Dulceturi & papanasi (381)- Alexia, bine ai venit

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
Yaia, sper ca nu mai pui si geanta d-asta pe lista:), am intrat acu special sa vad cum stai, stai bine observ:D

Evident ca stateam bine....nascusem de mult!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ce faci fata?spune doua vorbe despre comoara ta ca mor aici,intri ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat,citesti constiincios din urma,dai raspunsuri la rand,intra soro intai si spune-ne ca esti bine,ca delfinasha e asa si pe dincolo,daca intra vreo fata de nu a citit in ultimele doua zile pun pariu ca nu isi da seama ca tu ai nascut deja,hai ca-mi bag picioarele in ele de treburi de le mai am si stau aici sa vad ce si cum

Mergi la inceput

nu m-ar mira sa-mi spui ca ai inrosit si ouale,ca ai facut si vreun dobos de cand ai iesit din spital
Ia zi,Tudor ce zice? tati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Yaia !!!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Yaia !!!!

zi tu ,nu am eu dreptate???stai calma,degeaba strigi in gura mare ca ea mai are de citit cateva pagini,e ramasa putin in urma ca a avut un picut de treaba,a dat o fuguta la spital nascura si gata
e de coma fata asta,dar eu tot o pup apasat,apasat

Mergi la inceput

Maria, ne tine pe jar ! Eu cred ca nu e Yaia, ne face poanta de 1 aprilie,si-a dat parola la cineva si la 12 noaptea ne zice cade fapt Yaia doarme, maine vine acasa cu Alexia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Maria, ne tine pe jar ! Eu cred ca nu e Yaia, ne face poanta de 1 aprilie,si-a dat parola la cineva si la 12 noaptea ne zice cade fapt Yaia doarme, maine vine acasa cu Alexia

ba nu,eu pun pariu ca e Yaia,chiar ea,nimeni nu ar putea sa fie asa de calma si calculata ca ea,

Mergi la inceput

cred ca pana ajunge la zi cu cititul,poate ii mai da si micutei delfinasa sa pape,cred ca am si eu timp sa spal gresia la bucatarie
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bre eu chiar am facut curat in bucatarie si ce gasesc? mesaje ordonate de la Yaia!!
Pacatele mele:))))))))))

Zi-ne de minunea de fetita!!!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

hai sa va zic despre Adi. e bine,in sensul ca mananca,doarme, nu arata a fi bolnav. nu a mai facut kk , asa ca n-am avut ce sa duc la analize. dar l-a vazut medicul si ne-a dat trimitere lalaborator, plus niste debridat si espumisan (ca cica e balonat),plus regim. Dupa parerea lui cica n-ar fi virus, ca n-are deloc febra, nici scaune diareice. E posibil sa fie o reactie la panadol si siropul de tuse. vedem maine, dupa analize. sau alimentar (singura chestie noua si dubioasa ar fi miere cu propolis,luata de la tarani, si pe care i-a dat-o tac-su 2 zile)

Mergi la inceput