Piersicutze de iulie-august 2006 (99 )- LMA!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

emilia,, felicitari, sa va traiasca Sara Natalie! sa fiti fericiti si sanatosi cu totii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Emilia:bravo, felicitari!!
Doamne....ce curajoase sunteti!Cate trei....!!
Felicitari inca odata..sa ajungeti cu bine si sa fie totul bine!
Va sarut!
Sanatate la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

felicitari emilia ...sa fie sanatoasa si papacioasa si iubita de fratiori

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Bravo Emilia!

Sa-ti traiasca fetita si sa-ti aduca numai bucurii alaturi de fratiorii ei...care cu siguranta o vor accepta. Sangele apa nu se face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Emilia chiar ma gandeam la tine. Sa va traiasca. Si eu am fost programata initial pe 13 aprilie, apoi am mutat pe 6, ca in final fetele sa vina pe 3. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Sabina, felicitari pentru gemene! Sa fie sanatoase!
Emilia, felicitari pentru cea mica. Ai trei copilasi ce frumos ...si Sabina tot trei.
Eu de azi sunt matusica cu acte in regula....ca s-a nascut nepotelul meu Luca.
Fetele vreau si eu parola de la mail-ul comun sa vad printesele Sabinei please. Dati-mi un pm va rog.

Larisa 26+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

EMILIA, felicitari! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si cumintica!
Si mie imi place numele mult!
Asteptam poze.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZA CU DOI PITICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Fetelor multumesc mult de urari !

Noi suntem bine amandoua, am destul tatzi, Sara nu a papat deloc supliment nici in spital nici acasa ca am primit-o la vreo 2-3 ore dupa nastere si sper sa am si in continuare tatzi cat mai mult.

Fratiorii au primit-o foarte bine pe Sara chiar peste asteptari, Eva este ca o closca o pupa toata ziua, o cauta daca nu o vede, se duce prima la ea cand plange si ii zice " nu plange Sara, nu e frumos, iti dau un pupic si trece burtica" , iar Alex se uita cu drag la ea, ne face semne cand doarme sa facem liniste ca doarme bebe si cand plange zice " nu plange bebe mic, vine mama acuma, da laptic sa cresti mare".
S-ar zice ca am ajuns la un fel de echilibru cu 3 bebei, cei mari isi fac de lucru singuri cu jucariile, se bat mult mai rar si paradoxal sunt mai linistiti, sper sa fie la fel in continuare.

Epiziotomia e foarte mica,aproape nu se vede deci nu simt aproape nimik durere sau ceva fata de celelalte nasteri.

Revin cu alte amanunte cand mai gasesc un pic de timp.

Emilia mamii de Sara Natalie(13.04.2010)
Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

http://picasaweb.google.com/cristian.gramada/LucaDupaNastere#

Poze cu Luca..nepotelul meu.

Larisa 26+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Emilia felicitari, ce frumoosss m-am topit toata asa frumos ai povestit despre toti trei. Sara sa cresti mare frumoasa si sanatoasa.
Larissa felicitari pt statulul de matusica, pt nepotel sa cresca mare frumos si sanatos. Vazut si pozele, ce dulce e ariceulul mic.
Noi suntem rau ceva rotavirus, enterocolita ceva din familionu' asta amandoua is varza Ami mai rau ca Ari, Ari se tine mai bine, Ami ca leguma azi.
Eu of course rupta ca na rufe, bai, asternuturi etc is satula de atata voma.
Alte vesti de la noi nimic deosebit inca, am reusit sa mai eliberez din cam nr 2 unde vrem sa facem playroom/office si tre sa repar un perete pe care a aparut mucegai iarna asta si trebe curatat si revopsit, poate mai fac si la noi in dorm peretele ala movuliu sal revopsesc si vrem sa refacem si camera fetelor, acuma om vedea cat de repede putem face asta, ca am vrea pana de ziua lui Ari sa fie toate gata, daca reusim, fingers crossed.
Alte vesti de luni Ari ar trebui sa inceapa scoala da na e bolnava asa ca trebuie sa stea acasa. O sa fie tare suparata ca ea abia astepta.
Cam atata de la noi merg poate reusesc si eu sa fac un dush si sa mananc ceva ca nu am apucat azi si ma ia cu ameteli.
Pupam livada.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput