"**Buburuze de 2009 in actiune (18)**"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

ahhh!uitasem ca e miercuri,tocmai mi-a spus sotul...si asta inseamna ca e inchis la doctor,imi bag piciorul in ei de nemti,cu programul lor tampit

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

s-a trezit brotacul

ema pai am zgaltait-o bine si ea m-a recompensat cu trezirea la o ora mai tarzie
iry felicitari pentru somnicul din patutsi la cat mai multe tin pumnii la peditru si te asteptam cu vesti bune
simina cahhhhhhhhhhhh,a naibii legislatieeu ii dau la pitica cate o felie de ananas si sa vezi ce suge la ea pana nu mai ramane decat partea aceea din centru mai duranu de alta dar nu are suficienti coltisori sa pape totstruguri papam si noiii dau o creaca din ciorchine si ea ii da falci
iry ia sa-si vada cumnatul de propria-i sunca si sa te mai slabeasca cu comentarii de genul asta daca nu vrea cumva ochii umlati cand o venii in concediu la mare

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

de aici poze cu tort ..pentru cele care tin cura sau au probleme cu balitul,rugam sa nu vizionati

http://picasaweb.google.ro/cris8209/1012Luni#5457383151457301570

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dragele mele! Uite incerc sa ma tin de promisiune si incerc sa tin pasul cu voi.Mi tare dor de voi si sa vb, sa vad pozici cu bb-ei frumosi.Multumim de reprimire Noi suntem bine, eu sunt obosita dupa sarbatorile astea si acuma incerc sa recuperez odata cu Rares cand doarme de amiaza.El doarme doar o data pe zi in jur de 2-3 ore, de pe la 14 pana pe la 16-17, iar atunci ma bag si eu cu el la somnic, iar in rest cand e vreme frumoasa suntem toata ziua la plimbare! La Raresutul ii mai ies doi dintisori, deci in total avem 6.A fost agitat noptile trecute din cauza sintisorilor, se trezea urland dar sper sa iasa odata si sa nu-l mai vad cum se chinuie!In rest suntem ok, ma uimeste pe zi ce trece cu ce face, ne intelegem tot mai bine si e tot ce am mai scump pe lume!
Vreau sa urez si eu tuturor puiutilor ce au mai adaugat cate o lunita in palmares, multa sanatate si crestere mare si un La multi ani pt Stefania bubu de Picky, si tot asa de special si pt mami!
Anna imi pare rau ca Vladut a racit, va dorim multa multa sanatate si sa se faca puiutul repede bine!
Daniella felicitari pt primul dintisor, tinem pumnii sa iasa fara durere ceilalti...imi place tare mult noul tau look si ai slabit bine, se vede si pe fataAm vazut si pozici cu Denis imi vine sa-l pap de botic..dar ce i-ai pus mama in cap baietului?...si ce drag mi-i cum se joaca el cu mingea si cum merge de manutebravo Denis tine-o tot asa!
Ema cum stai cu dormitul? Tot asa fresh e piciu?...imi pare rau de cazatura sper ca nu s-a lovit rau...ema scuze ca intreb si eu acuma dar am ramas in urma rau...te muti sau ce-s cu bagajele si valizele?
Cris imi pare rau de cearta cu soacra, stiu cum e eu m-am certat f rau cu familia sotului dupa botez si nici acum nu suntem f bine si e f nasol, partea proasta la noi e ca sotul tine cu familia lui nu cu mine, chiar dc eu am dreptate...asta este incerc sa nu ma mai consum cu asta!
Anna bafta cu intarcatul, iti tin pumnii sa reusesti
Simina felicitari pt primul dintuc, sa iasa si ceilalti fara durere
Daniella olita i-ai pus baietului in cap...cred ca o sa ti-o cam capeti cand va creste mare si va vedea poozicile
Emaaa acuma am priceput...neuronul meu de blonda s-a prins, te intorci in tara super,sedere placuta si sa va simtiti minunat
Fetele am vazut ca vb de mersul pe varfuri, si Raresucul meu tot asa umbla, iar daca-l tin de o manuta nu mai vrea sa umble, i frica, numai dc il tin de ambele manute paseste dar pe varfuri, sper sa-si revina.Dr mi-a zis sa-l las descult prin casa, dar eu de cateva zile i-am dat in picioruse niste pantofiori cu talpa tare si dreapta, cu care sta pe toata talpa...ce ziceti procedez bine sau sa-l las descult in continuare?
Alic eu ii dau la Rares cel mult 2 galbenusuri pe saptamana, iar cereale i-am dat acuma cereale crocante de la Milupa!...am vazut-o pe Naty e tare frumoasa
Picky te-ai angajat? Oooo ce multe am pierdut! Unde? Cum e?
Cris am vazut pozici cu Miru, o minunatie ce mai, ce a mai crescut
Gagicile ce aveti cu Danonele? E ceva rau in ele?
Reby felicitari pt coltisor
Carina printesa si felicitari pt ridicatul in picioruse, bravo MariaCarina spor la tinutul curei si sa dai jos cat iti doresti!
Simina eu ii dau iaurt de la Campina, Fulga, Danone Nutriday, le-am incercat aproape pe toate si i le plac absolut toate.Norocoasa de mine
Cris cum stai c u raftul de la bucatarie? Ti-i gata? Masurile ok de data asta?
Carina am vazut pozicile de pe mailul comun cu Maria si filmuletele, imi vine sa o pap toata, e o scumpa .Poza asta imi place la nebunie http://picasaweb.google.com/carinablanca81/Maria?authkey=Gv1sRgCILwrqWvvZjgmAE#5454880746512187250
Simina felicitari si pt cel de al doilea dintisor si la noi a fost la intervale scurte
De exemplu saptamana trecuta i-au iesit cei de sus iar ieri am observat ca ies si ceilalti doi de langa...am flacau cu dintisori si la care-i e lene sa mestece, primeste el bataita in curand!
Cris citisem la un moment dat ca erai f suparata, s-a rezolvat? Daca te ajuta cu ceva sa ne povestesti, sa te descarci, noi te ajutam cu drag si te sustinem!
Alic cum e Naty cu ochisorii, a trecut conjunctivita? Multi
Ema sa foloseasca sanatos piticania mica premergatorul luat
Daniella promit sa nu-l mai tin departe pe campion de voi si nici pe mine ca mi-a fost un dor de voiMa bucur ca ti-au placut pozicile si multumim la toate fetele de complimente si vi le intoarcem inzecit
Daniella am vazut pozicile din parc m-am indragostit de boticul dulce a lui Denis!Ce mare a crescut si ce frumos sta el in picioruse, se vede ca-i place in parc!
Cris
Anna cum e Vladut cu arsura de la cafea? sper ca i-a mai trecut!Pup dulce pe Vladut si pe tine mami!
Ema felicitari pe al doilea dinte si vezi fii pe faza ca la noi de la o saptamana la alta au iesit altii.Pupicei si sa iasa restul fara dureri!
iry
Daniella ce du;ce-i Denis cu ceapa verde
Anna am ajuns la postarea ta cum ca e bine Vladut cu arsura, ma bucur din suflet...vezi ca se apropie ziua lui Rares si mi-ai prom is ca vii sa ma ajuti cu mancarea, vezi ca n-am uitat
Ema cat mai stai prin tara?
Cris am notat si eu reteta si am vazut si poza cu tortul, dar ce super a iesit si ce te mai pricepi, si eu vreauuuuuuuu sa stiuuuu atatea
Simina felicitari pt asa un sot, si cum sa-ti fie mila, lasa vada si ei cum e sa ai copil!....eu l-am prea menajat pe al meu si abia stie sa-i dea sa manance, bine ca acuma de cand s-a apucat de taxi e acasa doar dupa ora 21, deci toata ziua suntem singurei
iry imi pare rau de exema, pup dulce sa treaca repede, sa ne zici ce a zis pediatra.Tot ce e posibil sa-i fi iesit de la apa din bazin, mai ales ca ei sunt foarte sensibili!
Bunnn am ajuns la zi cu cititul si in cazul in care va era dor de carnatii mei, va servesc unul sa va ajunga pana la urmatoarele sarbatori.E din soia ca sa nu va ingrasati, cele ce sunteti la cura
Va pe toate si ne auzim mai incolo.Piticul doarme de la 14.30 numai bine am putut recupera, inca doarme

Mami fericita de printisor Rares Florin

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

cuscra da-i 2 peste ochi cumnatului si zi-i sa aiba grija cum vb ca se pune rau cu o moldoveanca si vai di chelea lui
cris ia te rog trage si azi o zgaltaiala ca piticania doarme cu mine...barbatui e in metropola lui, Galati, vine maine
lavi multumimmmmm....eu stauuuuu pana in august....am program incarcattt....franceza, scoala de soferi, bronz....eheeeeeeeeeee
noapte buna fetiliiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!Poftiti la cafea .Si azi dau si trabuce si vogue!Perfuzabila doar daca avem comanda.
Hai ca pun si eu niste poze!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Ca sa va delectati la cafea!http://picasaweb.google.ro/simina.cretu/Poze67Luni?feat=directlink

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

neata mamici cu pici terorici

LA MULTI ANI anaela sa fi fericita si iubita de cei dragi

simina multam de cafelutaca de tigari m-am lasatce mare s-a facut razvanele un smecher si jumate cu sepcuta aia
ema aseara nu am mai repetat figura de dimineatacum a dormit bestiuta?????
lavi 6 dinti??..nasolimi pare rau ca nu il ai macar pe sot aliat,e tare greu asanu stiu ce sa-ti zic cu mersul asta..eu o tin de o manuta ca sa paseasca pe toata talpa si in picioare doar cu o pereche de sosetute o tin;da,a crescut,dar si traznaile si mofturile sunt pe masuraeu am problema personala cu cei de la Danonesi cat timp am fost la ei,am vazut cum strica retetele de dragul profitului in exces..acum am o bucatarie aproape completamai trebuie sa inlocuiesc argazul cu o plita si cam atats-au mai rezolvat din probleme,dar inca nu le-am starpit de tot..timpul isi va spune cuvantulnu sunt chiar atat de priceputaincearca sa dai frau liber imaginatiei si ai sa vezi ce minunatii o sa faci si tu in bucatarieP.S nici mie nu mi-ai iesit mereu de prima data,dar secretul e sa perseverezideci sotului ii merge bine cu taximetria,super

Brotac Terorist

Mergi la inceput

neata....simino perfuzabilaaaaaaaaaaa.......uitasem cum e sa dormi cu dihania....m-a frecat ca pe maioneza asnoapte...la 4 n-am mai rezistat si l-am pasat mamei...mi s-a intamplat ceva ciudat asnoapte, si inca si acum mai am momente...ametesc si imi pierd echilibrul...cred ca e semn ca ma duc la valeeee
da ce piticanie mumoasa ...simino da ce a crescuttttt....si la Darius cand ma uit la pozele vechi parca nu-i el
cris vad ca trage chiulul, iar
lavi ma si mut....de fapt soata ramane sa mute calabalicul...dar valizele erau pt Romanica

Mergi la inceput

na ca a aparut si cris....nasollllllllllllllllll, a dormit ft ft nasollllllllllllll...si pt asta tu esti vinovata

Mergi la inceput