Dulceturi & papanasi (381)- Alexia, bine ai venit
Raspunsuri - Pagina 14
papanash spune:
n-a ghicit nimeni ghicitoarea mea ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
bikmaria spune:
yupii,super vesti!!!
Bine ai venit ALEXIA BRIANA,felicitari dragi parinti ,Yaia refecere rapida
Annisia LA MULTI ANI fericiti si impliniti

,tot binele din lume 
Kriss mult noroc in viata
,merita sa te uiti in urma doar cand ai ceva de vazut
,chiar daca este tare greu sunt sigura ca vei trece cu bine si peste asta,esti o luptatoare 
valentina_22 spune:
Bun venit delfinasei Alexia! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa! Mii de felicitari Yaia si refacere rapida!
Kriss, multa putere maine!
Esti o persoana deosebita(pentru tot efortul depus pentru acei micuti, jos palaria si tot respectul ) si sunt convinsa ca soarta iti va surade cat mai curand!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Celia spune:
Rox, sanatate multa mamei tale!
Asteptam impresiile copiilor din excursie si despre party si cadourile de la iepurasi.
Piciulika, ce fac Alex si Micha? Voi cum mai sunteti?
SabinaY, un inceput de gradinita asa cum va doriti pentru Erika.
Mi-a placut ipostaza din viata surioarei. Amintiri placute pentru cand vor fi mari.
Vale, spor in toate , interesante ocupatii ai si au rezultate buneeee.
Sabina , ma bucur ca acel tratament naturist a reusit sa te schimbe . Sa porti sanatoasa achizitiile.
Erina , Gabriela , v-am admirat mi-nu-na-ti-i-le ....superbi copilasi.
Kriss, sper sa treaca cat mai usor ziua de maine si sa privesti cu speranta si incredere spre viitor. 
Papanash,nu stiu sa interpretez vise...dar ma bucur pentru tine ca -l visezi... mi-as dori si eu sa-l visez , sa mai vorbesc cu el...mi-e un dor....
danuta36 spune:
Kriss iti doresc sa treci usor de ziua de maine,bafta!
Gabriela ce minunatii de fetite ai,ptiu!
Noi suntem bine,dar in criza de timp...saptamana asta am reusit sa ajung si la o gradinita din apropiere de noi,sa o inscriu pe Miruna.Cred ca e mai bine sa mearga in colectivitate,si asa ea e cam retrasa si putin sociabila,parca prea dependenta de noi...si nici taica-meu nu se simte prea bine,asa ca am vrut sa avem locul asigurat pentru la toamna.
In rest e o nazdravana,vorbeste de toate,mai nou are in repertoriu 'melcul suparat' ![]()
gabitz78 spune:
iuppii...am si eu un simt...azi am intrat si am fost cu noroc.![]()
yaia - felicitari mamico de fetita
sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si mancacioasa si tie refacere rapida.multi pupici

Roxali spune:
Bine ai venit Alexia Briana!Sanatate si sa ai parte numai de bucurii in viata!Refacere rapida mamicuto!
cecilia L spune:
Yaia felicitari si bun venit micutei delfinase, sa creasca mare si sanatoasa, papacioasa si norocoasa, iar tie refacere rapida.
se pare ca Anisia a prezis bine![]()

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Roxali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kriss79 Bine ai venit pe lume Alexia! refacere usoara Yaia si mult laptic! La Multi Ani Annisia!! la mine maine e ziua cu pricina..nici acum in ceasul al doispelea nu imi vine sa cred ca maine ii voi pune cruce..sambata e si ziua lui de nastere si ziua cand m-a cerut de nevasta anyway, nu mai are rost sa imi mai amintesc..doar sa privesc cu speranta si pozitivism inainte!![]() Cristina, mamica de Alessia Stefana |
Pai si la mine sau cam potrivit...adik in aprilie m-am maritat si tot atunci...
partea proasta e ca eu il voi vedea mereu la munca

Annisia spune:
Fetelelor, va multumesc frumos pentru urari!!! Sunteti de gashka. HIhihihihi... Nu ma asteptam eu sa-mi fac ziua printre straini, dar voi m-ati tinut aproape de casa. Va multumesc din suflet!!!
Yaia m-a cam sucarit nitelus. A facut ea ce-a facut si a ratat 31... Hmmmm... Lasa iubita, sa aiba mult noroc printesa ta, sa fie iubita si sa reuseasca in viata. Bravos natiune si mamicii pentru asa nascare repezita, refacere usoara si putere pentru noua misiune de mama la puterea doi. Pupici!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

anyway, nu mai are rost sa imi mai amintesc..doar sa privesc cu speranta si pozitivism inainte!