Piersicutze de iulie-august 2006 (99 )- LMA!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Sabina, Emilia felicitari din suflet pentru prichindute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Michella, din fericire educatoarele ii plac, mie au inceput sa nu imi placa dar nu o influentez. M-am gandit ca la gradinita nu am ce sa le cer, trebuie sa caut activitati sa ii dezvolt increderea in ea.
Oana va doresc acomodare usoara mai ales cu virusii .
Doniro unde-s mami si tati e cel mai bine pentru cei mici. Ale cere sa mearga la buni si cand e acolo, mai ales seara... vrea acasa la mami.
Tweety, am sa tin cont de ce zici si o sa incerc sa-l conving si pe taticul. Ma tem sa nu preia din fricile noastre, ca in special sotul e cam prapastios .
Pup toate piersicutele!
P.S.: Stiu ca mai e... dar... cum petrecem de 1 iunie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

twety, te mai asteptam cu vesti despre Clara si Victor. am vazut-o pe Clara in filmulet, habar nu aveam ca figura aceea are un nume, nici Teodora nu stie, dar ii place sa presteze
greiere, la Teodora se organizeaza o petrecere la gradi, de 1 iunie, iar noi vrem sa o ducem la circ, are din nou Medrano reprezentatii in Drumul Taberei si .... au muuuulte animale deci Teodora nu poate lipsi. noi am vrea sa ii luam perusi acum, la inceputul verii, sa aiba si ea animalele ei.
acum sunt ocupata sa ii fac costum de pisicuta, ca a primit rol la serbarea de la gradi
pupam toate piersicutele

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Eu am lipsit ca n-am avut net si apoi a venit netu' da am fost cam busy, ca de miercurea urm pe 19 incep scoala si dupa ce aflu toate detaliile la primul curs tre sa aranjez childcare pana pe 14 sept cand incepe celalat curs, plus ca sper sa il fac ala din sept full time deci sa vedem daca iese pasienta.
Sabina multumim de urari. Da nasol cu bolile astea acuma a trecut enterocolita, Ari merge la scoala din nou da a cules ceva viroza, ceva tusa ca vad ca toti copii cam au la gradi si na la ea a trecut mai rapid noaptea a fost mai nasol ca tusea din jumate in jumate de ora de numa, da acu are Ami si la ea abia ce incepe cu tusa de aia puternica. Off virusii astia, scapi de unu dai de altu.
Maine dim mergem si le vaccinam pt swineflu ne-au trimis astia scrisoare asa ca merg sa le vaccinam, om vedea cat de bine/rau va fi. Sper sa fie ok, oricum astia zic ca acusi vine iar un val de swine flu.
Elena ms. Da o sa pun poze, abia astept sa reusim sa terminam toate ca avem si musafiri de ziua lui Ari si o sa le facem ziua impreuna, speram sa iasa frumos, vine si bunicul pt doua sapt si nasii, avem deja planuri de vizitat si etc niste parcuri de distractie si poate ajungem si la mare unde am locuit eu inainte, spersam sa ne iasa pasientele, ca de prin dec se cam simte criza si la noi din ce in ce mai tare. Din cauza asta a sarit si mersul in ro de pasti si nunta momentan, mai asteptam o sa vina si momentul cand le-om bifa si pe astea.
Michella da ms mult. Ce frumos ca stie povestile si zice ghicitori si Ari mai face asa cu noi sa ghicim ba una ba alta, e tare simpatica, i-am luat niste sucuri de fructe pt lunch box si a primit cadou litere magneti de pus pe frigider si ma tot punea sa ghicesc care lipseste car e aia care e aia, e f pasionata de litere deja scrie cateva se chinuie sa isi scrie numele, stie ca a e de la arianna, apple, aeroplane si tot asa, exersam si spelling vreau sa-i luam www.leapfrog.com/en_gb/infant_and_toddler/fridgephonics.html" target="_blank">ceva asa care zice cum se spell literele plus are un www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3474121/Trail/searchtext%3EVTECH LAPTOP.htm" target="_blank">laptop de la vtech l-a primit la ziua ei de trei ani de la o colega de scoala si incepe sa faca mai multe din cativitatile cu litere. Ca din ian de la anul o sa si scrie mai mult, citit etc ca trece la reception.
Si Ari e mare iubitoare de animalutze in special astea blanoase, speram poate reusim de ziua ei sa-i luam o pisicutza ca tare isi mai doreste sa mergem sa isi aleaga ea una, nume a ales deja, Sheila.
Oana multi pupici si acomodare cat mai placuta si rapida, tinem pumnii sa terminati repede casa.
Larissa multa sanatate, sa iasa bine, pupam printesa.
Doniro ce super ca o sa fiti impreunaaa , asta mi se pare cel mai imp, faza cu distanta aici e day 2 day asta, maj stau in afara si merg cate 2-3 ore pana la servici, noi vrem sa ne mutam si mai in afara daca se poate. Tinem pumnii cu cresa.
Doniro, Buli da mai nu-mi vine sa cred cand au trecut 4 ani mi se pare asa repede, parca prea rapid cresc.[omulet care ofteaza]
Elena aici de 1 iunie nu se face cine stie ce, poate le da ceva de la scoala habar nam, noi creca le luam ceva cadou micutz, Ari vrea mult scooter si o sai luam sa mearga la si de la scoala pe el, ca e prea aproape pt bicicleta, cu bicla mergem in rezervatie sau pe aici prin oras la ture mai lungi.
In rest noutati azi am fost cu Ari si clasa ei in vizita la pompieri, le-a placut f mult la copii, s-au urcat pe rand in masina de pompieri si au daramat niste conuri cu furtunul fiecare, ea a fost tare happy, la inceput cand discuta pompierul despre una alta si le punea diverse intrebari Ari raspundea la fiecare in gura mare, nu corect tot timpul da na s-a implicat, Ami s-a bagat si ea in seama striga si ea nino-nino si help si fire , a vrut si ea pe podea ca ceilalti copii sa stea sa asculte, na spre final s-a cam plistisit da a fost tare frumos pt ei. Apoi la scoala le-a dat la fiecare o poveste cu un licurici care se joaca cu chibriturile si o carte de colorat cu masina de pompieri si niste joculete.
Lui Ari i-a crescut f mult perisorul si e asa in doua culori daca il impletesc zici ca are suvite blonde si mai inchise, nici nu vrea sa o tund nu ne lasa sa ne apropiem de parul ei si acuma mai nou o preocupa cand ii cresc si ei tzitzi si isi pune doua mingi sub tricou si noi am ramas masca.
Amira creste e o maimutzica mica, imita tot vb mult si canta dupa sorasa, da e si f temperamentala, cand se pun amandoua pe certat si tipat de la jucarii si etc nu mai auzi nik in casa, da na or creste si se va exprima si Ami mai bine.
Cam atata am apucat revin merg sa pregatesc cina pt familion.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Salutare, livada!
Victor s-a acomodat super bine, nesperat de usor. Azi dimineata nu a plans cand l-a lasat tati, a ramas si la nani fara proteste. De mancat i se da acolo, cica papa bine si cand il aduc acasa il incerc mereu cu papa si nu vrea, deci e satul. La primul somn a zis ca nu vrea acolo, tanti a zis ca nu are pat dublu si atunci el a inteles si a adormit in 5 min. E super simpatica ingrijitoarea.
E super cu amandoi acasa, ma bucur de Victor de parca abia l-am nascut , iar ai mei parinti au fost impresionati cand au stat ieri cu copiii de faptul ca nu s-au mai batut asa des
Va pupam!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Intre timp am vorbit cu Roxana (doniro) la telefon, am fost si la Budimex si maine dimineata ne ducem sa o operam. Spuneti si pentru noi un "Doamne ajuta!" maine dis de dimineata. Va imbratisez pe toate....revin maine cu impresii..

Larisa 29+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Roxana super vesti, ma bucur ca incepe sa-i placa, incet incet se va acomoda, de batut se mai bat ei si ale mele se mai paruiesc da au si f multe momente de iubire si pupiceala si se joaca frumos impreuna.
Larissa Doamne Ajuta! sa mearga totul bine, sa se termine rapid si sa se refaca printesa usor.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

larissa Doamne ajuta sa fie totul in regula! va asteptam cu vesti bune
mada, ce activitati frumoase descrii tu acolo!
doniro cred ca e o mare bucurie si usurare pentru tine!
eu am avut azi-noapte un cosmar... brrr. bineinteles ca a Adrian nu ajunsese inca acasa (era vreo 1,30 noaptea, dar ca un "nesimtit" de bugetar ce este , care nu munceste niciodata, el era inca la servici ) si am stat treaza pana la 3, cand a ajuns si el acasa, ca nu mai puteam adormi !

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Larisa, acum am citit. In fiecare zi dupa ce am vb m-am tot intrebat ce ati facut. Abia astept vestile!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Am operat-o ieri. A fost mai greu pentru noi decat pentru ea. AQm avut ghinionul ca Dr Gheorghe sa intre in operatie abia la 12:30. A luat intai o urgenta, apoi un baitel si apoi noi. Dar na...va dati seama eram internati de la 7 dimineata cu Ale nemancata si nebauta. Noroc ca in salon erau normal copilasi si Ale prietenoasa fiind s-a jucat cu ei....ea a fost operata ultima ( ceilalti erau la alti medici). E o curajoasa mandra mea...n-a schitat nici un gest la luat sange, nici planset nimic...a cerut doar sa ii puna un plasture cum are mami ( eu facand analize de sarcina mereu imi invidia plasturele:)). Si i-au pus alea plasture...adica o bucata de vata cu spirt si leucoplast incolor. Operatia a durat cam 20 de min...a plans un pic dupa pentru ca cerea apa si nu aveam voie sa ii dau...insa in rest a fost ok. La doua ore jumatate dupa operatie am plecat acasa...a vomat in masina saracuta....si asta a fost tot. Inca nu respira extraordinar pe nas....dr a zis cam in 7 zile o sa respire f bine. A avut polipii f f mari. Ma bucur ca s-a sfarsit...mai greu a fost pentru mine...care de la stres am avut si ceva contractii....Slava Domnului ca au trecut!
Va multumesc pentru gandurile bune!
Roxana, te imbratisez si i-ti multumesc de toate detaliile...m-au ajutat mult.

Larisa 29+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput