Dulceturi & papanasi (381)- Alexia, bine ai venit
Raspunsuri - Pagina 18
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Yaia, sper ca nu mai pui si geanta d-asta pe lista:), am intrat acu special sa vad cum stai, stai bine observ:D |
Evident ca stateam bine....nascusem de mult!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
bikmaria spune:
ce faci fata?spune doua vorbe despre comoara ta ca mor aici,intri ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat,citesti constiincios din urma,dai raspunsuri la rand,intra soro intai si spune-ne ca esti bine,ca delfinasha e asa si pe dincolo,daca intra vreo fata de nu a citit in ultimele doua zile pun pariu ca nu isi da seama ca tu ai nascut deja,hai ca-mi bag picioarele in ele de treburi de le mai am si stau aici sa vad ce si cum![]()
bikmaria spune:
nu m-ar mira sa-mi spui ca ai inrosit si ouale,ca ai facut si vreun dobos de cand ai iesit din spital
Ia zi,Tudor ce zice? tati?
papanash spune:
Yaia !!!!
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
bikmaria spune:
| citat din mesajul lui papanash Yaia !!!! ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
zi tu ,nu am eu dreptate???stai calma,degeaba strigi in gura mare ca ea mai are de citit cateva pagini,e ramasa putin in urma ca a avut un picut de treaba,a dat o fuguta la spital nascura si gata
e de coma fata asta,dar eu tot o pup apasat,apasat

papanash spune:
Maria, ne tine pe jar ! Eu cred ca nu e Yaia, ne face poanta de 1 aprilie,si-a dat parola la cineva si la 12 noaptea ne zice cade fapt Yaia doarme, maine vine acasa cu Alexia ![]()
( 02.10.2007 )
bikmaria spune:
| citat din mesajul lui papanash Maria, ne tine pe jar ! Eu cred ca nu e Yaia, ne face poanta de 1 aprilie,si-a dat parola la cineva si la 12 noaptea ne zice cade fapt Yaia doarme, maine vine acasa cu Alexia ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
ba nu,eu pun pariu ca e Yaia,chiar ea,nimeni nu ar putea sa fie asa de calma si calculata ca ea,
bikmaria spune:
cred ca pana ajunge la zi cu cititul,poate ii mai da si micutei delfinasa sa pape,cred ca am si eu timp sa spal gresia la bucatarie
revin
Sabina spune:
bre eu chiar am facut curat in bucatarie si ce gasesc? mesaje ordonate de la Yaia!!
Pacatele mele:))))))))))
Zi-ne de minunea de fetita!!!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
hai sa va zic despre Adi. e bine,in sensul ca mananca,doarme, nu arata a fi bolnav. nu a mai facut kk , asa ca n-am avut ce sa duc la analize. dar l-a vazut medicul si ne-a dat trimitere lalaborator, plus niste debridat si espumisan (ca cica e balonat),plus regim. Dupa parerea lui cica n-ar fi virus, ca n-are deloc febra, nici scaune diareice. E posibil sa fie o reactie la panadol si siropul de tuse. vedem maine, dupa analize. sau alimentar (singura chestie noua si dubioasa ar fi miere cu propolis,luata de la tarani, si pe care i-a dat-o tac-su 2 zile)
( 02.10.2007 )