Dulceturi & papanasi (381)- Alexia, bine ai venit

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Iar in alta ordine de idei.
Azi am iesit din casa, si nu ca sa merg la medic cu Alex!
Ce sanzatzie, dupa atatea zile!
M-am dusat dimineatza - si nu noaptea, dupa ce dormeau copii si am fost si eu om. Am luat ceva jucarele pentru cuiburile pitite de iupurash - sper sa fie vreme buna, sa le putem ascunde in curte! Am luat carioci groase care se spala de pe maini si haine, foarfeci de alea pentru de la 3 ani (e fascinat de taiat hartii!!) si plastilina. Si ceva masinutze pentru finutzul lui Radu.

Ah, da, si am dus inapoi aparatul de inhalat. Domnisoara la farmacie, uimita ca gata, nu ne mai trebuie. Merge in spate, vorbeste cu seful. Vine si zice: 6 franci (4 EUR). Spune ca de obicei se inchiriaza doar cu luna, nici nu au pretz altfel, e pausal. Dar doar pentru 3 zile...
Dragutza!!! (Putea sa-mi zica: asta este!)

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bravo, Silvia, ce bine ca e ok Alex si nu a facut complicatii! . Mi-a prins si mie bine raspunsul catre Erina, nici Sofia nu sta foarte mult la san si adoarme si aceeasi temere o aveam si eu ca nu are cum sa se sature, acum sunt mult mai increzatoare in ea si in mine!

Yaia, deci suntem cu ochii pe tine ca pe butelie. Azi am dat comanda de Dobos, ca prea mi-ai facut pofta

Annisia, bine ca ai ajuns cu bine si hai cand poti

Sabina, sa stii ca Sofia este peste toate asteptarile mele, cum a fost si Sara, nu e zi sa nu ma minunez ce copil cuminte este. Papa, doarme, gangureste fericita, ne gratuleaza mereu cu zambete, creste, face falcute, arata asa bine! Alaptatul exclusiv a fost marea mea durere la Sara si inceputul cu Sofia mi-a spulberat din nou visul, dar uite ca ea a fost mai hotarata si tare fericita m-a facut

Erina, asa stiam si eu, copilasii alimentati cu lapte praf dorm legat noaptea, la Sara s-a adeverit, de la 6 sapt dormea toata noaptea, ea a fost alimentata mixt, vad ca si Sofia doarme legat noaptea 5-6 ore, ceea ce mi se pare ok pt varsta asta.Minunate descrierile lui David!

Fetele mele au fost azi amandoua vaccinate, Sara cu Prevenarul ca era restanta si din mai incepem gradi, iar Sofia cu Ifanrixul, Sara nu a plans deloc, atat e de curajoasa, iar Sofia doar la intepatura!
V-am pupat, ma duc sa fac cornulete pana se trezesc cucuietele.

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Si niste poze cu mamarutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Si niste poze cu mamarutele

Superbe!

Mergi la inceput

Piciuliko, sa iti fie de bine si dusul si iesirea. Interesant articolul despre autism, am studiat si eu, desi de pe site nu am lamurit care ar fi diferenta intre acest tip de tratament si metodele utilizate pana acum. Cred ca este absolut minunat ca au gasit o solutie de integrare mai eficienta si mai rapida decat ce exista pana acum.

Mergi la inceput

Annisia, bine ca ai ajuns cu bine, sper sa iti indeplinesti tot ce ti-ai propus. Si bine ca stiu ca ne urmaresti, cand am nevoie sa dau urgent de tine inseamna ca e suficient sa te vorbesc de rau pe forum.

Mergi la inceput

Mai dar vorbarete sunteti in seara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Mai dar vorbarete sunteti in seara asta.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

pe mine ma doare rau in gat, nu pot sa vorbesc....

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Gabi, ce mandreti ai acolo !!!

Sabina, ti-am vazut achizitiile, mi-au placut. eu sunt purtatoare de tocuri, cu balerinii nu prea ma impac, parca merg inapoi cand n-am tocuri :)

Piciulka, am vazut si frumosii tai, ursuletul si printul. Sa-ti mai zic inca o data ce frumosi sunteti ? Na, am zis-o ! Si parca tot nu ajunge .

Yaia, tot sprintena si vioaie ?

Valentina, voi ce mai faceti ?

Cristhina, ma intrebai daca l-am dus atunci lamedic, cand cu okisorii. Nu l-am dus ca am citit pe net ca pana la o varsta se regleaza singuri.

Erina, ce tonus de invidiat ai !

SabinaY, ai zis ca ai cumparatmulte ,dar n-ai dat detalii despre sedinta, cum, ce, cu cine stau copiii , pana la ce ora, ce mentalitati au educatorii acolo ( tot cu pedepse cape-aici ?)

Mergi la inceput

ce faceti de sarbatori ? eu de-abia astept sa bucataresc bors, drob si stufat. O sa ne plimbam pe la parinti si cam atat, ca avem liber numai luni, de marti suntem iar la job.
azi am spalat geamuri si perdele la dormitor, ceva aranjat prin sifonier, aspirat si gata, ca l-am avut pe astamic acasa si nu m-a lasat deloc in pace, cere continuu atentie si implicare. Si eu am rabdare cu el, nu stiu de unde, cain rest sunt asa zgubilitica si nerabdatoare....Asta mi-a pus capac,ma invarte cum vrea el. Da si mie imi place are un temperament ...

Mergi la inceput