Piersicutze de iulie-august 2006 (99 )- LMA!
Raspunsuri - Pagina 12
michella78 spune:
raluca felicitari pentru bebe din burtica!
consi o prietena de-a mea, cu aceeasi problema si-a dus baietelul(avea atunci cam 4 ani si jumatate)la o d-na. dentist careia ii spusese in prealabil despre problema. si dupa ce dentista i-a spus copkilului ca o sa ii creasca dintisorii stramb, treptat, a renuntat. ideea ei a fost sa se foloseasca de o "autoritate"-medic/educatoare, uneori in mintea copilului pot fi mai credibile decat parintii.
buli, la noi conteaza sa fie lapte.... cred ca pot sa il dau si in farfurie, il ia cu lingurita ![]()
nu poti sa "ratacesti" biberonul cu ocazia mutarii in casa noua?![]()
cu laptele praf incearca sa ii dai un termen de acomodare. il bei pana faci 4 ani. dupa aia nu se mai poate cumpara, ca e special pt copii sub patru ani ![]()
eu am emotii, maine avem sebarea!
michella
doniro spune:
Si acum sa ma plang si eu un pic ca nu mai poooot.
La noi cand vin belelele, se tin lant, fir-ar sa fie ele de belele.
Acum cateva zile Victor a inceput sa aiba muci. Apoi, acum 3 nopti, febra. De atunci tot cu febra ne trateaza... Nu mananca mai nimic, e plangacios si uracios (normal, mititelul). Colac peste pupaza, azi noapte Daria se trezeste plangand ca o dor urechile. Fuga cu ea la Grigore Alex., rezultat - otita. I-a dat sa ia Isoprinosine, dar dimineata nu o mai durea nimic. Acum nu stiu ce sa fac (ii dau sau ba?). Voi ce ziceti?
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
bulinuta27 spune:
offf doniro eu te inteleg...nu va mai povestesc pe aici ca va luati cu maineile de par...o tinem langa si noi...
michelle nu merge cu ascuns etc...aseara i-am pus juma lapte praf juma dorna, s-a prins imediat dar l-a baut pana la urma...dar la bibe nu renunta neam
...e de o incapatanare adunata si de la taica-su si de la mine deci e ...hugeee
anasia avem si noi canute fel de fel...neinteresant
raluca la noi nu merge deloc chestia asta sa ii spuna altcineva ca e mare, nu e frumos etc...are raspuns la orice sau nu stim noi sa ne comportam 
o sa il las cu bibe dar cu lapte normal..si o sa mai vedem
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
Fetelor, aveti idee cand incepe vacanta mare la gradinite/crese de stat?? 
POZE
Consi spune:
Doniro multumesc de informatie. Chiar acum ma duc sa cumpar si sa incerc in acesta seara. Imi pare rau ca nu m-am trezit mai devreme sa iau masuri. Va tin la curent cu rezultatele.
Imi pare rau ca aveti probleme de sanatate. Important e ca vor trece.
Michella faza cu dintii i-a explicat-o o cunostinta care are si aparat dentar. Din pacate i-a dat "ignore". Din pacate la Luca functioneaza doar dupa ce "isi da el cu capul", daca ma intelegeti ce vreau sa zic.
Ralucaspm felicitari pentru bebel. Eu va admir (mamele cu mai multi copii...
). Stiu ca nu ma opreste numeni sa mai fac, dar recunosc ca rabdarea nu a fost niciodata punctiul meu forte. Scuze ieftine...![]()
Bulinutzo nu te abtine si poveste-ne. Iti oferim un umar virtual.
larissa_79 spune:
doniro, vai saracuta de tine...eu as continua tratamentul sau as consulta un alt medic. Ti-o recomanda pe dr Samuila de la www.audifon.ro care mi-a lasat o impresie f buna inca de vara trecuta. Chiar daca nu o mai doare e posibil ca otita sa nu fie vindecata si sa recidiveze in mai putin de 2 saptamani. Ceea ce nu e tocmai in regula. Sanatate multa!
Raluca, felicitari pentru bebe3! Doamne ajuta!
buli, noi am renuntat la biberon in toamna trecuta. Brusc si dintr-odata. Am incercat cu vorba, cu sfat dat de dr dentist ei tot ce era de incercat si nimic. Nu vroia decat cu biberonul desi bea Zuzu. Pana intr-o seara cand m-am enervat eu ca spal biberoane si la 3 ani si...fara sa vad vreo portita de scapare...am luat toate biberoanele le-am pus intr-o punga de plastic sub ochii ei, i-am zis ca e fetita mare si le-am dus la gunoi. Pe toate. A plans un pic pe moment si m-a mai intrebat vreo cateva zile de ce am aruncat bibe dupa care gata a baut din cana. E drept ca de atunci bea mult mai putin dar nu se poate cu bibe la infinit. Acum eu nu zic ca e bine cum am facut eu....dar nici nu mi-a parut rau apoi...ptr ca repet cu vorba buna n-a vrut.
Consi, hai mai....poate faci o fetita...
Larisa
31+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
anasia spune:
doniro, multa sanatate! n-as intrerupe tratamentul , chiar daca nu o mai doare (exact cum a spus larissa, recidiveaza si o poate face mult mai rau); da-i cat trebuie , apoi du-o la control la un orl-ist bun;
noua ed ne-a spus ca tin gradinita pana pe 1 iulie deschisa;
noi suntem cu amigdalita si tratament 10 zile (tot dupa o experienta la camera de garda... orl-ist), asta dupa ce acum 2 saptamani, tot asta a avut, tot tratament....nu stiu cum le face si de unde.....
si in clasa e epidemie de varicela....asa ca stau cu ochii pe ea, sa vad daca ii apar bubite; poate ma mosteneste si face tarziu![]()
doniro spune:
Consi, sa ne tii la curent, sunt curioasa daca functioneaza si la voi. Succes!
Aveti dreptate cu tratamentul. Aseara a facut febra 38, deci ii voi da Isoprinosine, desi se pare ca nu are legatura cu otita. La control, ORL-ista mi-a spus si ca amigdalele sunt inflamate si sunt sigura ca febra de acolo vine. Citeam acum ca Isoprinosine-ul e pt inflamatii ale amigdalelor, deci sa speram ca va functiona.
De operat, cica e bine sa ii operam dupa 7 ani (de amigdale, nu polipi)...
Va pup!
POZE
Consi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doniro Consi, sa ne tii la curent, sunt curioasa daca functioneaza si la voi. Succes! Aveti dreptate cu tratamentul. Aseara a facut febra 38, deci ii voi da Isoprinosine, desi se pare ca nu are legatura cu otita. La control, ORL-ista mi-a spus si ca amigdalele sunt inflamate si sunt sigura ca febra de acolo vine. Citeam acum ca Isoprinosine-ul e pt inflamatii ale amigdalelor, deci sa speram ca va functiona. De operat, cica e bine sa ii operam dupa 7 ani (de amigdale, nu polipi)... Va pup! Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008) POZE |
Draga mea, suntem pe drumul cel bun. Joi seara a cam plans si tot imi spunea ca vrea "sa se duca" (adica gustul amar), iar noaptea s-a trezit plangand ca nu poate sa-si bage degetul in gura.
In schimb aseara si asta noapte nu am mai avut prbleme. Continuam opertiunea...
Chiar vreau sa-ti multumesc
din suflet pentru sfatul bun
, sper sa reusesc sa-l dezvat.Un week-end minunat pentru toata lumea!
Genie spune:
Bun gasit, tuturor!
Nu am mai scris demult, de citit insa, v-am tot citit. Doniro si noi suntem suparati, Antonia are laringita si gatul rosu. De vineri seara primeste tratament insa febra tot mai face,azi noapte a facut 39 cu 5 si nu scadea...La o ora jumate dupa ce i-am dat ibalgin, nimic... ardea ca o sobita saraca. Abia dupa putin algocalmin fiola si dupa inca vreo ora i-a cedat. Tuseste destul de rau dar problema este ca inca nu se rupe tusea. Marti, de 1 iunie are serbarea la gradi si mi-ar parea tare rau sa nu putem merge, poezia o stie perfect, am tot exersat...
Anasia... si eu sunt disperata. S-a tot imbolnavit anul asta.In martie a avut pneumonie, nu mai stiu cate traheobronsite, am innebunit
Noi nu am avut probleme cu degetul in gura. De cand i-am scos suzeta la 2 ani nu a avut tentative de a baga degetul in gurita. Consi, bafta multa!
Buli, noi nu mai bem lapte praf de la 2 ani iar de pe la 3 ani de cand i-am scos bibele, bea lapte foarte rar. O mai pacalesc cu nessquick dar si atunci ma rog de ea.
Sanatate multa tuturor !
Pupici