Hai Bumbitza Bv 2anke, Cenia, Magda Iepu '10 (126)
Raspunsuri - Pagina 18
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ate_09 Bebelusii vostri cum stau cu colicii?? Noi inca nu am facut desi toata lumea ma sperie ca vai e musai sa faca si o sa vad eu ce va mai plange noptile si nu ma va lasa deloc sa dorm ![]() "Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste'' |
De ce e musai sa faca

Nu e neaparat..f bine ca nu are colici, asa te poti odihni, faci tb casei..etc. Esti o fericita.

POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
37+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
ioanaa28 spune:
| citat din mesajul lui miria_cristina IOANA - Am primt mesajul si l-am citit, dar nu ti-am raspuns, ca nu stiam ce. Experienta m-a invatat ca unele lucruri nu se remediaza niciodata doar se transforma sau, uneori, se amelioreaza. Avea dreptate bunica, saraca. Uneori, o auzeam prin casa vorbind retoric: "Saraca, femeie, te-ai nascut sa rabzi si sa astepti." Cristina +35 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Ei da ..iar ai dreptate
Din pacate chiar asa e...nu a tinut mult "fericirea"...
Dar ce sa fac.."rabd si astept"
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
nafi spune:
ANNYA - am inceput sa le cronometrez acum o ora , 1 la 20 minute...dar stiu ca trebuie mentinut ritmul minim 2 ore si sa se indeseasca ptr a considera un inceput de trvaliu,,,asa ca astept , cronometrez si in caz ca vor continua pot da o fuga la spital (ca e aproape) sa vedem daca e vreo dilatatie ceva la orizont!
38+
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
ioanaa28 spune:
Mai fetelor, eu mai am o problema, mai de ras, mai de plans...scap totul pe jos!!!! Si trebuie sa ma aplec. Am ajuns la exasperare deja! Cred ca exista un dracusor care-mi da peste mana ... e f stresant. Voi nu patiti la fel? Tare neindemanatica am devenit...si ma misc ca melcul...eu care nu stateam o clipa...
35+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
[/quote]
vorba cuiva...cred ca esti gravida![]()
stai linistita, cred ca ni s-a intamplat la toate..
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
ioanaa28 spune:
| citat din mesajul lui ate_09 salutare mamici si burtici!!! Ohhh eu nu mai reusesc sa intru sa citesc nimic din urma...nu mai pot sa tin pasul cu ce se scrie, mai deloc. Deschid calculatorul cu gandul sa citesc sau sa scriu si eu ceva si hop se trezeste bebe. Noi suntem bine, bebe creste..se schimba pe zi ce trece...dar e cam greu sa fac fatza la toate singurica. Si curatenie si mancare, plimbat bebe, alaptat, culcat etc. Am vazut ca mai sunt cateva fete in aceeasi situatie, dar trebuie sa ne descurcam noi. Am noroc ca bebe e cumintel, nu plange decat daca ii este foame. Bebelusii vostri cum stau cu colicii?? Noi inca nu am facut desi toata lumea ma sperie ca vai e musai sa faca si o sa vad eu ce va mai plange noptile si nu ma va lasa deloc sa dorm ![]() Incerc sa citesc si eu putin din urma si apoi revin sa mai scriu. Va pup pe toate si pe toti bebelusii ![]() ![]() "Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste'' |
Chiar ma intrebam ce faceti..
sa cresteti mariBB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
castelanaC spune:
fetele m-am intors de la dr.
nici vorba sa se nasca, poate sa fie si mama lunii pline la noi.
col lung, tare, etc, copilul necoborat.
Noutatea este ca s-a intors cu capul in sus, sta cu capul sub sanul meu stang si pici pe piciorul meu drept, e mare peste 4,200 kg si nu crede dr ca se mai intoarce. Capul are diametrul aproape 11 cm, deci slabe sanse sa treaca de cervix...
s-au dus toate visele mele de nastere naturala...
am iesit aproape plangand, proasta de mine!
deci, sa concluzionez, daca nu se intampla nimicuta intre timp( sangerare, rupere de ape, copil ce nu misca, dureri insuportabile)
ne prezentam cu burta din dotare luni dimineata la nascare!!!
cesariana!
aste-as noutatile mele.
castelana fericita
39+ 
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui oanaiacovita Neata fetele!!! Am primit mesaj de la Samaria ca a nascut natural ieri dimineata un baietel de 4050gr. ![]() ![]() Felicitari mamico!!! Bun venit pe lume bebe scump!!!![]() ![]() ![]() Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) ![]() Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! ![]() Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
merci oana, cum mai esti fata draga?
Samariaaaaaaaaaaaa!!!!
felicitari!!!!
ce bebe baban!!!!!!!!!!!
sa fii sanatoasa si bebe la fel si sa ai laptic!!!!!!!!!!!
Chiar ma intrebam de tine!

castelana fericita
39+
honeybaby spune:
Castelana - eu zic ca se poate intoarce. Ai vazut ce s-a rasucit Matei ai Bobitei (oare ce face?)
11 cm e mare, a mea are 9 si are caputul mic. La 11 deja e mare ??
Nafi - suna a travaliu. Mie dr mi-a explicat ca durerile de travaliu te iau cu spate si coboara durerea pe sub conturul burtii in jos.
La inceput pot sa fie neregulate si dupa cateva ore sa devina regulate dar depinde de la pers la pers.
Denisa,
39 + cu bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui honeybaby Castelana - eu zic ca se poate intoarce. Ai vazut ce s-a rasucit Matei ai Bobitei (oare ce face?) 11 cm e mare, a mea are 9 si are caputul mic. La 11 deja e mare ?? Denisa, 39 + cu bebe roz Maya RebeccaDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
dr zice ca nu prea sunt sanse in ultima saptamana, spatiu are f putin, lichid la fel, al e mare.
11 cm da e mult, dilatatia teoretic e pana la 10 si copilul ar suferi.
in plus este si oblic, pentru asta nu simt deloc presiune jos.
mie nu prea mi-a convenit, incerc sa ma obisnuiesc cu ideea de cesariana.
castelana fericita
39+
dayanara spune:
o sa scot majoretele pt nikole

Hai nikole!

sa vina micuta brazilianca repede si bine
castelana felicitari pt vestile bune de la medic
nafi mergi la medic macar asa sa afli daca ai dilatat ceva
si eu cred ca mai dau o tura pe diseara , daca nu maine la programare
de fapt mi.am adus aminte diseara am un film de vazut:))
roxana
39+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE