Piersicutze de iulie-august 2006 (99 )- LMA!
Raspunsuri - Pagina 6
anasia spune:
mada, sanatate multa! tinem pumnii sa va realizati tot ce va doriti!
larissa, sa va traiasca nepotelul, e un scump; nu stiu daca te-am felicitat pt {baietel]
sabina, sunt adorabile printesele mici
bulinuta27 spune:
mada sanatate multa la pitice si va tin pumnii sa va iasa reamenajarea
larisa ...Luca imi aduce aminte de Lali cand era mic...
sa va povestesc cum ma baga fimiu in depresie: vineri seara: mami te iubesc mult de tot, io: si io mami, el: si ce ne facem cu iubirea asta?, io: cum adica?, el: pai cand o sa mori o sa imi fie dor rau de tine
in alta ordine de idei am fost si la psiholog...si cam vax albina: e fff destept si copiii destepti devin si incapatanati si nu accepta ceva nou ca asa vrei tu...ex gradi, sa iau la mana/vizitat cu el gradinite si sa hotarasca el unde vrea...numa ca el a zis ca la nici una :d...si uite asa
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
julax spune:
Emilia,felicitari!Ma bucur mult ca totul decurge asa bine!
Sabina,,e minunat cea ce traiti!
Larissa,felicitari pentru finut!Tu cum te mai simti?
Buli,ia partea plina a paharului,ai un copil destept,asta nu-i de ici de colo
Mada,sanatate multa!Harnicuta mai estiNoi suntem bine,abia am scapat de bronsita la copii,Alex a avut traheobronsita,asa ca sta si saptamana asta acasa,ca sa-si revina completAseara ,cat m-am dus sa-i scot siropelul a uns-o bine pe sor-sa pe cap,fata cu crema de galbenele(dar serios,a golit o cutie de 200 gr),se iubesc de regule,dar mai sunt si exceptii,de la jucarii,cum se intampla probabil cam la toti fratii,una peste alta suntem ok.
va pupam!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
michella78 spune:
buna dimineata, livada vesela!
n-am mai intrat ceva vreme.... muuuuuuult de munca! si cand ajung acasa nu ma dezlipesc de Teodora, daca ajung inainte sa adoarma .
dar trece si perioada asta, mai am cam o saptamana-doua.
emilia, e minunat ce echilibru a adus bebelina cu cel mai frumos nume intre fratiori! te asteptam cu vesti bune!
sabina, pentru cele trei printese ale vostre!
buli ia si tu partea buna, baiatul stie ce vrea!
si repeta vizitele pe la diverse gradi, asa, ca din intamplare... i-o pica vreuna cu tronc, la un moment dat!
larissa, mamanati , cum mai sunteti?
michella
emiliapop spune:
Multumesc inca o data pentru felicitari!
Bulinutza nici noi nu am reusit sa ne integram la o gradinita ca nu ii place niciunde, se schimba complet acolo, facea caca pe el, plangea mereu,isi facea de vomitat si ultima oara cand am incercat la o gradi particulara pentru 4 zile cat a rezistat acolo a facut o reactie din astea sinuzala parca ii zice de am tras o luna si jumatate cu el ca nu ii trecea cu nimik abia acum isi revine si nu prea mai am interes acum sa il acomodez cu gradii sa nu imi aduca cine stie ce boala la asta mica.
Si acum cand se supara isi aduce aminte cum il tragea doamna de par si ne arata.
Sabina zi-mi si mie ce ai facut cu vaccinul bcg l-ai cumparat de undeva din strainatate sau cum ai rezolvat pentru fete?
Emilia mamii de Sara Natalie(13.04.2010)
Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
bulinuta27 spune:
deci nu suntem singurii cu probleme cu gradi
eu sunt usor speriata de ce ma asteapta pentru ca ne si mutam...si o sa fie o despartire grea pentru ca e foarte atasat de mama (recunosc sipentru mine va fi)...apoi incerc sa ii bag si gradi deci nu stiu cum va fi...
acum caut o gradi prin sect 4 particulara si nu prea gasesc informatii caci vreau sa fac un short list si sa merg cu el la 3-4-5 gradi...offf
aseara se uita la burta mea mare si imi zice: mami tu ai un bb acolo? io nu mammi ...la care el pai atunci de ce iti trebuie burta asta daca nu ai si tu un bb...m-am suparat
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
Emilia, cat ma bucur ca au primit-o bine...
Deci trebuie sa mai fac si eu unul pt ca cei 2 pe care ii am deja sa nu se mai bata???? Uau.........
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZA CU DOI PITICI
nicolica spune:
Salutam livada....URA!
Felicitari Sabina si Emilia pentru fetite . SA va bucurati de o viata minunata alaturi de comori!
Noi suntem bine, Kiki merge la gradi bucuros iar Marc creste parca mult prea repede!! A inceput sa mearga de-a busilea si se ridica in picioruse.
Iar eu astept sa vina luna mai sa plecam in concediu sa mai vad si eu una, alta...Plecam la mare doua saptamani, apoi in iulie vom fi la Brasov sa-l botezam pe Marc.
Imbratisam piersicutele cu drag
Nico si bavarezii
Consi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 deci nu suntem singurii cu probleme cu gradi eu sunt usor speriata de ce ma asteapta pentru ca ne si mutam...si o sa fie o despartire grea pentru ca e foarte atasat de mama (recunosc sipentru mine va fi)...apoi incerc sa ii bag si gradi deci nu stiu cum va fi... acum caut o gradi prin sect 4 particulara si nu prea gasesc informatii caci vreau sa fac un short list si sa merg cu el la 3-4-5 gradi...offf aseara se uita la burta mea mare si imi zice: mami tu ai un bb acolo? io nu mammi ...la care el pai atunci de ce iti trebuie burta asta daca nu ai si tu un bb...m-am suparat bulinuta mamica de bulinel dragutel Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
Si eu am patit o chestie similara.
Eram impreuna cu verisoara mea, sotul si copilul ei in varsta de 2 ani.
La un moment dat, Luca e inceput sa-i explice celui mic ca "mama mea e mare si grasa". Am ramas toti masca...si fara cuvinte.
Asta-i adevarul asa ca... ce sa-i mai zic copilului.
MissJJ spune:
Anasia, Bulinuta, Iulia multumim de urari.
Din pacate tot bolnave suntem, mai mult asta mica si s-a imbolnavit si Flo.
Cu Ami am fost la spital internate cu perfuzie ca refuza orice si era mega blegita acu si-a mai revenit dar la analizele de sange i-a iesit CRP destul de mare semn ca e ceva infectie bacteriana , acuma face pisu colorat patat asa si am fost la gp si a zis poate e ceva infectie urinara si ne-a dat niste pungute de alea de recoltat si e jale ca ea si asa abia face pisu ca inca nu ia destule lichide cate trebuie ca sa faca pisu mai mult.
Deci cam cu asta ne distram acuma, plus astept sa vad daca fac vreuna rubeola sau nu, ca au fost in contact cu un baietel care avea deci acu the waiting game sa vedem e sau nu e.
Buli, Consi si eu am patit asa, da na are fata dreptate is grasa asa ca...
Michella uff te cred ca e greu. Hugs and kisses.
Emilia, Buli off ce nasol cu gradi. Is curioasa Ami cum o sa fie ca la Ari chiar nu am pb.
Iulia na mai fac si ale mele minunatii de astea, de rasu' plansu'. Pupici.
Nico ce repede trece timpul, prea repede. Pupam mamica si bavarezii. Distractie placuta la botez.
Pupam livada.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A