"**Buburuze de 2009 in actiune (18)**"

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze

Paste fericit mamicilor de albinutze si in acelasi timp de buburuze!

Si Paste fericit celorlalte mamici de buburuze pe care le-am citit cu drag de cate ori am mai apucat sa bag ochiul pe aici

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Te asteptam mai des pe aiciMie imi lipsesc piticii tai si posturile tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Paste Fericit si Hristos a Inviat la toate mamicile de buburuze si la buburuze mici si mari!!!!

Sper ca petreceti frumos azi in aceasta zi sfanta si sper ca aveti vreme frumoasa, ca noi din pacate nu prea avem...

Azi am fost la biserica, am impartasit si fata, iar acum ne odihnim...si cred ca mergem sa tragem un pui de somn...asa ca de citit o sa imi fac timp mai tarziu sa va citesc

Elena te mai asteptam pe la noi si va urez sa aveti parte de un Paste Fericit si Hristos a Inviat!

Va pupic pe toate, si va urez petrecere frumoasa in continuare .

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Buburuza mea

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici si Paste Fericit!!!!!!!!!!!

Scuzati absenta de ieri,dar am avut o gramada pe cap..
asa ca azi sa imi fac datoria si sa va invit la o cana de ,perfuzoiaca e gata ema,azi va tratez cu trabuce hawaiene si vogue pentru cuscra

lavi iertare nu stiu cum tocmai peste mesajul tau am saritbienteles ca te reprimimce mare si frumos a crescut Raressi noroc cu tine ca am vazut-o si pe yioanna cu printesa micace frumos la sta la pitici impreunasigur e necesara si o legalizare
cuscra nu stiu cum sta treaba cu telepatioasa asta,dar si tero a avut vreo 2 nopti cu program smecher de la 3 la 5 si imi venea sama impuscacum e clar de unde a adoptat programulcu sapunul nu stiu ce sa spun,depinde ce marca folositi ca fi-mea se lingea pe botic cand il manca
nicuratze chiar ne era dor de tine si strumfii taite asteptam dimineata la o cafeluta
cuscra multam pentru cafeluta de ierivazut Denismanca-i-as eu lui boticul dulce si ochisorii lui de ginerica

La Multe Lunite inainte
Alessia Stefania buburuza de Picky_toto
sa cresti mare si mumoasa printesa nostra si mamitu lu' mami

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Hristos a inviat!

Eu sunt f obosita. Vladut inca de sambata seara dadea semne ca-l paste o raceala ceea ce s-a si intamplat. Ieri toata ziua am fost la aer la un gratar, desi Vladut avea mucisori, dar fara febra. Azi continuua mucii si tusea Aseara am ajuns pe la 22.00 acasa si m-am culcat pe la 1.00, iar fi-miu s-a trezit si la intervale mai mici de o ora toata noaptea In plus, de dimineata si-a varsat cana de cafea pe el si l-a oparit i-am dat repede pe piept si pe manute cu spray pt arsuri si vad ca acum e bine. Si ca sa cumulez ziua proasta trebuie sa mergem la masa la socrii unde ma astept ca Vladut sa planga ca de obicei cand ii vede
Mi-as lua azi concediu fara plata, dar cine-mi aproba?

Am vazut poze frumoase cu Rares, Stefania, Denis si filmulet cu Maria

Lavi, te primi, cum sa nu!

Cris, tu cum mai esti?

toate fetele ca nu mai sunt in stare sa mai scriu

La multi ani, Stefi!

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata fetili
Hristos a inviat!
sarumana de perfuzoaica cris, sper ca esti mai bine
of anoooo naspa cu raceala asta, adevarul e ca si vremea asta e asa de parsivaaa, cald dar bate un vantulet asa, numa cat sa te ia de cap....si toarta mi-a racit, vad ca si eu is putin ciupita...piticul e ok deocamdata....sanatate si...iti cedez perfuzoaica, eu acu dormmmmmm cat incape
dano vezi ca iti scad nota la purtare daca se mai intampla
ne-a iesit si al doilea dinte....gata,am scapat pt o perioada de chin
va pup si sa va simtiti bine in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

anna offf saracul Vladut...imi pare rAU ca v_a intors raceala multa sanatate Si ce zile proaste aveti,pup flacaul sa nu mai doara unde a cazut cafeaua si tie iti doresc o zi frumoasa eu sunt mai bine<merci

EMA felicitari pentru dintisor si multa sanatate sa treaca repede raceala

nu stiu ce puii mei are ca nu pot sa pun nici un emoticon ca sa nu mai vorbesc de un punct sau o virgula mor de nervi si m-am chinuit 20 min pentru un mesaj de 2 randuri

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Am intrat sa va spun si eu: Paste fericit!
Fetelor, mi s-a facut un dor de voi!!! O sa incerc sa intru saptamana asta sa va mai spun ce facem noi si sa mai citesc si despre voi, cum o mai duceti, ce va mai fac bebeii dragalasi.
Va pupacesc, sper ca nu sunteti suparate pe mine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

Hristos a Inviat! am prins umpik de timp fara miorlaicliul meu si ma bag la 2 randuri
scriu si eu din amintiri...deci,nu va suparati
anna-mama -imi pare rau ca vladut e bolnavior si ia cazut si cana de cafea pe el,saracutul,off ce perioada naspa ai,dar lasa ca trece repede baietelul sa se faca bn
picky -ce frumos ca ai impartasit fetita,noi nu am fost ca aici la fiecare 2 saptamani tine popa slujba,ca mai are si in alta parte,si nu stiu daca era randul sa fie la noi,la anul sigur nu mai ratam
dana -am vazut poze cu 2 frumosi,pe tine te intinereste f muult tunsoarea asta,esti tare mumoasa asa si ce sa mai zic de Denis

cuscra -off,imi pare rau ca sunt bolnavi,dar bn ca nu e si ginerica,si reby a primit al 2-lea dintisor,deci,ce sa mai,sau vb...si a inceput si sa mestece si ai grija cu ginerica prin romania,ca te sparge reby
cris - si uite ca am uitat ce ai scris,lasa ca te recitesc si comentez dupa
lavinia -ne bucuram ca ai mai intrat pe la noi,chiar va simteam lipsa,cand mai aveti timp,mai bagati si voi cate o postare pe aici,pe la noi
ce frumos creste raresutul si stefi a ramas tot asa frumoasa
toate fetele ca sigur am uitat pe cn ,dar ce sa fac daca am memoria expirata

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

cris-ce te-a suparat in ziua aceea ,de erai asa pusa pe rele?! pe tero

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Buna seara gagici....acum ne-am adunat si noi de pe drumuri...am fost la soacra'mea la tara la un gratarel ca baietii si am zis sa intru sa va salut inainte sa ma duc sa-mi imbaiez brotacul.Sper ca ati petrecut bine toate
cuscra pai daca se lingea pe botic inseamna ca e bun vreau si euDe 2 nopti ma laud cu un brotac care doarme de la 21 pana la 8:30 cu o singura trezire pentru tzitzi pe la 4 dimineata...Miru adopta si tu programul asta ca doar trebuie sa fii la unison cu Denisel
anna sanatate multa la bebic mic sa treaca raceala,pupici multi sa nu mai doara arsura la puiul mic si nazdravan
ema observi ca vreau doar 10 la purtare da?Felicitari pentru dintucul numarul 2...se pare ca a vrut sa iasa in Romanica
bamsy pup fetele si te asteptam cu vesti despre voi cat mai curand
reby sarumana de aprecieri...stai sa vezi ce tinerica sunt cand o sa mai slabesc un pic...de maine ma bag la cura ca nu se mai poate

La multe lunite inainte Stefania buburuzel de Picky sa fii sanatoasa ,frumoasa si desteapta si sa nu o lasi pe mami sa-ti taie pletoasele te rooooogggggg

De aicipoze cu noua freza
De aici poze de la tara de la strabunicii lui Denis de vineri
De aici poze de acasa de sambata
De aici poze cu Denis de duminica...sa vedeti cu ce s-a "diversificat" fimiu
De aici poze de azi de la socri de la curte
Si piesa de rezistenta sa vedeti cum merge fimiu de manute

PS In unele poze,daca priviti cu atentie, o sa vedeti si dintisorul mult asteptat

Mergi la inceput