"**Buburuze de 2009 in actiune (18)**"
Raspunsuri - Pagina 11
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
haideti la o calda,perfuzoaica e gata si pentru tine ema,in continuare va tratez cu hawaienesi pentru cuscra vougue
bamsy ABSENT NEMOTIVAT!!!!!!!!! ia sa dai o cafea buna ca sa te iert ca nu ai mai intrat de mult pe aiceace face Maia????
iry felicitari pentru dintisorul no. 2ehhh,se adunasera mult prea multe,dar sper ca am rezolvat
cuscra daca am petrecut bine???pai prima zi a fost super aglomerata si a doua zi m-am tinut de prostiiasa ..in miezul zilei deci,mai bine decat atat ce ar putea sa fie???ce,ce????nu multamma multumesc cu programul de acuma ca pot si eu sa dorm toata noaptea..mai bine il treci pe Denisel dupa programul lu' noru-ta; mai cuscra..pai tu diversifici baiatul de paste cu verdeata???dai acolo o bucata de carne sa se porcareasca si el ca sa fie la unison cu fi-meaasta a bagat in ea ca hapleahihihihi..uite-l cum se pregateste el sa vina la socrela se pare ca ii legalizam mai repede decat credeam pe astia miciiP.S. dar ai slabit multttttsi nu-mi vine sa cred ca ai reusit cu regimul ala dubiosdar iti sta fosrte bine
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
eumada spune:
Daniela ce dieta e aia?
Eu am inceput sa am o problema mare...de tot......tre` sa ma descarc ca nu mai pot......au incepout sa rada de mine asa zisii prieteni.....si sa-mi spuna ca-s grasa ca mananc mult,iar sotul meu nu zice nimic decat ca-s eu vinovata desi eu nu7 am zis la nimeni nici la nevestele lor au nascut de doi ani si tot cat mine sunt.
iar eu azi am incaput in treningul de cand aveam 60de kile.....doar burta e imensa dar am scazut de la 147 la 106cm....e greu eu am avut 107kg si am nascut de aprx.8 luni....problema e ca eu reactionez si barbaytu-meu nu-mi ia deloc apararea zice ca eu sunt vinovata....de teama sa nu-si piarda prietenii.eu nu-i mai consider prieteni,dar el nu vrea sa fie singur.Mie nu mi se pare corect mai ales ca nu am dorit eu sa ajung in halul asta.
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
povestea nasterii
Simina1980 spune:
Hristos a-nviat!Mai bine mai tarziu.....
Nu am intrat zilele astea ca duminica am avut musafiri-finii- iar ieri am fost in vizita-la mama,la soacra-mea.Oricum ar fi prins tare bine inca o zi libera....
Andutu ne-a cantat duminica toata ziua-La-la-la dar ieri nu a mai vrut.
Anna-imi pare tare rau ca a racit Vladut- sa treaca.
Cris-frumos ati mai petrecut voi in miezul zilei .Bine ca s-au rezolvat problemutele.
Ema-cum e la mama?Boierie,nu?Pup la Dariusica di felicitari ptr dintisorul nr.2.Si Andu tot 2 are.
Dani si Andu a papat ieri ceapa verde si nu s-a strambat deloc-culmea e ca la portocala sau altele se scutura de zici ca cine stie ce i-am dat dar la ceapa,muraturi face scandal daca i le iei din manuta.Si ce merge el,cred ca toata ziua ar vrea sa-l tii sa mearga.
Picky-cum ati petrecut cu totii?Cred ca a fost tare bine sa le ai pe mama si sora ta aproape. la Stefi.
Reby-lasa ca nu e tarziu sa impartasesti fata si saptamana asta sau cealalta cand a veni popa la voi.
Lavi-ne bucuram ca ai mai intrat. la Raresel!
Mada-ai zis bine asa-zisi prieteni!Capul sus mamico si uita-te ce minune ai langa tine-vei vedea ca pretul platit ptr a o avea(kg in plus) e mic!
Mai intru mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
neata fetili
daaaaaaaa, multumim pt felicitarile pt dintuc nr 2.....roade tot acu....tot ce prinde
sarumana pt perfuzoaica cris....o impart cu alte doritoare...ca eu incep sa imi revin incet incet si brotacelul
dano ai de recuperat fato pana sa iti recapeti 10 la purtate....sa te vedem...al meu nu sta sa ii pozez dintele care e mai mare, ca al doilea e doar vf iesit.....cand iau aparatul isi intinde zgaibele spre el si tine gura ca o menghina soricelului
simina la mama eeeeeeeeeee....boierealaaaaaaaaaaa....de cand am ajuns doarme doar cu ea, deci am cateva nopti dormite cap coada...iti dai seama ca sunt alt om...felicitari si voua pt dintuci...niste castori....asa arata si pt piticanie
mada lasa-i pe ei cu frustrarile lor si tu vezi de treburile tale...daca vrei sa dai jos sa dai pt tine nu pt altii care nu au alte treburi si-ti iau tie dimensiunile.....ce??? dorm in pat cu tine si nu au loc???? scoate din alimentatie zahar si tot ce contine zahar, paine, malai, faina, gris, cartof, orez si ai sa simti cum te desumfli...mai sunt cateva reguli de alimentatie pe care tre sa le respecti....una si ft imp e nu fructe imediat dupa masa sau inainte, le papi dupa 1-2 ore sau inainte cu 1-2 ore, astfel eviti balonarea...iti va fi greu sa le elimini pe toate o data....elimine cate 2 pe saptamana iar zaharul inlocuieste-l cu indulcitor daca ti-e greu sa bei cafea fara zahar sau altele...succes
anna-mama spune:
Buna dragele mele,
Vladut e mai bine, multumim pt gandurile bune Mai tuseste si are mucisori, dar mult mai rari. Asta imi place la puiul meu ca are un organism puternic care in cate zile da gata bolile Daca as stii ce sa fac sa-l mentin asa...
Cu arsura e f bine, de fapt nu mai e deloc. Pe moment i se innrosise pielicica pe o suprafata mare, dar noroc ca nu m-am panicat, nici nu stiu cum l-am dezbracat si l-am dat cu sprayul pt arsuri, a calmat si a trecut repede roseala Oricum, dupa ce l-am vazut ca e bine am inceput sa tremur...neglijenta mea a fost, dar eram chioara de oboseala si amortita
La socrii a fost destul de bine, se imbracasera ca 2 "clovni" , ii pregatisera diverse jucarii...cred ca 1 ora i-a luat lui Vladut ca sa-i accepte, dar mai de la distanta, sa nu-l ia in brate
Eu sunt tare obosita, nu stiu cand o sa apuc sa ma recuperez.
Dano, ce disractie pe Denis, pup frumosul
Simina, ati avut si cantaret de Paste, ce cadou frumos v-a facut
Cris, ce ma bucur ca s-au rezolvat toate Cum a iesit tortul?
Mada, nu pune la suflet, sunt niste persoane care nu merita nici macar atentia ta...glume de santier, daca te mai supara sa ne chemi pe noi Ce mai face scumpetea ta?
Ema, e bine draga sa dormi? sa ma lasi singura in chinurile nesomnului ia sa vad cum imi pregatesti o perfuzabila ca sa te iert Ce-ti face mergatorul?
Iry, trimit multi pupi lui Reby, ma bucur ca ne-ai mai scris
Gata..iar nu mai stiu ce ati mai scris
e simplu, doar sa vrei!
carinablanca spune:
Ola fetelor si HRISTOS A INVIAT!
Daniella, multumim de aprecieri!
Referitor la dieta, e foarte posibil sa ma apuc de ea. Supa de varza a fost ok pentru ca in sfarsit am ajuns sub 70 dar mai am de dat jos macar vreao 5 kg.
Am vazut si pozici proaspete si e tare dragut Denis. Si am vazut ca deja trag si gagicile la el!!!!!!!
Anna_mama, tare rau imi pare ca numai de belele ai dat. las ca trec ele toate, si bune si rele. multumim de aprecieri.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
cris_82 spune:
mada capul sus ca uite ce fetita frumoasa ai,da-i in pana mea cu criticele lor si mai intai sa se uite la ce barna au in ochi decat la paiul altuia
simina cantaretul mic cu posta de castraveti si muraturi
ema boieroaicooooooooooooooopup bestiuta soricioasa
anna ma bucur ca Vladut e mai binedin declaratiile martorilor care au supravietuit experientei mele culinare..pot sa spun ca a iesit bun tortulasa ca trebuie sa ma prezint cu reteta si poza cu dovada,nu?
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
emanouela spune:
se pare ca dau iar anei o perfuzoaica specialaaaaa...intrebarea mea e....unde e cris...ca vreau sa beau cafea de la ea
anoooo e ametitor de bine....la propriu....ca us cam tehuie de cap acu ca incep sa ma odihnesc si abia acu percep cat de obosita eram....sunt alaturi de tine oriocum
crisssss unde estiiiii??????????? ai luat permis de voie ca sa absentezi de la cafea?????
Simina1980 spune:
Neata!
Poftiti la ,perfuzabila nu dau ca Ema nu mai are nevoie iar tigarile sunt scumpe!
Anna-ma bucur mult ca Vladut e bine.Macar socrii tai fac tot posibilul sa-l atraga pe Vladut,a mea soacra il trezeste daca doarme ca ce sa se joace cu ea,i-ar da sa manance ce are ea pe masa ca ce are,s-o fi saturat de piureuri si alte alea ce-i dau eu.Mama numai cand ma gandesc ma enervez.
Cris-vreau si eu reteta de tort!
O zi buna sa aveti!
Simina1980 spune:
Na ca a dat Ema inaintea mea cafeaua!
Da luati si de la mine,da?