Piersicutze de iulie-august 2006 (99 )- LMA!
Raspunsuri - Pagina 7
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emiliapop Multumesc inca o data pentru felicitari! Bulinutza nici noi nu am reusit sa ne integram la o gradinita ca nu ii place niciunde, se schimba complet acolo, facea caca pe el, plangea mereu,isi facea de vomitat si ultima oara cand am incercat la o gradi particulara pentru 4 zile cat a rezistat acolo a facut o reactie din astea sinuzala parca ii zice de am tras o luna si jumatate cu el ca nu ii trecea cu nimik abia acum isi revine si nu prea mai am interes acum sa il acomodez cu gradii sa nu imi aduca cine stie ce boala la asta mica. Si acum cand se supara isi aduce aminte cum il tragea doamna de par si ne arata. Sabina zi-mi si mie ce ai facut cu vaccinul bcg l-ai cumparat de undeva din strainatate sau cum ai rezolvat pentru fete? Emilia mamii de Sara Natalie(13.04.2010) Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006) |
nu le-am facut vaccinul din pacate. Nu stiu cum am sa procedez. E o nebuloasa totala.
Ioana5255 spune:
Va multumesc fetelor pentru urari. Sunt cam zombi, fetele nud orm noaptea, le chinuie rau colicii. La Ale nici nu am stiut ce e aia. Acum parca azi noapte au dormit mai bine, le-am dat sab simplex si parca o idee e mai bine. Uneori mai vine mama si sta cu ele si mai fur si eu un pic de somn. Ale le iubeste f mult pe fete, cand vine de afara primul lucru le pupa, le mangaie, mereu e atenta cu ele, daca plang se duce si le canta, le leagana, ma ajuta sa le dau pampersi, sa facem biberoanele. Dar sunt si momente, cand de ex nu accepta sa le sterg cu servetele ei sau sa stau la ea in camera cu ele, sau cand imi face in ciuda sa imi aprinda lumina sau sa tipe cand eu abia reusesc sa le adorm. In general momentele astea sunt rare si se intampla cand ea este f f obosita.
Mada imi pare tare rau, ca sunteti bolnavioare. Sper sa va treaca repede, sa va refaceti, ca tare pacatoase sunt enterocolitele astea.
Alina super tare Rares. Ce idei are. Mai nasol cu gradi. Eu zic sa nu il fortezi. Ia-o si tu incet incet.
greiere spune:
Emilia felciitari pentru noua minune mica!
Mada sanatate! Sper ca fetele sunt deja mai bine si Ari sa inceapa repede gradi! Sa iasa bine si camera si sa ne arati poze .
Buli Doamen ce dulce e Rares! Auzi, `ce ne facem noi cu iubirea asta`! Alexandra m-a atins odata cu ceva. Vorbeam cu tasu de apartament, sa cumparam cu doua sau cu trei camere si o intreb pe ea, tu cum vrei? Ea imi raspunde asa de parca era bunica: `Nu mai conteaza ce vreau eu...` Nu am putut sa inteleg ce a fost asta! Cand am intreabt-o ce a vrut sa zica cu asta a zambit si a spus: `Ei, am glumit si eu.` Si ce povestit fetelor cu gradi! Deci la voi e mai rau, nu ca m-as bucura. Doamne fereste! Dar si pe mine ma bate gandul sa ma duc cu Ale la psiholog, desigur pentru mine mai mult, sa pricep si eu ce-i cu ea la gradinita de e asa cuminte si spasita! Si imi spune mereu ca e un baiat care da in ea, care de altfel e cel mai mic da` da in toti. O intreb daca l-a spus doamnei si ea, de fiecare data (desi promite ca i-l va spune) imi zice ca nu a facut nimic, ca nu l-a spus.
Julax . Cred ca te-ai luat cu mainele de cap, dar totusi tare amuzanta trerbuie sa fi fost scena nu? Imi imaginez si eu scena si parca-l vad in viitor pe Victor stand cumintel pe post de model pentru sor`sa.
Mai continui maine ca am scis cam mult si nu mai pot sa stau treaza
michella78 spune:
buna dimineata livada!
greiere educatoarele ii plac? stiu copiii care s-au schimbat uimitor, cand au ajuns la educatoare "pe aceeasi lungime de unda"
sabina trec si colicii, poti sa incerci si calma baby, de la erbavita.
mada, sunteti bine acum?
despre noi, ce sa va spun, a invatat pe de rost de atata ascultat la CD "povestea unui dovleac" si "degetica" si ce e foarte amuzant, ne raspunde la diverse intrebari, cu replici din cele 2 povesti!
si a mai facut o pasiune pentru ghicitori. daca nu isi aminteste exact, inventeaza ea unele la care sa ii raspunzi
michella
bulinuta27 spune:
perla de ieri: eram in masina: el imi zice mami te iubesc mult ...dar nu vreau sa te iubesc...io ma intorc catre el nedumerita la care el: te-am incurcat, nu? si se pune pe ras
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
oanaalex spune:
Salutare.
Felicitari Sabina si Emilia pentru fetite! Sa va traiasca si sa va bucure toata viata.
Noi inca ne tot acomodam cu Romania. Copii sunt raciti in continuu de 3 luni (cu pauze de cate o saptamana) dar toti medicii spun ca e perioada de acomodare si o sa treaca. Acum am inceput sa frecventam un medic homeopat sa vedem daca merge ca m-am saturat sa-i umflu de medicamente. Alex merge la camin si asta e sursa pricipala a racelilor pt ca din pacate primesc copii bolnavi si c tratament. Asta este, o sa treaca. Faza nasoala e ca nu avem alternativa pt ca deocamdata stam la Nasaud care e un oras mic fara gradinite particulare. Ne-am apucat de casa la Bistrita si la anul sper sa ne si mutam. Acum pare un vis dar speram sa ne ajute Dumnezeu sa o vedem gata.
In rest ce sa spun, ne simtim foarte bine inapoi in tara desi am avut emotii, dar se pare ca dupa 3 luni ne bucuram de decizia luata.
Mada pup familionul sa scapati de virusi si bacterii
larissa_79 spune:
Fetelor trebuie sa ajung la conf Gheorghe la Budimex sa fac programare ptr operatie de polipi. Cum ajung la el..ma duc pur si simplu la Budimex intr-o dimineata si astept la rand? Va intreb ca stiu ca ati mai fost cu copilasii si doniro chiar a operat-o pe Daria la el. Doniro ai fost multumita....va rog mult ajutati-ma cu detalii.
Larisa 28+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 Fetelor trebuie sa ajung la conf Gheorghe la Budimex sa fac programare ptr operatie de polipi. Cum ajung la el..ma duc pur si simplu la Budimex intr-o dimineata si astept la rand? Va intreb ca stiu ca ati mai fost cu copilasii si doniro chiar a operat-o pe Daria la el. Doniro ai fost multumita....va rog mult ajutati-ma cu detalii. Larisa 28+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Larisa, ti-am dat si PM, dar pt alte fete care pot fi interesate, scriu si aici.
Noi ne-am dus la Budimex cu Daria pt ca se plangea ca o doare urechea (avand in vedere ca racea non stop, ne asteptam si la probleme cu urechile). Ne-am dus initial la alt ORL-ist (era de garda in noaptea aia) care ne-a recomandat operatia de polipi. A doua zi eram gramada pe net, unde am citit ref Prof. Dan Gheorghe ca ar fi cel mai bun. Ne-am dus apoi la el, tot la sectia ORL (Budimex). Am stat pe hol cam 2 ore, pt ca majoritatea copiilor erau la el. Ne-a consultat, ne-a confirmat ca e nevoie de operatie si i-am zis ca vrem sa o operam cat mai repede, chiar si maine. A fost de acord, ne-a programat pt a doua zi. E destul de scump la vorba, dar nu respingator. Adica vorbeste cam strictul necesar (si cam incet ). A doua zi ne-am prezentat nemancati si nebauti la asistenta lui, i-a luat sange pt analize si ne-am cazat intr-un salon f ok (plasma cu desene etc).
Dupa cateva ore a venit anestezista, care m-a luat la intrebari ref istoric medical al copilului si dupa aceea a venit asistenta, a luat-o pe Daria si fix dupa 20min mi-a adus-o inapoi plangand (deci treaza). Totul a decurs ok, dupa 2-3 ore ne-a consultat iar Gheorghe si la 15-16 eram cu Daria acasa, unde a avut primul somn (dupa multe luni de zile) in care nu i-am auzit respiratia; nici vorba de sforait, respirat pe gura si de atunci a racit de 2-3 ori f usor.
Daca mai vrei sa stii ceva, suna-ma.
Pup.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZA CU DOI PITICI
michella78 spune:
larissa, va tinem pumnii, sa iasa totul bine!
buli, , te lasa masca copkilu!
noi am mers in week-end la tara. a alergat Teodora pe dealuri, s-a "imprietenit" cu toate vacutele de le-am intalnit in cale.... ma uimeste cat de mult iubeste animalele! a fost foarte, foarte incantata. dar, duminica la intoarcere ne-a spus, subtil asa, ca ei ii place la tara, dar ii place si la munte
oanaalex trupa, sa treceti cu bine acomodarea! va tinem pumnii, sa va construiti casuta cat mai repede!
michella
doniro spune:
Fetelor, am noutati. Nuu, nu sunt gravida .
L-am luat pe Victor acasa, l-am inscris la cresa si ieri a fost prima zi, succes total (nici vorba de plans, s-a integrat perfect, nici azi nu a plans cand l-a dus tati). Il vom lasa pana ia vacanta la cresa, apoi cred ca ne vom muta cu totii la ai mei, pt ca nu are cine sa stea cu amandoi in Bucuresti. Eu voi face naveta Snagov-Bucuresti, dar asta e, nu avem incotro...
O fi bine ca l-am luat cu noi sau ii era mai bine la curte, la aer curat, dar fara noi si noi fara el? Am indoieli...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE