Hai Bumbitza Bv 2anke, Cenia, Magda Iepu '10 (126)
Raspunsuri - Pagina 19
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Am primit mesaj de la Samaria ca a nascut natural ieri dimineata un baietel de 4050gr. |
Bun venit pe lume, baietel de samaria! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, samaria! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
dayanara spune:
ate nu e musai sa aibe colici! tz tz cum isi dau toti cu parerea, ma enervez eu
yaia ce faci? :) pe mine ma cam doare dar nu asa rau :))) nu atat de rau cum mi.ar face placere
roxana
39+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Naste Nikole?? HAI NIKOLE!!!! 
ATE nu-i musai sa faca colici!! Ce fericire tre' sa fie!!
IOANA poate-s de vina oboseala si gandurile! Sigur revii la forma de odinioara si nu vei sta o clipa locului! 
NAFI mie-mi suna a inceput de travaliu ce descrii tu acolo! Doamne ajuta sa fie cu bine! 

Sper ca si Bumbitza sa aiba deja contractii sau chiar sa fie aproape de nastere!!!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Erina spune:
Dorim si noi bun venit pe lume bebelusilor:
Melina Isabel de 2anke

Adam Leo de Magdone

Sophia de Cenia

bebelus de Samaria
Sa aveti vieti minunate!!! Felciitari dragi mamici, refacere usoara, bebelusi papaciosi si fara colici!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Rebiana27 spune:
CASTELANA asadar cel tarziu luni scoatem majoretele si pt tine!
Doamne ajuta sa se intample cu bine si sa-ti ti comoara in brate! 
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
Erina spune:
Bumbita si Lara

Nasteri usoare si bebelusi sanatosi!!!!

Erina spune:
Castelana multumiri!!!

Asteptare usoara si numai bine!!!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ate_09 Bebelusii vostri cum stau cu colicii?? Noi inca nu am facut desi toata lumea ma sperie ca vai e musai sa faca si o sa vad eu ce va mai plange noptile si nu ma va lasa deloc sa dorm ![]() |
FALS! Tudor al meu nu a avut colici, a dormit tot timpul super bine si noi pe langa el! Nu e musai sa faca. Ma bucur ca al tau nu are!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui dayanara pe mine ma cam doare dar nu asa rau :))) nu atat de rau cum mi.ar face placere |
Ma omori :)) asa rad cand citesc cu cata placere imbratisezi contractiile ca mi-e si jena sa-mi amintesc cat de tare-au durut ale mele la a doua nastere.
Micuta Aroa are putere de decizie inca din burtica... sigur va alege o zi frumoasa sa se nasca! No, acum nici asta n-a trecut; mai e pana deseara!

OANA ce placere mi-a facut sa te recitesc, fie chiar si scurt! Vor trece colicii, cu siropele, cu rabdare si te vei bucura de fiecare gest, figura si gangurit ale lui Eric!

annya9 spune:
| citat din mesajul lui nafi ANNYA - am inceput sa le cronometrez acum o ora , 1 la 20 minute...dar stiu ca trebuie mentinut ritmul minim 2 ore si sa se indeseasca ptr a considera un inceput de trvaliu,,,asa ca astept , cronometrez si in caz ca vor continua pot da o fuga la spital (ca e aproape) sa vedem daca e vreo dilatatie ceva la orizont! ![]() 38+ Riccardohttp://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/ |
Bafta multa!!!

35+
Radu Alexandrupoze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii