Piersicutze de iulie-august 2006 (99 )- LMA!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

larissa, . important e sa ajungeti cu bine la termen, tu si bebe.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

salutare mamci de piersicute...cam liniste pe aici...se vede ca avem copii mari si nu mai avem dileme si probleme...

la mine istoria de acum 4 ani se cam repeta...adica pentru inceput tre sa stau 2 saptamani in pat ca e colul moale si scurt ( la ale a fost deschis). mama lui de col ....iar stau in pat...am trimis mandra la bunici ca si asa era programata sa mearga si eu stau si clocesc.
linistea dinainte furtunii.
Sabina, tie ce iti pasa mi-ai luat-o inainte...si acum ai 3 comori..nu una..
Va imbratisez pe toate....!

Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Hai mai Larisa ca mai ai un pic. Eu ce sa zic ca mai toata sarcina am stat numai in casa. Ar fi trebuit sa stau si in pat, dar cine a avut stare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

sondaj : care din puiuti mai bea lapte praf cu bibe seara?
nu stiu ce sa fac: mai am o cutie si nu stiu daca ii scot de tot adica cu bibe cu tot sau contiuni cu bibe dar incep sa ii pun lapte normal...sper sa nu inceapa iar cu constipatia

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

nu stiu ce sa fac: mai am o cutie si nu stiu daca ii scot de tot adica cu bibe cu tot sau contiuni cu bibe dar incep sa ii pun lapte normal...sper sa nu inceapa iar cu constipatia

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Eu nici nu mai stiu cum arata o cutie de lapte praf, desi cu asta am crescut. Iar de biberon nu a fost niciodata fan.

Dar vreau sa initiez si eu un sondaj: mai sunt piersicutze care dorm cu degetu' in gura? Sau poate ma luminati si pe mine cum sa-l conving sa nu-l mai bage...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

aseara i-am zis: mami e ultima cutie cu lapte...gata..
la care domnu': si? mai cumparam! hai la cora!...
pai zic: ok cumparam dar nu mai bem cu bibe bem cu cana!
Raspuns: beau orice lapte dar numai cu bibe, o sa beau cu el pana la scoala

deci: Ce fac???? chiar nu stiu

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Bulinuta, daca incerci sa gasesti pe altcineva sa ii spuna ca e mare si trebuie sa bea din cana ? O bunica, matusa, prietena, etc ?

La noi a mers asa cu mersul la culcare singura. Noi nu reuseam in nici un chip , pana a venit soacra-mea la noi, i-a spus o data si s-a dus singura la culcare si de atunci nu s-a mai plans niciodata ca nu vrea sa mearga singura.

Lui Iorgos i-am spus ca nu ma simt eu bine si ca tati trebuie sa stea sa aiba grija de mine, iar el trebuie sa se duca la culcare cu Ioanna si ea o sa aiba grija de el. Deocamdata merge asa (sa nu-l deochi...)

La noi nu au folosit biberonul deloc, doar ca le puneam laptele in sticlute si il beau cu paiul. Apoi m-am gandit ca sticlutele fiind de plastic nu sunt prea bune pt sanatate, le-am spus copiilor ca sunt mari de acum sitrebuie sa bea din canita, le-am pus in canita si au baut.

Bafta !

Raluca cu Ioanna , Georgios si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, noi am scapat de bibe de Craciun, cand a primit o canuta cu mosul foarte haioasa, a mers...cu laptele praf am scapat vara trecuta, cand am fost la tara si am ramas fara...pana m-a vazut ca ii pun alt lapte, n-au fost probleme; cand m-a vazut ca ii incalzesc la aragaz....a inceput sa planga ca nu vrea....i-am zis ca s-a terminat si nu avem altul si nici de unde lua;
raluca esti graviduta? n-am vazut, felicitari, sarcina usoara , sa fiti sanantosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Multumesc , Anasia.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

Poze noi

Poze

Bulinutza, nici noi nu mai bem lapte praf demult. Ii dau lapte 3.5 Zuzu, de obicei si bea din cana cu pai de pe la 2 ani. Nu a protestat deloc, ba chiar i-a placut ca poate sta in fund la desene in timp ce bea :)

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Consi, iti recomand din tot sufletul un produs din gama Mavala. Le gasesti in farmaciile Sensiblu, din cate stiu eu. E un lac care se da pe unghie ca si oja, are gust fff amar dar nu e toxic. E special facut pt asa ceva (si pt cei/cele care isi rod unghiile). Se cheama MAVALA STOP. Victor era mare fan al propriului deget si pe la 3 luni i-am dat cu lacul asta. In 2 zile nu i-a mai trebuit degetul in gurita. L-am mai recomandat unor mamici si au avut acelasi rezultat.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput