Dulceturi & papanasi (381)- Alexia, bine ai venit

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multa sanatate Moldoveanca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!!!
Sunt cu David si ascultam dedicatiile de la Piciulika.
SabinaY. urmeaza selectia ta!!!

Am facut varza ieri in postarea anuntului despre delfinasa (la odisee uitasem sa scriu si cine a nascut...) ma gindesc cu drag la Yaia, ce nastere fulger si ce bebelusa mare a nascut!!!

Abia astept sa vad poze. Astazi cred ca au mers deja acasa in camera alb, rosu, roz, mov pregatita pentru printesa!!!

Gabriela multumim ca ai intrebat de noi. Eu merg la somn la 1 noaptea, apoi inca dou treziri pina dimineata. ncerc sa dorm un pic la prinz. ma supar cind nu am lapte mult, beau ceaiuri si incerc sa maninc bine. mai incerc sa ma temperez cu treaba desi ieri au sosit doua dulapuri care trebuie organizate.

David e bine, ceva dureri de burtica dar le infrunta cu stoicism. Azi dimineata i-au aparut ceva pete rosii pe corp si nu stiu de la ce. Ieri am folosit pentru prima data o spuma de baie dar nu cred ca fie de la aia. Oricum are eritem alergic, se inroseste imediat, mai rau e cind plinge se inroseste si se vede toata structura venoasa pe tot corpul, ca o retea (mai are cineva asa?)Sper sa nu fie probleme.

Ma bucura ca la ultimele doua mese a mincat direct de la sin.

Celia am mare noroc de tati ca e in concediu. Mai pleaca cite o zi doua pe saptamina dar in rest se ocupa de Daria. Ce-i drept mititica e plimbata pe la toate institutiile, bancile si alte birouri absolut neinteresante pentru un copil de 2 ani jumatate. Dar ies si in parc si iesim citeva zeci de minute si impreuna. Daria mereu spune: si mama, si mama, si bebe, si bebe. E obisnuita sa fim peste tot impreuna si mereu vrea sa merg si eu. Cind pleaca ma asigura ca vine inapoi si neaparat imi da un pupic iar daca il am si pe bebe in brate ii da si lui unul.

O primavara minunata in dulcele tirg va doresc!!!

Roxana, sa poti sanatoasa rochitele. Uite asta e un motiv pentru care imi lipseste Bucurestiul.

Ca vorbeai de marimi, si eu am nevoie ca Piciulika de marimea intermeiara la pantaloni. Cintarul arata 59 dar aspectul general e foarte frumos proportionat cu sinii plini. Sper sa ajung la 52 peste vreun an asa...

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Piciulika m'encanta la musica

Spiderman de catifea e minunat iar bebe Alex absolut incintator!!!

Despre nurorile din Cluj ce sa zic...superbe!!! Sfia in rochitele e delicioasa!!! Iar zimbetul cum ai zis si tu..

Sabina Y. si eu vreau pozici!!! Erika se va obisnui!!! Intr-o saptamina va fi sefa veteranilor!!!!

Mergi la inceput

Papanash sper sa nu fie nici o problema cu Andrei!!!

Numai bine tuturor!!!

Teodora, Adi???? Prisi, Luiza, Madalina, Urmy???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, dar esti extrem de slaba! 59 de kg dupa ce ai nascut! wooooow. Eu atata aveam inainte sa raman insarcinata cu Alex, nu mai zic dupa sarcini cat ramasesem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Yaia sa-ti traisca delfinasa si sa va bucurati de cel 2 minuni pe care le aveti.
Noi bine dar ieri am avut niste contractii care m-au cam speriat.Maine facem 39 de saptamani. E timpul stiu dar dr meu e pelcat din tara pana pe 5 dimineata, iar noi venim pe 5 dim in Bucuresti pentru ca eu am doctorul la Elias. Daca ma apuca in Constanta e f greu ca nu am medic dar voi merge la o maternitate privata.
De Paste mai putine pregatiri. Mergem la mama si la soacra. Cadouri de iepuras pt Luca am luat inclusiv cadoul de la David pt el. Mai merg maine, daca ma simt bine sa iau ceva si pt mine si sot si probabil ca voi merge si cu Luca la biserica.
Va pup si va doresc Sarbatori Luminate cu sanatate si liniste in case.
Va tin la curent
Mada28 mami de Luca si David 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Mada ,nastere usoara si tin pumnii sa mai stea bb la caldurica pana pe 5,asteptam vesti de la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Yaia felicitari pentru delfinasa!!!

Danuta ma bucur pentru Miru. Si noi ne-am inscris la gradi, vom incepe tot din septembrie si ne bucuram de o educatoare super draguta.

Fetelor va urez un Paste fericit! alaturi de cei dragi.

Noi plecam de maine la tara si petrecem acolo pastele.

Va pupam!

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, tare nu iti place verisoara sotului de nu vrei sa nasti de ziua ei.

Nu am nimic cu ea, de fapt cu niciuna dintre rudele nascute in perioada asta, dar voiam sa aiba doar ziua ei in familie. Tot e bine chiar daca a venit pe 30, bine ca nu a venit in una dintre zilele nepotilor mei, ca verisoara sotului e totusi departe si Alexia va avea doar ziua ei.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Si niste poze cu mamarutele

Ce dulci sunt toate 3 buburuzele!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput