Fulgusori Nov-Dec 2009(52)
Raspunsuri - Pagina 9
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga am adaugat si eu in albumul de 5 lunite poze cu prima incercare de diversificare. pozele sunt facute afara pe terasa...am sperat ca afara misiunea va fi mai usoara, dar nu a fost! Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat! (Lev Nicolaevici Tolstoi) |
ce ai incercat sa-i dai ??nu mi-am dat seama din poze
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
A_driana spune:
multumesc fetelor pt urari
LA MULTI ANI FULGUSORILOR
danyia eu am pb cu colecistul....si tu esti chinuita de el?
la 5 jumate mergem pe pediatru.
A_driana, de David-Andrei
ralu_seby spune:
Fetelor, micutii vostri papa mai putin (ca perioada ma refer)? Cam de pe la inceputul celor 3 luni, Matei are mese cand mananca 5-8-10 min.... Nu mai vrea si pace, uneori il mai fortez, il mai ridic sa ragaie, il pun iar la tzitzi dar nu mai suge mult. Seara la culcare suge mai mult sau cand i se nazare lui. Stiu ca s-a mai povestit de bbei care nu vroiau sa mai suga...Matei e la fel de vesel si activ, insa nu a mai luat mult in greutate luna asta. Dc la 3 luni avea cam 7.050 gr acum are in jur de 7.700 gr, poate pana pe 8 apr cand implinim 4 lunitze sa mai creasca totusi. Mama spune ca intr-adevar nu mai e asa grasunel, dar ca i se pare ca s-a lungit. Ma gandesc sa il las in voia lui, dc nu plange de foame etc..any other opinions?
As manca ceva buuuun, un tort krantz ceva
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
A_driana spune:
ralu_seby, si david face asa de cele mai multe ori, il las in pace si apoi trec si 4-5 ore si el n-are treaba, ii tot vesel, eu ma tot intreb ca nu i foame??? se pare ca nu, ma gandesc ca ar plange el...si mie mi se pare ca s-a lungit f mult.
A_driana, de David-Andrei
laviniablaga spune:
i-am dat cereale cu orez de la topfer, la recomandarea pediatrului!m-a terminat!!!jumatate au fost pe el...si i-am dat 2 lingurite! in shimb lingurita l-a tentat foarte tare!
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_seby Fetelor, micutii vostri papa mai putin (ca perioada ma refer)? Cam de pe la inceputul celor 3 luni, Matei are mese cand mananca 5-8-10 min.... Nu mai vrea si pace, uneori il mai fortez, il mai ridic sa ragaie, il pun iar la tzitzi dar nu mai suge mult. Seara la culcare suge mai mult sau cand i se nazare lui. Stiu ca s-a mai povestit de bbei care nu vroiau sa mai suga...Matei e la fel de vesel si activ, insa nu a mai luat mult in greutate luna asta. Dc la 3 luni avea cam 7.050 gr acum are in jur de 7.700 gr, poate pana pe 8 apr cand implinim 4 lunitze sa mai creasca totusi. Mama spune ca intr-adevar nu mai e asa grasunel, dar ca i se pare ca s-a lungit. Ma gandesc sa il las in voia lui, dc nu plange de foame etc..any other opinions? As manca ceva buuuun, un tort krantz ceva pozici botez 07.02.2010 poponitzu' meu Matei-Andrei Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :) |
e posibil sa ii vina mai mult laptic si sa se sature mai repede...poate de aia ti se pare ca sta mai putin la tzitzi...daca nu plange eu zic ca e ok!
danyia spune:
A_driana, da uite ca ma incearca si pe mine colecistul..aseara dintr-o data m-a apucat! Si rau si rau nici la ora asta nu imi revin...parca plutesc
dymomo77 spune:
Mai fetili a venit tati(a ajuns dimineata la 06.00) cu cadouri pt mine si pici bineinteles si pana acum a facut nani si cum calc e la el in camera nu l-am deranjat.
Mai fetili Coq et Krelia sunteti de coma. O sa mi se faca rau de atata ras.
Lumi ma bucur ca e bine printesa. Poate a fost doar ceva pasager. Ceva nou in alimentatia ei?
Ionela noroc ca ai fost atenta.. Chiar ca toate serviciile din Ro sunt de kk.
Andre sa treaca repede problemuta si sa scapi de urinal.
Ancutza pai ce zicea sotzul era cu " " de rigoare.
Azi mergem din nou la pediatru sa vorbim de diversificare ca deja am implinit 5 luni si cam trebuie sa ne apucam usor usor. Oricum luna asta a luat binisor in greutate adik 450 g. Se putea si mai bine dar asta e...
mami fericit de Dan Mihail
ralu_seby spune:
Hai ca poate nu-i asa de rau..vedem bilantul de la 4 luni atunci.
Dymomo, il tin eu peste noapte pe Danut la mine, lasa calcatul, fugi repede la coafor si alte alea si fa-i o "surprinsa-surprinsa" lu' tati
Lavi, eu una sunt mandra de Rares, tineti-o tot asa!
Lumi, e mai bine Anabelle? s-a reglat cu burtica? frumoasa
Fetele, fetele, Matei tocmai s-a intors prima oara de pe burtica pe spate!!!! Toate acestea din dragoste pt maimuta lui rosie de la caruselul de la patut!!! S-a trezit din somn si o cauta cu privirea, si eu si taica-su dam diseara de baut!!! Se lasa cu muzica si voie buna!!!!!!!!!!!!!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)