Hai Bumbitza Bv 2anke, Cenia, Magda Iepu '10 (126)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Rebiana - mersi de motzata dar nu stiu daca e cazul! nici eu nu mai stiu exact ce sa cred dar cert e ca de cate ori ma ridic de pe canapea , mi se intareste burta si incep durerile (ca la menstruatie),,,

Placam la o plimbare acum...si daca se complica situatia ne oprim la spital ptr un control...macar sa stim daca e ceva schimbat...la ultimul control pe 24 aveam colul moale dar nu dilatatie...asa ca ramane de vazut!

Castelana - o sa ai un bebe mare si frumos! Acum trebuie doar sa te obisnuiesti cu ideea ca vei naste cu cezariana. nu e usor asa pe ultima suta de metri dar vei fi bine...nu ai de ce sa-ti faci probleme!

HAI NIKOLE ! NASTERE USOARA!

38+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
yaia ce faci? :) pe mine ma cam doare dar nu asa rau :))) nu atat de rau cum mi.ar face placere

Eu fac bine, tu ce faci?
Ceva contractii dureroase au mai aparut si la mine, dar de scurta durata si neregulate. Asa ca stept si va citesc...aproape termin, deci voi pleca la facut curat in bucatarie si probabil sterilizat uneltele de papa ale lui bebe.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana nu.s sigura de nikole stiu doar ca avea contractii si dilatatie 3 si ca va merge la control unde s.ar putea sa ramana sa aduca pe micuta luana :)

cat despre contractii mi le doresc ca pe salam :)))
oricum simt ca sunt un pic mai dureroase decat inainte, dar nu ma dor efectiv ci ma deranjeaza

roxana 39+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

sa va spun si voua sa vedeti disperare: sambata cand am fost la control si stateam la monitor , am incecat sa.l masluiesc :))))
cand imi veneau contractii apasam pe burta chestia aia care inregistreaza, o zgandaream cu degetul , tot ce.am putut si eu, dar n.am reusit , aveti vreo idee? :))))))

POZE

Mergi la inceput

Castelana, pai daca ati ales sa-l cheme Cezar? Alege si el cezariana!
Sa ai o nastere usoara si un baiat sanatos, indiferent cum va veni pe lume! Cand am citit ca luni e programarea, ma gandeam ca e prima zi de Paste...dar apoi m-am gandit ca medicul tau e probabil musulman, deci nu-l intereseaza.

Mergi la inceput

Samaria a nascut, Lara si nikole sunt si ele aproape, daca nu sunt deja nascute, liliana a nascut deja (asa tin mine, apropo, nu e in listuta nicaieri, desi imi amintesc ca era in titlu cu bravo lili...). Se pare ca raman singura de martie nenascuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

sa va spun si voua sa vedeti disperare: sambata cand am fost la control si stateam la monitor , am incecat sa.l masluiesc :))))
cand imi veneau contractii apasam pe burta chestia aia care inregistreaza, o zgandaream cu degetul , tot ce.am putut si eu, dar n.am reusit , aveti vreo idee? :))))))

POZE

Esti de coma!!!

35+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

CASTELANA asadar cel tarziu luni scoatem majoretele si pt tine! Doamne ajuta sa se intample cu bine si sa-ti ti comoara in brate!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

multumesc mult, sunt cam desumflata acum dar imi trebuie un pic de timp sa ma obisnuiesc.
important este sa nu sufere bebelusul.

castelana fericita 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

fetele m-am intors de la dr.
nici vorba sa se nasca, poate sa fie si mama lunii pline la noi.
col lung, tare, etc, copilul necoborat.
Noutatea este ca s-a intors cu capul in sus, sta cu capul sub sanul meu stang si pici pe piciorul meu drept, e mare peste 4,200 kg si nu crede dr ca se mai intoarce. Capul are diametrul aproape 11 cm, deci slabe sanse sa treaca de cervix...
s-au dus toate visele mele de nastere naturala...
am iesit aproape plangand, proasta de mine!
deci, sa concluzionez, daca nu se intampla nimicuta intre timp( sangerare, rupere de ape, copil ce nu misca, dureri insuportabile)
ne prezentam cu burta din dotare luni dimineata la nascare!!!
cesariana!

aste-as noutatile mele.

castelana fericita 39+

ia te uita ce berbecut incapatanat cuminte da pana la urma..asa cum vrea el
Nu fi suparici, important e sa fie sanatos, unde pui ca mai e si mare, asa cum ii sta bine unui flacau...Asa ca nasterea naturala o amani pe cand vei avea fetita

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Esti masochista, fata!

CASTELANA - Lasa, e bine si asa. Bebe sa fie sanatos si tu sa te refaci frumos si repede.
Tinem pumnii luni!

Cristina +35 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput