Piersicutze de iulie-august 2006 (99 )- LMA!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Felicitari, mamico! Refacere rapida, laptic mult si muuuulta putere si rabdare!
Abia astept mesajele tale de acasa, in care sa ne spui si noua cum e cu fetele... (toate...)!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZA CU DOI PITICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Si eu prin zona putin ca of course de citit citesc nu mai apuc sa si scriu.
Noi suntem bine azi e zi de leneveala ca ieri am facut treaba ca a fost super afara si a trebuit ca era jale.
Ari e in vacanta si of course se cam plictiseste mai iesim cu bicicleta daca e frumos si nu ploua mai puzzeluri mai arts and crafts da na nu se compara cu scoala.
Ea acuma vrea scooter am zis ca o sa ii luam, nu stiu cum ii zice in ro, www.richardsonsonline.co.uk/acc_info.php?id=811&item=Molly%20Childrens%20Scooter" target="_blank">asa ceva vrea ea. Si de ziua ei ne gandim da i-am lua o pisicutza, ca tare isi doreste un pet si prima oara ar fi vrut hamster da eu zic ca mai buna ar fi o pisica ca ea zice vreau hamster da ala nu sta la mangaiat asa cum vrea ea, pisica se si joaca dar nici nu sta s-o chinuie asa ca eu zic ca e mai bine pt moment.
Asteptam sa se mai incalzeasca sa mai redecoram prin casa ca tre sa ii luam si lu Ami patutz de copil si vrem sa scapam de winnie si sa facem cu ceva fairies sau printese si sa le amenajam un playroom. Da na trebe si finante deci incet incet.
Eu ma intorc la scoala incep in mai un curs plan your future care e obligatoriu apoi din sept un curs de un an sau doi, tre sa ma hotarasc daca merg full time adik trei zile pe sapt sau part time adik o zi jumate si dupa aia univ trei ani. Abia astept, speram sa iasa cum trebuie ca numai cu un sg salar e din ce in ce mai grelutz sa facem fatza la toate ch.
Sabina pupam printesele frumoase, lasa ca recupereaza ele la kg rapid bine ca papa singurele ca lapticul vine el.

Na cam asta de la noi pe scurt pupam livada.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Hristos a inviat !

Ekaterina si Iustia, bine ati venit pe lume ! Sa cresteti mari, sanatoase, mancaciose si sa nu o obositi prea tare pe mami. tote fetele familiei

Sabina, refacere rapida, mult laptic si nopti cat mai linistite. Iti aduci aminte ca iti spuneam ca si nasa noastra era insarcinata cu gemene ? A nascut si ea pe 18 martie. Nasicile noatre au avut 2,070 kg si 2,400kg, respectiv. Eu inca nu am apucat sa le vad pt ca la inceput am zis ca sa-i mai lasam un pic sa se linisteasca, apoi am avut gripa, dar sper sa le vad cat mai repede.

Sa ne pui si tu fotografii, cand poti.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

mada si teodorei ii plac tare mult animalele, noi vroiam de 1 iunie sa ii luam 2 perusi.
greiere, legat de pasiunea pentru cai, de paste i-a adus iepurasul un carucior pentru papusi, timp de 2 zile a plimbat un bebelus cu el. dar ieri insa plimba in carut unul dintre ponei...

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Dragutzele mele,

a venit si laptele. Fetele sug amandoua la san si primesc si formula completare. Acum asteptam sa ajunga si IUstina la 2 kg. Speram la sf saptamanii sa iesim din spital. Dupa nastere nu a pierdut nici una din greutate ceea ce e f bine.

Ale e f incantata de surioarele ei si abia asteapta sa venim acasa. Ne viziteaza zilnic si este f atenta cu ele, mereu le pupa si le mangaie si la tel intreaba de ele. Mititica abia asteapta sa ajungem acasa, nu prea e invatata fara noi si noua ne e tare greu fara ea.

Raluca sa va traiasca finutele.

Cand ajung acasa am sa pun si poze cu fetele.

Va pup

Sabina 37+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - cateva zile

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Sabina, cat trebuie sa fii de fericitaaaaaaaaaaa! E ca un tablou din povesti ce zici tu acolo.
Ai putea sa schimbi semnatura (de parca ai timp pt maruntisuri din astea acum...) in "cea mai fericita si implinita mamica"! Felicitari, ne bucuram pt voi.
Ai ajutor acasa, asa-i? Mult, nu? Bunici, bone si surori si cumnate, nu?
Pupici dulci pe nasucuri mici! 3 la numar!
Tu cum esti?

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZA CU DOI PITICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Sabina, multumesc pt urare pt nasici

Pana la urma ti-ai legat trompele, sau te-ai gandit la alta metoda anticonceptionala ?

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Dragele mele,

maine micutele mele implinesc o saptamana. Nici nu imi vine sa cred. Cel tarziu duminica ajungem acasa. Iustina suge cel mai bine la sani, Ekaterina e mai lenesa. Amandoua iau in greutate si sunt bine.

Raluca, da mi-am legat trompele. Plange Ekaterina. Revin

AMR - cateva zile

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Raluca felicitari nasicii sa ii traiasca printesele sa creacsa mari si frumoase.
Michella da iubitoare mari de animalutze piersicutzele noastre.
Sabina ce frumos, asa ma bucur ca sunteti ok sa creacsa mari frumoase si sanatoase.
Noi suntem bine se mai incalzeste vad ca si afara si poate reusim si noi sa mai stam mai mult la aer, vreau sa curatam si in gradina putin ca au reparat gardul asta iarna si au distrus cam tot ce facusem noi vara trecuta.
Dintre perlele piersicutzelor, ne uitasem la o emisiune cu nunti unde 4 mirese isi judeca una la asta nuntile si castiga o luan de miere de lux si Ari dupa zice mummy you and daddy will get married? eu zic da, ea ok i will wear a big white dress and a pink crown and i will marry daddy, eu dar eu ma marit cu tati nu tu, ea no no you got it wrong i marry daddy and you can marry sister.
Pupam livada.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Mada super tare picea. Sunt asa de dulci. Ale a mea o iau afara pe sala sa luam apa si ii spun Uite mami aici unde sunt florile astea s-au nascut bebei, la care ea, adica mami toate astea au facut pipi pe ele, nu mami, li s-a rupt apa si ea, da mami, apa seamana cu pipi.

Va spuneam ca fetele mele sunt bine, Ekterina e un pic mai speculanta in sensul ca vrea sa doarma numai cu capul pe tzitzi si daca o pui jos miorlaie, Iustina e mai disciplinata. Acasa o sa imi fie un pic mai greu, dar totusi voi avea ajutoare pe Ale in primul rand, tati si bona Alexandrei. Sper sa fie bine si sa fie si fetele cuminti. Ekaterina e leita Alexandra cand s-a nascut si are asa aerul ei, Iustina seamana cu mine. Asa ca din 3 fete, am si eu una care sa imi semene

AMR - cateva zile

Mergi la inceput