"**Buburuze de 2009 in actiune (18)**"
Raspunsuri - Pagina 9
anna-mama spune:
Fetelor, nu mai pot sa intru maine ca plecam din oras, dar va doresc ca Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca pace in suflet, armonie si fericire in familie si multa multa sanatate!
e simplu, doar sa vrei!
carinablanca spune:
Buna seara,
Am intrat sa va spun sarbatortilor de ieri si azi si sa urez tuturor buburuzelor Paste fericit!
Multumim fetelor de aprecieri.
Va pupam si noapte buna!
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
dani3lla spune:
Buna seara dragi mamici cu pici mici si teroristi.Intru repede ca am cateva pagini de recuperat ca iar am comis-o zilele astea si iar v-am "neglijat".Nu vreau sa ma prinda invierea codasa asa ca ma bag la recuperari
reby du-te te rog pana la cuscramea in Constanta sa vezi ca are BGS-ul la poarta trimis de fimiu sa o pazeasca pe noruta
anna am tinut dieta 3 saptamani (doar prima etapa)dar o tineam de luni pana vineri si in we ma porcaream cu de toateChiar si asa am slabit 6 kg si sa stii ca dupa ce treci de prima etapa ai voie si ciocolata daca ai pofta pentru ca dupa prima etapa ai voie sa mananci tot ce scrie pe lista dar sa nu depasesti 40 de puncte
ema iar am calcat stramb dar sper sa nu ai timp sa ma penalizezi
cuscra offff la ce s-o fi gandit cuscru cand a luat masurile la raft....barbatii astia...Hai sa-ti mai zic o bomba....de 3 zile Denis se trezeste la 3 dimineata si adoarme la loc la .....5E ceva la mijlao cu brotacii astia miciDar bine ca nu plange...doar se trezeste si are chef de joacaSa stii ca asa am zis si eu cand am vazut dieta da cica "ezista o explicatie"Daca elimini hidrocarbonatele din alimentatie organismul isi ia din rezervele existente si uite asa se topeste slaninuta de pe tineSi s-o pup eu de noruta terorista ce am eu
carina astept intrebari in legatura cu dieta si sa stii ca eu ma apuc din nou de ea dupa sarbatoriDulce rau pitica...desi sunt in urma cu cititul tot nu am rezistat sa nu intru pe mail-ul comun sa vad asa frumusete de fata
alexa pupam si noi fetele si hai cu PC-ul mai repede...vezi ce-i faci sa mearga...ori e incarcata memoria ori luasi vreun virusoi ceva
cuscra lasa fata si nu-i mai a peste manute si Denis investigheaza orice gaurica fara exceptii...la sapun nu a ajuns inca dar cred ca e pe "drumul cel bun"
mada bafta sa rezolvi problemutele care te framanta si stii da?....daca tu crezi ca te putem ajuta varsa aici tot ce ai pe sufletel
simina felicitari pt numarul 2.Noua ne-a iesit primul acum 2 saptamani si de atunci nimic da am auzit cazuri in care au iesit asa repede unul dupa altul asa ca nu cred ca trebuie sa-ti faci griji
ema ai vazut ce cpil cuminte ai?Sa te mai aud eu ca zici de el ca e fitzos ca sa vezi bataitaSa-ti fie de bine sederea la mami acasa
laviniaaaaaaa oooooo bine ai revenit printre noiRusinica sa-ti fie ca il tii pe campion asa mult departe de noi.Felicitari de dintuci si la cat mai multi inainte nedurerosiSa-i pap boticul lui de cotrobaici mic...ooooo am vazut-o si pe cuscrata ce bine arata si ....Stefania e o dulce ca intotdeaunaAuzi da pe astea de ce la tii ascunse? http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/CeiDoiPorumbei# I-a priviti fetelor ce porumbei frumosi am vazut eu aici
cuscra ce patisi?Sper sa fie ce-ti doresti si sa nu iasa rau
alic gata nu mai absenteaza dana...e prezenta...felicitari de primii pasi singurica
Gata am recuperat
dani3lla spune:
Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa va aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari! Va pup dulce si ne citim maine
nicuratze spune:
Paste fericit mamicilor de albinutze si in acelasi timp de buburuze!
Si Paste fericit celorlalte mamici de buburuze pe care le-am citit cu drag de cate ori am mai apucat sa bag ochiul pe aici
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
reby-iry spune:
In noaptea de inviere clopotele bat, iar eu va spun cu drag Hristos a Inviat! Paste fericit!intregului grup!
reby,printesa lui mami
alic spune:
Hristos a-nviat!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
lavinia.p spune:
Hristos a Inviat! Sa aveti parte numai de sanatate, fericire si multe bucurii alaturi de cei dragi voua! Paste Fericit va ureaza Rares si mami!
Mami fericita de printisor Rares Florin
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!
alic spune:
off topic:
Dani, hai baga=ne si pe noi in seria pt slabit....faci niste meniuri, ce zici?
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
dani3lla spune:
Buna ziua...observati ca nici azi nu lipsesc da?Hai ca bag eu niste pentru toata lumea,niste super-hiper perfuzabile pt Ema,niste tutungioase pentru fumatoare si niste vougue pt cuscra lui Cris
alic pai ai rabdare pana dupa Paste si ne bagam la cura amandoua
Ete aici niste pozici proaspete de azi din parc