Piersicutze de iulie-august 2006 (99 )- LMA!
Raspunsuri - Pagina 13
anasia spune:
genie, multa sanatate, sa va faceti bine si sa ajungeti la serbare! ce sa zic, suntem in acceasi oala cu pneunomie, rosu in gat, amigdalita, brosnite, laringite...deja sunt disperata...ma simt linistita acum, ca este sub tratament, mi-e groaza cand o sa-l termine si se va "lipi" de altceva...cat despre febra, am apelat la ce m-a sfatuit o asistenta draguta de la urgente....in afara de antitermice, i-am facut impachetari complete, ca sa nu ajungem la spital...ii citeam povesti si ii puneam pled ud (cu apa calie) peste ea...a suportat saracuta, ca a trecut prin experienta asta in spital si i-am explicat ca este mai bine sa-i fac acasa; plus sosetute in otet...
la noi serbarea este pe 9 iunie, dar fiind atatia copii in carantina acasa cu varicela, nu stiu daca se va mai face; sa vedem ce ne spune ed maine, ca ar trebuie sa facem costumele, ca nu se fac asa usor;
doniro spune:
Genie, Anasia, imi pare rau ca treceti prin prostiile astea mereu... Eu tot zic ca pe masura ce cresc, se mai imunizeaza si scapam. Pana atunci... incercam sa evitam antibioticul, pt ca la noi deja e parte din meniu... Sanatate piticilor!
Consi, nici nu stii cat m-as bucura sa reusiti. Ai fi a 3-a pe lista mea de "succesuri"... ![]()
Victor avea vreo 3 luni cand a inceput sa suga degetelul si asistenta mi-a zis cand l-a vazut "nici la scoala nu o sa scape de obiceiul asta..."; m-am speriat cand am auzit si am incercat toate solutiile, dar numai asta a mers. Dati-i inainte!
Va pupam!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
anasia spune:
doniro
ma gandesc cum Doamne se mai imunizeaza daca o tin tot in tratamente?
noi n-avem probleme cu degetul, in schimb, am observat ca a inceput sa-si roada unghiile...
urat obicei si nu stiu cum s-o determin sa nu mai faca; i-am tot explicat....isi deformeaza si degetele (cu timpul..)
doniro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anasia doniro ma gandesc cum Doamne se mai imunizeaza daca o tin tot in tratamente?noi n-avem probleme cu degetul, in schimb, am observat ca a inceput sa-si roada unghiile... urat obicei si nu stiu cum s-o determin sa nu mai faca; i-am tot explicat....isi deformeaza si degetele (cu timpul..)anasia si Alessia Anca(14.08.2006) |
Pai si pt obiceiul asta e bun lacul de care vorbeam. Si Daria a avut o perioada cand incepuse sa roada unghiile, i-am dat cu Mavala Stop si s-a lecuit. Bine, ca era destul de marisoara si s-ar putea sa fi functionat si argumentul meu conform caruia daca isi roade unghiile, nu mai am pe ce sa ii dau cu oja rosie. M-a capiat cat e de fudula. Vrea machiaj, vrea rochite de gala, vrea dres cu sclipici, vrea cercei nu stiu de care, vrea parfum, face fitze la haine

POZE
anasia spune:
doniro...
m-a vazut cu unghiile de la picioare lacuite "mami, ai unghi?" (nu unghii)..."vreau si eu cu ruj pe unghi...." normal ca a trebuit sa-i fac si ei, nici n-a vrut sa-si puna ciorapi, ca nu cumva sa se stearga; daa, la fel cu hainele, machiaj....
ce e mavala stop? crema?
Consi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anasia doniro... ce e mavala stop? crema? anasia si Alessia Anca(14.08.2006) |
Hai, ca datorita lui Doniro, am devenit experta
Arata ca un lac de unghii incolor. Eu acum ii dau noaptea cu el, ca dupa prima experienta nu ma mai lasa sa ma apropii de unghii. Am citit prospectul si scrie ca e bun si pentru problema voastra.
Hei, Larisa ce mai face fluturasul din burtica? Daca Doamne-Doamne mi-ar garanta ca iese fata poate as incerca, desi Luca isi doreste un frate mai mare
sau isi doreste sa fie Mihai (prietenul lui cel mai bun) fratele lui. Numai ca, dupa cum zice tot Luca, "Mihai sta la tata lui acasa" si nu poate sa vina la noi acasa ca se supara tata nostru.
greiere spune:
Sondaj biberon: Ale a renuntat de mult, pe la un an a inceput sa bea dintr-o cana cu un pai gros de silicon si dupa un timp a descoperit paiele. Cel mai `interesant` ramane bautul sucului/laptelui cu lingurita! Ea a renuntat si la tzatzi fara nici o impotrivire, a baut lapte normal cand nu i-am mai dat praf pe la 2 ani, o fi zis: lapte sa fie. Eu ii dau acum de 1,5 fiindca la un moment dat se costipase si am pus-o pe seama laptelui de 3,5.
Sondaj deget supt: a avut asa de cand cu fra`su` niste tentative ca i se pare cool sa fie bebe.
Stam bine la probleme de fata, chiar invers proportional cu frica pe care am avut-o in ceea ce priveste invatarea bautului din cana, renutarea la tzatzi si suzeta/ supt deget.
Stam bine si la sanatate deocamdata. Sunt in asentimentul fetelor care au vorbit de otite. Am tratat fiecare otita a Alexandrei (antiimflamatoare, antibiotic, aerosoli) la 2 dr. orliste. Ultima data a dat in otita seroasa, dupa ce tocmai tratasem una. I-am facut audiograma si impedanta. La ultima audiograma a iesit ca e bine urechea. In doua randuri insa mi-a spus ca ar durea-o urechea, asa in treacat... fara sa planga. Am dus-o in alta parte la control, mi s-a spus ca numai impedanta e ok la copilul mic, si ca asa cum arata urechea e posibil sa nu se fi refacut complet intre otite. O sa-i fac operatia de polipi si voi vedea apoi.
Eu am ajuns la paradoxul ca desi bebe are mucisori de ceva timp de nu stiu cum sa mai scap de ei si Ale mi-a facut un 37,6 trei nopti la rand doar in timpul somnului, cu toate astea ei sunt bine sanatosi (nu tuse, nu urechi, nu alte semne).
Ce faceti pe 1 iunie? La noi gradi e in greva asa ca trebuie sa imi distrez copilul cel mare
. Ma gandesc sa o duc la film sau la circ sau la joaca in mall sau cora, oricum pe undeva pe aproape (dr. taberei) ca cine stie cum o fi cu transportul in comun.
La multi ani tuturor copiilor!

anasia spune:
consi,
, deci il gasesc la farmacie sa inteleg?
greiere, vad ca gradinita nu este in greva (cu program prelungit); le-am facut un tort cu ciocolata (ed a zis ca numai asta are trecere la copii) si le-am dus...
doniro spune:
Hai mai Consi, nici chiar asa. Nu imi ridica statuie. Am avut si eu un "hint" si l-am dat mai departe; de asta suntem aici. M-as bucura enorm sa reusiti.
Noi astazi avem programare la urolog (halal serbare a zilei copilului, dar avem programarea de 2 luni facuta). Nu stiu ce metoda sa mai aplic anti Pampers. Azi noapte am lasat-o in chilotei, am trezit-o dupa 2 ore, a facut la olita. Dupa inca 2 ore m-am dus la ea si tocmai facuse in pat. De cand s-a nascut o singura noapte, acum vreo luna, s-a trezit cu Pampersul uscat. In rest, nicio treaba, face pe ea. Cred ca o sa se dezvete victor inaintea ei... 
POZE

Alessia Anca(14.08.2006)
La multi ani, dragi piersicutze (fratiori si surioare)!