Dulceturi & papanasi (381)- Alexia, bine ai venit

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani Anisia

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Cecilico, n-a prezis bine Annisia, ca pustoaica se nascu tocmai ieri. Io zisai ca azi, de ziulica mea care este...

Kriss, maine e 1 aprilie... Viata ne mai face si glume proaste. Nu e un capat de lume. Barbati sunt pe toate gardurile si scursurile societatii chiar mai bine de atat. Cunosti vorba romanului: lac sa fie, ca broaste-s destule... Tu sa fii ok fomeie, ca restul se rezolva. Ai grija de tine si de pustoaica ta.

Acestea fiind spuse, doamnelor, domnisoarelor, domnisorilor si domnilor, ma intorc la petrecanie. Kiss you!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna seara

felicitari yaia,bun venit delfinasha,sa fii papacioasa si sanatoasa!!!

la multi ani!!! anisia

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Annisia petrecere frumoasa in continuare ! diferenta de fus orar e de 2h juma ? au dat si ei ceasul?

Gabriela , al meu face TAMPENII ! la care se adauga si din cele care-l fac deliciu. Si-a invatat vecinii si-i striga cand ii vede . ,,doamna X , domnu' y si apoi flutura genele indelung la ei ! Astazi l-am urcat in autobuzul 141 si la un moment dat incepe sa strige ,,mergem cu 141 , voi stiti?'' sau ,,mama , domnu miloase ''
In rest aceleasi probleme : nu mananca , nu face la oala , tot salbatic!
Este inebunit dupa copiii de varste mai mari , cu ei parca e altul. Ii place o fetita Ruxi si dimineata cand se trezeste se urca pe o boxa ca sa vada afara si incepe ,, Lusi , unde esti? Luci ? ''Si se da jos oftand ,,nu e Luci''

Sabina multumesc ca ai incredere in sugestiile mele . Nu sunt vreo priceputa , fac combinatii anoste clasice uneori:gri cu gri , gri cu negru , costum negru camasa alba , mov electric cu negru , chiar daca-mi vin bine.
Ideea este ca facand combinatii ajungi sa stii care cu care si ce te avantajeaza.
Retine : ESTI FRUMOASA !
Tine minte : cate persoane se pot lauda ca pot purta roz pal fara sa stearga ? TU ! asta spune mult si mai ales te face sa te intrebi de ce sa porti negru ?! Este drept ca rochia neagra salveaza intotdeauna , insa exista doar un singur negru care prinde : negrul aprins. Restul nu fac decat sa stearga !!!
Incep cu pantofii bata , care-mi plac f mult si pe care-i poti folosi la pantaloni si la fusta. Sunt si practici si comozi.
Pe ei poti sa-i porti cu orice tip de blug (de la albastru mediu la albastru inchis , straight , cred ca-ti trebuie cu talie inalta)
Daca-mi amintesc bine , ai proportii bune si ai ce baga in sutien
Eu cred ca ar tb sa te orientezi dupa haine ce urmaresc linia corpului . Cum e criza , te ajuti cu ce ai . Bluzele daca sunt largi le pui curea , sa scoti in evidenta talia pe care o ai ! Sa nu aud ca ai comentarii legate de talie ! nu tine!!
Ai grija sa nu depaseasca jumatatea dintre buric si stii tu ce. Daca da ,le tai pana acolo !
Daca manecile sunt prea largi atunci incearca sa le faci pense jos.
Ideea este ca orice larg mareste , nu ajuta !
Culori : fara negru ! galben cu toate degradeurile, verde la fel, culoarea balerinilor cu degradeurile, rozurile
Sacourile te ajuta , daca ai . De asemenea si gecile care pot fi cat camasa , bluza , maieul etc , sau mai scurte decat ele . Vezi tu in oglinda daca sold sau talie . Neaparat sa fie cambrate, adica pe talie . Sacourile sa fie la un nasture , max 2 -vezi in oglinda . Daca sunt cu 3 nasturi , gulerul e mai scurt si nu cred ca-ti mai avantajeaza bustul. Totul tine de proba +oglinga.
Sa nu porti la doua randuri de nasturi nimic , oricat de tentant arata !!! Cred ca te-ar mai ajuta si hainutele cu cordon in talie , cum de altfel si cardiganul. Lungimea este aceeasi :jumatatea...
Culori : in general cele neutre , uite chiar culoarea de la pantofi , o nuanta mai inchisa sau chiar chihlimbar . Sunt acum in magazine nuantele astea. Plus verdele inchis, verdele armata , kaki , albastru cel mai inchis .
Cardigan poti lua chiar frez.
Rochiile sau fustele sa nu depaseasca genunchiul DELOC , nu ajuta!
culori : punct de reper culorile bata !
Poti purta chiar si pantaloni care sa fie tangential cu rotula ,adica s-a terminat rotula , gata si pantalonul . altfel , te ocupi cu scurtatul. Nu lasi rotula descoperita , nu acoperita de tot !
Pe astia-i poti purta cu sacou cambrat, bluza in dungi si balerinii tai albastrii sau sandale cu talpa joasa. Fara papuci ,si sandalele se incalta la fel de repede. Idem adidasii versus balerinii cu blugi.
Geanta eu zic una galbena
intotdeauna sa ai o pata de culoare !!!

plec la somn ca dorm afara daca mai intarzii !
iti mai scriu , daca te ajuta !

Kriss , fruntea sus !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Cecilico, n-a prezis bine Annisia, ca pustoaica se nascu tocmai ieri. Io zisai ca azi, de ziulica mea care este...

Kriss, maine e 1 aprilie... Viata ne mai face si glume proaste. Nu e un capat de lume. Barbati sunt pe toate gardurile si scursurile societatii chiar mai bine de atat. Cunosti vorba romanului: lac sa fie, ca broaste-s destule... Tu sa fii ok fomeie, ca restul se rezolva. Ai grija de tine si de pustoaica ta.

Acestea fiind spuse, doamnelor, domnisoarelor, domnisorilor si domnilor, ma intorc la petrecanie. Kiss you!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sf�nt!
Credinta-i val, iubirea v�nt
Si viata fum!"

da, dar vestea a venit de ziua ta....., important este sa fie sanatoasa delfinasa, stiu ca nu te superi ca s-a grabit sai ai ratat ziua, vrea fetita sa petreaca prima sarbatoare cu mama, tata si Tudor.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Gabriela, multumim de intrebare, suntem bine, am scapat de mucisori, au plecat asa cum au venit.De cateva zile stam toata ziua fara pampers...dupa ce se mai incalzeste o sa il scot si noaptea, este deja pregatit, mai ramane sa ne salvam cu kk la olita, ieri a facut( o tentativa) dar a fost mai mult decat pana acum, sunt tare mandra de el.....cra cra

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

neata de la munca.
am un morcov mare, azi dimineata Adi a facut kk jumatate rosu cu mucus , jumatate verde. l-am dus la gradi si am intrebat care a fost meniul de ieri, cica nimic colorat, adica pilaf cu legume si supa de pui, iar gustarea de dupa-amiaza a fost sandvici cu sunca de pui (pe care n-a prea mancat-o).
ma duc la farma sa cumpar recipient pt analize , apoi la laborator cu urmatoarul scaun. starea lui e apatica, nu are febra, doar tuseste.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multa sanatate!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Erina, multa sanatate si aveti grija de voi!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata doamnelor, si inca un pup mare pentru petrecareata Annisia!

Despre povestirile copiilor nu am ce zice, ca nu am pupat. Decat ca a fost o altercatie intre Andrei si un coleg de grupa. Sa vedem azi cand vine Iepurasul.

In rest acasa la noi e nebunie, aseara la 9 abia se termina de pus parchetul, azi se zugraveste. Mi-e groaza. De gradina si terasa nu mai spun. Sper sa fie cat de cat ordine pana de Paste.

Ieri am bagat un shopping la Baneasa. Mi-am luat pantofi de la Nine West, cam scumputi insa. Imi pare rau ca am ratat reducerile, ei au din cand in cand promotii cu 50% si la ultima nu am avut chef sa imi aleg ceva. Insa am luat super reduceri la rochite Karen Milan, am luat 3 bucati la pret de una, si sunt minunate. E drept insa ca am oarece emotii cu fermoarul, ptr ca sunt marimea 8 si la cusaturi tine fermoarul cand il trag.

In rest, la munca. Ma tot gandesc la un colet de la Otto care a ajuns azi si abia il asteptam. Ma rog, nu inteleg de ce a venit numai unul din cele 2 expediate, dar o sa sun sa ma interesez.

Cam astea, dispozitie de vacanta dupa cum vedeti. Va pupic, sa aveti o zi super!

PS Papanash, sper sa fie totul ok cu Adi!

Mergi la inceput