Fulgusori Nov-Dec 2009(52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

gabitza, alex nu a avut reactii de niciun fel la niciunul din vaccinuri, nici somnolenta nici agitatie sau lipsa chef mancare

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

gabitza si remus a dormit vreo 2 zile mai mult, apoi si-a revenit

gata cu treaba prin curte bubu a stat la soare da da el e cu burta in sus mami a muncit si mamaie la fel.

poze noi de aici

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

ma duc sa bag la rece urinalul, bailisu neste gheata la facut, si sa pun rosmarinii la copt

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Gabitza - probabil puii tai reactioneaza asa, mai ales Dragos, parca si la 2 luni a dormit asa mult. Si al meu dupa cel de la 2 luni, a dormit vreo 2 zile mult mai mult ziua. Urmareste temperatura si starea generala

pentru Dominic si mamica lui

fetelor... mai sunt cateva zile si incep aniversarile de 6 luni

mamicile de: frumos David, zambareata Maya si pisicutza Annabelle sper ca v-ati apucat de gatit deja

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Gabitza - probabil puii tai reactioneaza asa, mai ales Dragos, parca si la 2 luni a dormit asa mult. Si al meu dupa cel de la 2 luni, a dormit vreo 2 zile mult mai mult ziua. Urmareste temperatura si starea generala

pentru Dominic si mamica lui

fetelor... mai sunt cateva zile si incep aniversarile de 6 luni

mamicile de: frumos David, zambareata Maya si pisicutza Annabelle sper ca v-ati apucat de gatit deja

ca bine zici, imi pregatesc degetele sa digiuiesc bine

ramo

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

am dormit 1 ora dar ma simt de parca a trecut ceva cu senile peste mine . oricum m-am trezit din cauza fluiericilor (politisti cu fluiere) - a fost mega accident in fata blocului si era mare agitatie

tb sa suni la politie sa vina sa le dea amenda pt perturbarea linistii publice in orele de odihna

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

buna fetelor

scuzati ca intru doar sa ma plang...am fost la medic azi ,mi-a scos gipsul. nu i-a placut cum arata mana asa ca am facut o noua radiografie.
si acum vine surpriza...dupa ce prima radiografie arata entorsa ,acum e luxatie.

singura explicatie : incompetenta celor de la urgente sp.jud.brasov.
mana mi se misca din cot (imi sarea cred) si probabil cand am facut radiografia cu mana sprijinita in masa cotul era ok ,iar cand mi-au tinut-o in aer sa imi puna gipsul ,a sarit .
de ce sa isi bata capul asistentii sau ce erau aia ca medici nu erau sigur?in fine ...nici nu sunt coerenta acum .dar nii nu pot pt ca urgent trebuie intervenit ,adica facut anestezie generala ,tras de mana si dat cotul la loc. acum 16 zile s-ar fi facut o anestezie locala.daca nu sta si tot sare ,ma va opera.

vor urma 2 zile de chin pt bebelusul meu.va trebui sa manance LP 48 ore pt ca nu am fost in stare sa-mi depozitez si eu niste lapte in congelator.nici macar pompa nu o mai am .cred ca va face foamea 2 zile pt ca nu a primit altceva in gura.cand i-am dat oscilo cu lingurita sau cu seringa il scuipa pe tot.

cica dupa 48 de ore de la anestezie pot alapta.asa o fi?trebuie sa mulg si sa arunc laptele?
va pup pe toate...sunt down

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Bai, deci copilul meu doarme de 2 (DOO ) ore, eu cred ca am luat altul din parc din greseala
Bagati repede niste rozmarini si ceva alcooale ca dau bairam

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

buna fetelor

am incredere ca ai sa scapi tu si de asta, repede. te rog moralul sus, copii au nevoie de tine. noi suntem aici oricand

shytephy te iubim ca, ca tine nu gasim

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

Bai, deci copilul meu doarme de 2 (DOO ) ore, eu cred ca am luat altul din parc din greseala
Bagati repede niste rozmarini si ceva alcooale ca dau bairam

mami de Mariuca

al meu de la 14-18.................cine da mai mult?

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput