Dulceturi & papanasi (381)- Alexia, bine ai venit
Raspunsuri - Pagina 16
Piciulika spune:
PAUZA, furnicutzelor! Si o muzicutza linistita, pentru dimineatza asta. (Daca Erina e ocupata cu pompatul si nu ne mai da muzica... ![]()
)
Asta asa, ca sa mai lasatzi din stresul Sarbatorilor pentru cateva minute...
http://www.youtube.com/watch?v=XUFOYHoEOro
Si pentru ca aproape l-am uitat pe prietenul meu Juan Luis Guerra
, va mai pun aici cateva de astea dragutze tare, dupa care mor eu si le tot cantam in masina, visand la soarele latino-american in iarna elvetziana:
http://www.youtube.com/watch?v=BsPWegDiX1A
http://www.youtube.com/watch?v=Hct_iDOt4D0
(Si asta special pentru Sabina, ca sa danseze un pic in pantofiorii ei noi.
Eu la refren nu ma pot abtzine!!
De fapt de aia am ales-o, ca s-o pui langa pozele tale sumbre cu spitalele romanesti, care nu sunt unice...
din pacate.
Luis se amuza saracul si el de situatia lamentabila - si mai compuse o bachata langa textul super-haios.
http://www.youtube.com/watch?v=b4i7tbqKWp4 )
Eu am decis sa nu ma agit cu Pastele, nu fac curat, nu fac cozonaci. O sa fac o ciorba de miel cu rasolul aferent si o sa vopsesc oua si mazgalesc un pic cu Michael. Daca mai am timp si chef, un chec, ceva. Si in rest, somn cu schimbul, cu Raducu.
Alex e mai bine, mai tuseste el asa, dar manaca bine. Sper sa luam si noi o pauza de virusi sa ne revenim.
Sanatate lui Adi! Pupici Papanash harnic!
Cuscra draga, vazut frumoasele!
(postat scurt acolo) Pupici multzi si... ne vedem in inceput de mai?
Si acuma gata pauza, scufundarea! - si un pic de energie de la Alex:
http://www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246856-p2.html
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
Gabriela77 spune:
CE liniste ...
Eu am visat-o pe Yaia cu delfinasa ei grasuta, si ce frumoasa era! Abi astept pozele!
Kriss, multa putere si curaj!
Silvia, draga, am vazut bine? Veniti acasa in mai?

Ce bucurie!!!!
Nici eu nu ma agit cu bucate si curatenie, voi fi fericita daca imi reuseste o TURBO_curatenie-asta e un termen consacrat de-al meu si al lui C, cand se anunta vreo vizita si ne mobilizam
, vopsesc oua cu Sara ca asta isi tot doreste, fripturica si gata! Oricum, sambata plecam la Deva. CE bine ca Alex nu mai tuseste! Si, Da, sa nu mai vina virusii la voi, ca prea ati tras! Pe noi ne-au apucat ceva colici, ca abia a mancat ieri, atata s-a arcuit, draga mamii draga!
Ceamica, ce tare e puiul tau, m-am distrat de trazanaile tale! Mi-a placut expunerea ta despre cpmbinatii si culori Iau aminte!
Danuta, cu siguranta ii va prinde bine MIrunei colectivitatea! 
Cecilia, ce veste buna, bine ca ati scapat doar cu ceva mucisori!
Roxana, asta iti lipsea, SANTIERUL< bine macar ca te-ai delectat cu ceva shopping
Sabina, bine azi? Un ceai, o gustarica ceva? O maslinuta?
Papanash, sper sa fie bine Adi! Tinem pumnii!
ERina, la voi toate bune?
Celia, 
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
SabinaY. spune:
Erina am cautat in MTV TOP20 JAPAN,si avem asa:
www.youtube.com/watch?v=sqwHLgpfj78" target="_blank">Nostalgia-Ikimono gakari
una frumoasa,ce cred ca e pe gustul tau
:www.youtube.com/watch?v=HxwW5y9hj9A" target="_blank">Kana Nishino-Best Friends
de sezon:www.youtube.com/watch?v=E7etxJTIqtM" target="_blank">Monkey Majik-Sakura
de dragoste![]()
www.youtube.com/watch?v=MTOwC1xyDBA" target="_blank">flumpool
www.youtube.com/watch?v=5ZA1UR1p42o" target="_blank">Salyu-Atarashii Yes
draguta
www.youtube.com/watch?v=ajeC0773eX8" target="_blank">Yuzu-Sakurae
una live care mi-a placut cand am vazut-o
www.youtube.com/watch?v=FkkQYovk6PM" target="_blank">Juju-SakuraAme
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Piciulika spune:
Cuscra, nu mi-ai spus daca-tzi place zambetul ginerelui? Ca de nu, nu mai venim! ![]()
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
SabinaY. spune:
gata festivitatea,gata tinuta eleganta.![]()
facut bagaj pt maine,la 8 livrare gradi,program scurt de acomodare pana la pranz.
Erika a fost ok,a stat cuminte si a ascultat discursul lui Encho-sensei,apoi a inganat in soapta cantecele deja cunoscute alaturi de viitori colegi deja gradinari.La sfarsit a imbreunat mainile si s-a inclinat in semn de multumire.
Am lasat-o singura pentru cateva clipe la locul de joaca alaturi de alti copii,atunci a inceput sa bazaie dupa mine.
Vedem maine cum reactioneaza...si mai bine zis,de saptamana viitoare cand se va prinde ca mergem zilnic la gradi.
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Piciulika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SabinaY. gata festivitatea,gata tinuta eleganta. |
"Poooze! Pooze!" - scanda multzimea, starnita de Piciu...
Roxana_G spune:
Bag de seama ca in Cascavalia curge apa roz la baie!
In rest, baieti frumosi, zambete largi si dulci foc!
Acum astept cu emotie poze cu Erika japonica la gradi.
PS Si eu mi-am luat pantofi noi, deci astept sa ii dantuiesc. ![]()
moldoveanca spune:
Off ce rau imi pare ca am ratat cand a sosit delphinasa Alexia
Felicitari mami si tati si fratior sa fiti sanatosi si fericiti impreuna
c
Eu ma lupt cu o raceala urata de cateva zile sper sa nu ia si Vladut ca avem musafiri de Paste ,finutii de la Bucuresti
Piciulika eu nu ma mai satur sa va vad in poze asa ca baga tare la pozat![]()

SabinaY. spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Piciulika
"Poooze! Pooze!" - scanda multzimea, starnita de Piciu... Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank"> Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi ![]() |
Mai poze nu prea am facut.Cand am plecat eram pe fuga,cu o mie si una de plase dupa noi si saltele.Ne-am urcat in masina si val vartej la gradi.Apoi am fugit din gradi in parcare(prin ploaie!) dupa camera,ca o uitasem in spate.Cand m-am intors ne-au bagat rapid in sala si n-am apucat sa fac poze.Am filmat insa!
Dar la intoarcere,am tras o sedinta scurta in fata casei.
Acum am adormit fetele,le uploadez in pc si apoi pe picassa...dar mai tarziu

Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla