Piersicutze de iulie-august 2006 (99 )- LMA!
Raspunsuri - Pagina 4
bulinuta27 spune:
sabina pupici multi la 4 fete cucuiete
ralucaspm sa iti traiasca finutele
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
anasia spune:
Sabina, felicitari!!!sa va traiasca fetele! recuperare cat mai usoara
raluca, sa va traiasca finutele!
Ioana5255 spune:
Dragele mele,
we are back home. Am pus poze pe mailul comun. Enjoy it. Va pup pe toate.
MissJJ spune:
Buna fetele!
Sabina superbe printesele cat sunt de dulciii. Mai ales in ultima poza in scaunele de masina. Minunate abia astept poze de acasa cu toate trei fetitele. Bine ati ajuns acasa sa va acomodati cat mai repede in noua formula.
Is tare dulci cum scot tot felul de perle si idei. Pai are dreptate fata seamana a pipi.
Sper ca at avu tun wknd placut samb a fost mai fain si am iesit si noi in gradina am tuns iarba am spalat mobila de gradina si am facut un gratarel si fetele s-au jucat in bouncy castle si au alergat dupa minge prin curte.
Sapt usoara si placuta, pupam livada.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A
Consi spune:
Draga Sabina, felicitari pentru printesele tale.
Sotul tau e un privilegiat al sortii fiind inconjurat de atatea femei frumoase.
MADYN spune:
Sabina felicitari pt. printese, sa fie sanatoase, destepte, norocoase si sa va aduca numai bucurii!
Mady lui Mihai - (1-aug-2006) si a lui Costin (21-apr-2009)
ralucaspm spune:
Multumesc fetelor pt urari. Astazi ma duc si eu, in sfarsit , sa-mi vad nasicile. Ieri am fost si le-am cumparat 2 rochite dulci foc, pt la vara.
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
emiliapop spune:
Sabina felicitari pentru printzesele tale dulci si mult laptic.
Eu am nascut ieri 13.04.2010 la ora 17.10 o printzesa Sara Natalie de 3050 kg, 50 cm, apgar 9,tare papacioasa.A fost nastere naturala fara epidurala, suntem bine amandoua si maine plecam acasa si avem mari emotii de cum se vor comporta fratiorii cu ea.
Emilia cu si mamii de
Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
Muuh spune:
Felicitari Emilia!!! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si plina de noroc. Are un nume superb si iti doresc sa o primeasca cu bine fratii mai mari.