Piersicutze de iulie-august 2006 (99 )- LMA!
Raspunsuri - Pagina 8
bulinuta27 spune:
doniro eu zic ca e super sa ii ai pe amandoi cu voi...eu nu cred ca as rezista fara el...si meiii nu ne mai da emotii aici
si daca va mutati si voi cu ei la aer curat e superrr si noi o sa ne mutam la 'aer curat' si o sa ne fie mai greu ca am 14 km pana la servici dar eu zic ca merita
michella si rares e innebunit dupa mers la tara, la brebu...alearga pana cade lat...sambata seara in campina a adormit la restaurnat pe canapea
oanalaex va doresc sa va acomodati aici
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 doniro eu zic ca e super sa ii ai pe amandoi cu voi...eu nu cred ca as rezista fara el...si meiii nu ne mai da emotii aici si daca va mutati si voi cu ei la aer curat e superrr si noi o sa ne mutam la 'aer curat' si o sa ne fie mai greu ca am 14 km pana la servici dar eu zic ca merita bulinuta mamica de bulinel dragutel Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
E intr-adevar super bine sa ii avem pe amandoi acasa, cred ca si pt ei e bine sa se invete unul cu celalalt, sa se apropie, insa azi dimineata cand l-a dus tati la cresa a facut scandal ca el nu vrea acolo... Incepe sa realizeze ca nu s-a dus la copii doar in vizita. Nu cedam inca, dar mi-e tare greu...
Ref distanta casa/serviciu, eu am de mers 35km
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
bulinuta27 spune:
doniro e ceva de mers ...si noi cu gradi...imi vine sa ...
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
michella78 spune:
doniro, cred ca e mult mai bine sa fie copiii impreuna. peste vara va veti descurca voi, cred ca e mai important sa nu fie fratii despartiti. tinem pumnii pentru victor, sa fie ok la cresa!
buli, eu stau in chiajna de cand m-am nascut,in bucuresti am stat doar aproximativ un an si jumatate, dupa ce ne-am casatorit, apoi ne-am construit casa. nu se compara, mai ales pentru copii sa aiba la dispozitie rolele, bicicleta, tricicleta, oricand in curte, fata de cat poti sta cu el in parc! rares sigur o sa fie multumit de schimbare! cat despre distanta, totul se raporteaza la zona in care trebuie sa ajungi. spre exemplu, eu ajung la servici mai repede decat o colega care sta in bucuresti, dar pe soseaua giurgiului.
in schimb, daca trebuie sa ajung in pantelimon sau colentina, trebuie sa tai bucurestiul in doua.
sa va spun ultima ghicitoare a Teodorei "nu-i nici cal, nici zebra, dar are gatul lung, si capul foarte mic"-girafa. m-am apucat sa le scriu, ca mi-e ca le uit
michella
doniro spune:
Multam, fetelor. Si eu am ajuns la concluzia ca e f important pt copii sa fie impreuna, sa isi dezvolte relatia frate/sora (la distanta nu e posibil), iar el sa fie cu familia lui. Dimineata l-am dus eu la cresa si a plans dupa mine cand am plecat, dar nu a facut asa de rau incat sa ma impresioneze pana la lacrimi, asa ca ma tin tare... Il las azi sa doarma acolo; sunt curioasa cum il gasesc...
Va pupam!
POZE
doniro spune:
Fetelor, in curand parasim Clubul scutecelor si trecem la capitolul "In floarea copilariei"... Avem copii mari sau ce???
POZE
bulinuta27 spune:
doniro asta va ziceam si eu acum cateva luni...ce copki mari avem...aproape ca nu imi vine sa cred ...sa nu radeti de mine dar eu chiar simt ca nu traiesc la maxim momentele astea unicce
Poze noi
Poze
emiliapop spune:
Multumesc inca o data de felicitari si scuze ca nu nominalizez ca nu am timp scriu pe fuga.
Doniro sunt tare curioasa cum merge cu cresa, e de stat sau particulara si spunem papa acolo.
Si eu as vrea sa o dau pe Eve ca e tare sociabila si doritoare de copii si vb tare bine si ma gandeam ca poate ea sa se acomodeze mai bine ca Alex. O singura grija am si eu cu mancarea ca a mea e inalta si slaba, fotomodela la 89 de cm are 10,5 kg. Nu as vrea sa mai slabeasca acolo.
revin.........
Emilia mamii de Sara Natalie(13.04.2010)
Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
Tweety7 spune:
citat din mesajul lui anasia m-a innebunit "cand luam role?...." i-am zis cand mai creste (sincer nu i-as lua niciodata, dar mai vedem); |
Eu i-am luat Clarei role si in decurs de doua luni, a trecut de la role cu 4 roti (doua pe spate, doua pe fata), la role cu trei roti (doua pe spate, una pe fata), la role cu 3 roti aliniate si, in final, la role serioase cu 4 roti aliniate. Toate trecerile astea s-au intamplat atunci cand ea a solicitat-o, cand ea a simtit ca poate mai mult, ca vrea mai mult, fara ca noi sa-i taiem avantul cu: "esti prea mica". Ea este tot ce poate fi, fiindca am tratat-o ca pe un adult si nu ca pe un copil cu pretentii absurde, care trebuie limitat ca sa nu se raneasca. E pasionata de role si sunt foarte bucuroasa ca astfel face miscare mai multa si invata un sport de placere. In ultimul filmulet se vede cum face si o schema, apropie si departeaza picioarele in alunecare, se cheama "sarpele" si a descoperit-o singura. O prietena de-a ei mai mare i-a spus denumirea miscarii, ca ea a facut-o din joaca, neavand habar ca rollerii o numesc in vreun fel. Parerea mea este sa nu transferam copiilor nostri propriile temeri sau limitari. Ei sunt indivizi aparte de noi, care vor avea mereu dorinte distincte de ale noastre. Mie, spre exemplu, mi-e teama de apa, dar imi doresc ca fii-mea si fii-miu sa invete sa inoate si sa nu simta apa ca pe-un mediu ostil. Deci, n-am sa le interzic sa se balaceasca din cauza ca eu n-o fac. Si vroiam sa mai zic ceva. Daca nu le permiti sa faca ceva pentru care ei se simt pregatiti, in momentul in care se simt pregatiti, e posibil sa nu mai faca niciodata lucrul respectiv. Plus ca mesajul pe care ei il recepteaza este ca-s incapabili (si asta-i imaginea pe care noi, din pacate, le-o atribuim). Cum ne crestem copiii este strict treaba fiecaruia, dar e pacat sa-i crestem tematori sau anxiosi. Vreau sa va spun ca Victor coboara si urca singur scarile de prin parc, la distanta considerabila de mine. Il urmaresc cu privirea si-atat. Din cand in cand se uita si el la mine pentru incurajare. Ii zambesc si-apoi el isi vede de-ale lui. Rezultatul? Stie sa cada, o face foarte rar si nu se incumeta sa mearga in locuri unde situatia este intr-adevar periculoasa. Cu alte cuvinte, si-a stabilit singur propriile limite si n-are nevoie de cicaleala sau prezenta mea. Se simte apt sa se descurce singur si-o face cu brio. Atunci cand isi doreste sa mearga intr-un loc unde simte ca nu poate ajunge singur, ma striga sa-l ajut.
Acum ma duc sa mai citesc din urma si mai revin.
Tweety7 spune:
citat din mesajul lui michella78 greiere, anasiadeci... curaj mamici, daca fetele cer, inseamna ca simt ca sunt pregatite |
Exact.