"**Buburuze de 2009 in actiune (18)**"
Raspunsuri - Pagina 12
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
vad ca se dadu cafeaua si perfuzabila,asa ca eu va servesc cu trabuce si vougue care e musai pentru cuscra
La Multe Lunite inainte
Radu Deian buburuza de Relushasa cresti mare si voinic radozemamiiiii tu ce mai faci??sigur ati ajuns acasa
multam pentru cafeluta fetelor..ema,simina
carina felicitari pentru kg date josdar tot nu as baga in mine ciorba varzareasca nici daca as face curul cat tot poporul chinez..ce??unde gagici?? ca daca afla taero e jaleeeeeeeeeeee..
ema nop..permis de voie???in nici un cazdar daca brotacimea sa s-a trezit la 8:35..pai nu era musai sa-mi fac si eu de cap la prima ora???ca doar nu ma intalnesc cu asa ocazii prea des
simina calm,calm..cunosca mea nu o tgrezeste,dar orice e mai bun decat ce-i dau eu ca doar "s-a saturat fata de mancare de bebei"..in asemenea cazuri se cere un mare IGNORRRRRRRpai cum prind o secundica libera fara calarici pe mineo sa scriu reteta
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
Serialbastre spune:
Hristos a inviat!
Ne-am adunat si noi pe-acasa si acum ne luptam sa ne reobisnuim cu casa, cu patutul, fara alintaturi
In rest, nimic nou... tot 4 dinti, tot acelasi meniu. Sambata am incercat pestele, dar nu a fosr incantata. In schimb, luni am fost la un gratar si a gustat pulpa de pui la gratar cu firimituri de paine si usturoi. I-a placut, dar mi-a fost teama sa-i dau prea mult.
Ma simt obosita, va invidiez pe cele care aveti ajutoare.
Al meu sot vrea si un fratior pentru Cezara. Parca nu as zice nu, dar nu stiu daca mai rezist.
O zi senina! La noi e urat afara.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
cris_82 spune:
brotacimea sa terorista doarmeasa ca sa ma apucde scris cum am facut tortulsi mai tarziu sa va pun si poza ..
Am cumparat:blat tort,1 plic crema Dr.oetker cioco.,1 cutie ananas,1 cutie de frisca lichida hulala din aia mica,smantana din aia grasa de la tnuva,si o punga de caramele sugus pentru flori
am insiropat primul blat de tort cu putina zeama din cutia de anans(mere foarte fain si e mult mai bun cu ananas proaspat),am pus un strat subtire de crema cioco. si peste bucatele mici-mici de ananas.Apoi al doilea blat si iar crema cioco si ananas bucatele mici..si apio ultimul blat,insiropat foarte putin si deasuprat am turnat toping de cioco.multttttttttt.Am batut cutia de frisca cu o lingura generoasa de smantana pana s-a intarit de zici ca-i beton armat(inainte de a bate frisca cu mixerul e bine de tinut cutia la congelator cam juma de ora..rezultatul e super apoi)cu un sprit de facut forme pe tort si m-am jucat cu am vrut si am decorat cu caramele sugus sub forma de flori.Se ia o caramea si se umezeste cu apa,si apoi pe masa se intinde bine cu sucitorul pana ajunge cam la 1 mm grosime.Se taie cu un paharel taios pe margine din carameaua aia intinsa mai multe cercuri.Apoi,pe o scobitoare am pus rand pe rand cercurile alea si le-am dar forma de floriideea e ca dupa ce faci florile,iei un cartof si infigi toate scobitorile alea inflorite cu sugus si bagi la congelator.Numai cand se serveste tortul se scot din congelator si se orneaza.Dar o sa pun mai tarziu si o poza sa vedeti cum arataEu am luat si colorant alimentar si am mazgalit frisca ca sa fac mai multe culori .
[b]andreea[b] stai linistita ca si eu i-am dat la brotac sos de rosii cu ustoroi(dar numai putin) si daca o vedeai cum se lingea pe botic ca un catel cu limba de 1 metru afara ai fi ras de ea.Te inteleg,stiu ca e tare greu fara un ajutor ca sa mai evadezi uneori macar si 2 ore pe saptamana,dar crede-ma ca e mai bine asatu stii cum vrei sa-ti inveti copilul si cu ce anume iar altii sa stii ca nu or sa aibe aceleasi idei in privinta asta.Esti o curajoasa daca daca te hotaresti sa-i mai faci un fratior Cezarei,eu zic PAScred ca as lua-o pe campii cu floricele de pe acumaterorista asta a mea faca cat o grupa de kinderi de la o gradi. cu program prelungit.Si la noi e tare urat afarae soare dar bate vantul foarte tare si simti cum iti intra frigul in oase..
Brotac Terorist
cris_82 spune:
cine e in pofte???????nu de alta dar pun de-o pizza,asa ca va invit la cate o felie,exceptie face ema care va primi doua felii..una de pizza cu de toate,si una cu verdeata..porumb dulce,ananas si rosii
Brotac Terorist
Simina1980 spune:
Cris-multam de pizza!Da' ceva desert n-ai ca doar ce-am papat niste orez cu carne la gratar?
Sa va povestesc ce-am facut eu azi:
-ma hotarasem sa duc baiatul la mama la sat sa stea ea cu el si cu mamaia ca sapt asta am lasat-o pe mamaia mai libera nu am mai luat-o la mine.Numai ca al meu sot s-a cam strambat asa ca m-am trezit dimineata,m-am imbracat,i-am dat instructiuni sa faca de papa la pui si-am plecat la munca.Mi-e cam mila de el ca l-am lasat si sa stea cu puiul si sa faca de mancare dar trebuie sa vada si el cum e....L-am sunat si facea de papica-carnita calita cu putina ceapa si cu rosie.Si dimineata i-a dat mar cu biscuiti.
Deseara fac papanasi!Sper sa-mi si iasa!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
simina pai cred ca daca tot tai anansul,o sa il fac cu frisca si zeama de lamaie si il bag la frigider vreo ora si apoi pun putin toping de cioco si gata..deci ,de voie de nevoie se conformeaza si soata si al meu a cam stat cu noi acasa duminica,luni si martidar azi a fost musai sa plece pe teren ca erau niste probleme,dar chiar daca nu ar fi fost tot ar fi cautat o mica evadare..macar pana la magazin sa ia paine si tigari..cum merge munca???spor deseara la facut papansi
Brotac Terorist
emanouela spune:
cafeaua prea multa nu strica niciodata
simino scumpe tigarile???? la Belgica e 5 euroi pachetullllll...acu ca am scapat la mai ieftine pufai si eu, ma destrabalez
cris da ce i-ai facut mama de a dormit atat???????? hai, astept pizza....bag picioarele in ea dieta....am halit ca vaca si azi
reby-iry spune:
vad ca aici se vb numai de nenorocisme
cris,simina,ce faceti fetelor?ca am umplut un pahar de saliva
Umpik despre noi: iar a inceput reby sa vomite si ia iesit si o exema subt gatulet,mie frica sa nu fie de la bazinul de innot,asa dar ...iar bagam azi o tuuura la pediatra
si o veste buna:astazi mi-a dormit reby dupa-amiaza la ea in patut
gagicile
reby,printesa lui mami
Simina1980 spune:
Munca?.Iar s-a modificat legislatia si incerc sa deslusesc cate ceva despre accize-m-a cam luat durerea de cap.
Pai mi-ai facut pofta de ananas .
Deci ma duc la piata si iau si eu.Tu ii dai si fetei?Si mai trebuie sa iau si portocale.Si nu mai stiu ce.....ah sambata i-am dat struguri!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
reby-iry spune:
nu mai vb de mancaaaaaaaaaaaaaare,ca si asa imi zice mereu cumnatul ca sunt grasana
reby,printesa lui mami