Piersicutze de iulie-august 2006 (99 )- LMA!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

La Multi Ani tuturor puiutilor!
noi azi avem petrecere cu clovni, printese si magicieni la tati la servici...abia asteapta grasunelul...ca v-am zis ca e grasunel cupilul meu care nu manca mai nimic, nu?

io, ca tot ma intreba consi, am anchilozat azi iar ...si eu mai vreau sa incerc al doilea bb iar joi ar trebuii sa ma operez la coloana...dar cred ca o aman

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui anasia

doniro... m-a vazut cu unghiile de la picioare lacuite "mami, ai unghi?" (nu unghii)..."vreau si eu cu ruj pe unghi...." normal ca a trebuit sa-i fac si ei, nici n-a vrut sa-si puna ciorapi, ca nu cumva sa se stearga; daa, la fel cu hainele, machiaj....
ce e mavala stop? crema?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Super dulce faza cu rujul de pe unghii! Cum or ajunge trulele astea la 14-15 ani?

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

woow, petrecere, ce frumos, bulinuta! de ce sa amani operatia? o faci aici, in tara?
doniro, nu stiu...poate e doar o faza cand vor sa experimenteze tot ce vad la "mami si la tati"....
duminica a fost ziua parintilor de ingeri pe stadionul iolanda balas si am fost si noi ; nu v-am zis, bb prietenei mele a murit in burtica cu putin inainte sa se nasca....am inaltat baloane, a fost frumos.... si trist...
dupa ce s-a terminat , fata mea, stand pe iarba, ne zice "mami si tati sa stiiti ca vreu sa mergem la mall...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Buna tuturor,

Sunt o mamica de 2 poznasi de 2004 si o floricica de liliac de 2010.

As dori sa va recomand cu caldura una din cele 2 bone ce le-am avut cat locuiam in Romania.

Am vorbit acum ea (am ramas prieteni de familie) si isi cauta ceva extra de lucru. Este tanara (45 ani), are un servici de bugetar, program fix pana la 15. Insa dupa aceasta ora este disponibila sa lucreze ca si menajera (face treaba repede, impecabil si fara sa deranjeze) si/sau ca si bona (este f energica, iubeste pe cei mici, are initiativa insa stie sa respecte in totalitate ce spun parintii).

Locuieste in Bucuresti, in zona Piata Domenii. Daca aveti nevoie de ea astept PM si va dau nr ei de tel.

Va multumesc,

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

LA MULTI ANI PENTRU TOTI PRICHINDEII !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Doniro bafta la dr. Si Luca mai face pisi pe el. Rar se cere noaptea la pisi, daca-i vine face pe el. Am o prietena a carei fetita a facut pe ea pana pe la 6 ani. A fost inclusiv la psiholog. Acum insa nu mai face deloc. Sper sa va rezolvati problema.

Bulinutza multa sanatate si putere. Imi place de tine ca in ciuda problemelor nu iti pierzi simtul umorului.

Anasia am gasit la Sensiblu si din cate imi aduc aminte (stau cam prost cu memoria) a costat 38 lei.

Mergi la inceput

Am fost aseara la dr; spune ca din cauza de Pampers (ca inventie), copiii se invata mai tarziu, chiar spre 5 ani, sa faca la olita noaptea (care au somnul profund, mai ales). Deci sa o mai lasam. I-a dat un tratament care ar trebui sa ii intareasca ceva muschi pe acolo, sa tina pishu. Sa vedem daca rezolvam ceva...
Problema e ca se pare ca ar avea URETEROCEL, adica o dilatatie a ureterei. Chestia asta poate fi semn al unor probleme la rinichi si din cauza asta trebuie sa facem investigatii mai amanuntite, respectiv urografie. Uff, sper sa nu dam in altele...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Salutare fetelor,

si Ale a mea suge inca biberon. Nu renunta la el. Ca si Rares mi-a comunicat ca il mai tine vreo 2 ani. Eu o las in pace, sigur nu se va marita cu el de gat. Cum am scapat de suzi si de pampers vom scapa cu siguranta si de bibe. De supt degetul nu si-l suge.

Ale a mea are un prieten pe Matei cu care se casatoreste pana imbatraneste. Si intr-o dimineata m-a bombanit ca i-am stricat visul cu Matei

Raluca felicitari ptr sarcina.

De unde am zis ca nu ii iau role de 1 iunie i-am cumparat ca nu am scapat de gura mea, iar acum am o fata bine echipata toata ziua pe role.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Ale a mea are un prieten pe Matei cu care se casatoreste pana imbatraneste. Si intr-o dimineata m-a bombanit ca i-am stricat visul cu Matei

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

doniro, sper sa scapati cu bine si sa iasa analizele bune!
noi ne-am ales cu varicela, chiar inainte s-o imbracat vazut bubitele pe ceafa...era de asteptat, mai ales ca si orl-ista ne-a spus ca a facut amigdalita pe fond de varicela...
imi pare rau ca o sa rateze serbarea anul acesta...asta este...

Mergi la inceput