu se intoarce, doar pe-o parte asa cine stie cand, sa se uite dupa noi prin casa, altfel, puturosime

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

noua freza!

pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna

aseara am vb cu Ramo, e acasa, au mers saracutii din medic in medic, i-au facut testul genetic, zicea ca rezultatul in 3-4 saptamani. Ar avea si reflux...o sa vb mai multe cu Lumi sa se lamureasca cum trebuie sa-i dea sa pape. Deocamdata tot cu seringa.
Si... a mers si la ortoped...unii zic ceva, altii infirma ce a spus cel de dinainte..si tot asa, saraca Ramona nu mai stie in cine sa creada si in cine nu...mda...tipic romanesc...medicii lui Papura Voda...daca vrei sa mori, mergi la medic!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyia spune:

PM back A_driana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

am dormit 1 ora dar ma simt de parca a trecut ceva cu senile peste mine . oricum m-am trezit din cauza fluiericilor (politisti cu fluiere) - a fost mega accident in fata blocului si era mare agitatie

si Iulian suge mai putin de vre 2 saptamani... in 5-10 min da gata un san, oricat de plin ar fi el... si de crescut luna asta... sper sa fie 400 de grame, mai mult no way. Dar eu stiu ca: 1. acum sug mult mai viguros 2. cresterea dupa luna a4a nu mai este asa ca in primele 3-4 luni. Deci inca stau pe pace cu

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

ralu, ca si iuli lui monis, alex mananca maxim 10 minute. in luna 4 a luat 400gr, avem 6900, dar este ok.da-i bataie cu tzitzi si nu te mai stresa

ooofff saraca Ramo C, prin cate trece cu puiul Domi
sa dea DD sa fie bine pana la urma

pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

de cand am venit de la vaccin, dragos doarme mereu, cu pauzele de masa la 11 si la 15...oare e normala reactia asta... Eva a fost un pic nervoasa, a dormit si ea nu atat de mult, dar mai mult ca de obicei.... dragos doarme si acum....
voi (bebeii) ati avut astfel de reactii dupa vaccin?

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput