Dulceturi & papanasi (381)- Alexia, bine ai venit

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, sa stii ca astia de la noi la gradi au fost foarte zelosi la inceput, insa apoi au cedat. Noi nu am perseverat acasa, si asa ca Andrei nu a mai percutat la olita. Acum exersam acasa, dar la gradi canci. Si nici acasa, decat dc sunt eu sau bona, daca sunt bunicii nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Noi bine sanatosi!! In plin epicentru al crizelor de nervi, un pic linistiti ca mai sunt si altii ca noi. Incercam sa le depasim, insa curand voi ramane fara par in cap...Pedepsele au functionat scurt timp, insa....speram ca va creste si va intelege. Turuie non-stop, lucru care imi face f mare placere, nu vrea sa invete culorile neam, construieste blocuri turn la greu, stie o poezie care o spune daca are chef, daca nu, nu are putere, la olita face pisu, caca NU!!!
In rest, am primt continuarea de tratament, insa pe numai 6 l apoi....Dumnezeu cu mila!!! Pe luna m ar costea 18 mil si nu imi permit.
Curatenia am terminat-o de 1 saptamana, insa parca s a facut iar la loc, astept mielul pentru a face drobul si Duminica Mare sa ies la gratar.
Raportul de doctorat nu l am prezentat inca, eterna poveste cu proful meu... Cu tata sunt certata la cutite, INSA SUNT FERICITA CA IL AM PE CRIS, PE SOTUL MEU SI SUNT SANATOASA (pe alocuri).
Va pup pe toate si mi a fost tare dor de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

viata de sora mai mica

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Dulce, rau, rau, rau!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Andreea,sunt lavete din microfibra, cumparate din Plus, sunt de mai multe tipuri (geamuri, faianta, podele, etc) si sunt absolut minunate. costa foarte putin, ceva de genul 3 sau 4 lei bucata.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Teo, ce mai faci draga prietena ? hai pe-aici cu veselia caracteristica.
Sabina, la ce concert ai fost ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Bine ai venit pe lume Alexia! refacere usoara Yaia si mult laptic!
La Multi Ani Annisia!!
la mine maine e ziua cu pricina..nici acum in ceasul al doispelea nu imi vine sa cred ca maine ii voi pune cruce..sambata e si ziua lui de nastere si ziua cand m-a cerut de nevastaanyway, nu mai are rost sa imi mai amintesc..doar sa privesc cu speranta si pozitivism inainte!

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

Bine ai venit pe lume Alexia! refacere usoara Yaia si mult laptic!
La Multi Ani Annisia!!
la mine maine e ziua cu pricina..nici acum in ceasul al doispelea nu imi vine sa cred ca maine ii voi pune cruce..sambata e si ziua lui de nastere si ziua cand m-a cerut de nevastaanyway, nu mai are rost sa imi mai amintesc..doar sa privesc cu speranta si pozitivism inainte!

Cristina, mamica de Alessia Stefana

multe pentru tine, tin pumnii sa fie bine, sa stii camereu ma gandesc la voi, chiar de nu scriu aici.
cu drag fetele curajoase si hotarate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Bine ai venit , Alexia Briana!
Sa fii sanatoasa si papacioasa si alaturi de fratiorul Tudor sa va bucurati parintii!

Irina , refacere rapida!
Felicitari Irina si tati de Alexia si Tudor , sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunile voastre!

Sunteti o familie implinita si veti avea Sarbatori Pascale minunate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani, Annisia!
Sa fii sanatoasa , fericita si sa te bucuri de tot ce-ti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Yaia felicitari si sa va traiasca micuta Alexia Briana!Refacere usoara!

La multi ani fericiti Annisia!

Mergi la inceput