Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *257*
Raspunsuri - Pagina 17
Ellenuta spune:
ramo ce dulce e razvi .. cred ca te topeste ..
jelimoni nu stiu ce sa-ti spun de pneumococul asta .. poate lalad te poate lamuri. trimite si tu un PM ..
roxi vad ca anna e mai ok .. i-am luat temp si avea 37,4 in popo. eva e bine deocamdata. o feresc de rece si stam in casa.
laurici
vai .. ce a putut face theutza .. cred ca arata interesant cu parul asa, nu?
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
nemary spune:
neatza!
fetelor intru o fuguta cu gandul la Miri mik, am visat-o azi noapte si vroiam sa vad daca a nascut.
bebelina cea mica doarme in continuare cate 5-6 ore, azi noapte si dimineata s-a trezit singurica, acum merg eu sa o trezesc.
a fost ieri pediatra pe la noi si mi-a spus sa nu o mai las sa doarma atat de mult, sa o trezesc pt ca e cam slabuta si nu mai apuca sa ia in greutate.
pupici
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Iulia
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jelimoni imi cer scuze ca dau buzna asa,n=-am mai intrat de ceva vreme si acum la disperare vin si va intreb ,in special pe mamicile cu 2 copii, ati avut careva vreo "experienta " cu pneumococ? se pare ca i-a iesit lui Robert in nas( de o luna nu mai scapam de raceala) azi astept si eu analizele sa vad daca fac si eu tratament... sunt cam sceptica ca m-am saturat de antibiotice date aiurea si fara rezultat... (a facut 6 tratamente cu antibiotic anul asta) azi vine si antibiograma....nu stiu ce sa fac,un doctor ma sfatuieste cu aerosoli.altu cu picaturi si siropuri de tuse,altu cu antibiotic...inebunesssc acum 2 sapt am terminat tratamentul cu antibiotic si ca fost degeaba,nici o ameliorare,nimic! aveti vreun sfat pls? MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE SI FILME ROBERT ce mare am crescut!! |
Asta ?
Pneumococul (Streptococcus pneumoniae)
Daca da atunci :
Terapia antimicrobiana este tratamentul etiologic al infectiei cu pneumococ. Majoritatea tulpinilor sunt sensibile la penicilina si eritromicina, insa, deoarece s-au semnalat tot mai frecvent tulpini rezistente la penicilina, eritromicina si azitromicina, efectuarea antibiogramei a devenit necesara.
Nu prea se scapa de el fara antibiotic si trebuie luat 7-10 zile cel care iese la antibiograma.
Infectiile pneumococice invazive includ pneumonia, meningita si bacteriemia (septicemia); manifestarile non-invazive includ otita medie, sinuzita si bronsita. Aproximativ 80% dintre pneumoniile bacteriene sunt determinate de pneumococ.
Eu celui mare i-am facut vaccin ca sa scapam de infectiile repetate. La vremea aceia era pneumo 23.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
aurel_cris spune:
Ramona ma bucur ca Razi e mai bine.Tu cum te mai simti?
Gatta cum se mai simte Sara?
Jelimoni multa sanatate va doresc.
Kalosalina ai dreptate ca asa va fi mereu,noroc ca nu mai ma stresez asa,sa fie sanatoasa si sa se joace asta este mai important.
Grati bine ca sunteti pe drumul cel bun cu sanatatea,felicitari Ozanei
Elle oh ce sperietura ati tras,ma gandeam la voi ca nu ai mai scris nimic spre seara,multa sanatate la fetite.
Laura_Ioana super tare Theuta mica,cred ca ar trebui sa ascund si eu cremele ca domnsoara a inceput sa isi bage nasul pe la mine prin sertare.
Miri ce faci mami,azi nu ai semnat condica inca![]()
Daca ati fi vazut ce scandal mi-a facut gaza mea la pranz,ma pus sfantul sa cumpar o jumatate de salam,de obicei nu sunt fan dar parca am pofta cateodata.Ea nu stiu cum la ochit in frigider si dai scandal ca ea vrea "cai" nimic alceva.Mama radea de ea zicea stai mamaie ca mai avem si boi, vaci aici
.Am descoperit ca ii plac la nebunie salamurile,seamana cu tacsu,noroc ca aici nu sunt ca ale noastre.De fapt nu prea sunt deloc,eu acum am fost la un magazin turcesc ca sa imi iau si gogosari ca la supermarket nu gasesti.Asa ca nu am scapat pana nu i-am dat niste "cai" adica carne zice ea,eu nici nu vroiam sa il tai ca tinem post si nici nu vreau sa ii dau mezeluri,pe Bianca am impartasit-o deja dumineca.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare
Ellenuta spune:
cu intarziere, sper sa primesti urarile mele, danutza .. imi pun cenusa in cap .. m-am tinut sa urez pe 29 LMA juniorului insa am uitat complet ... 

DARIUS

La multi ani, frumos mic de la Paris! Sa fii sanatos, sa ai noroc in viata, sa fii fericit alaturi de surioara si de fratior, de mami cea frumoasa, de tati, bunici si cei dragi! Sa ai numai zile senine si parte de numai bine in viata!!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
godzila spune:
La multi ani Darius!
Multumesc mult fetelor pt vizionari si cuvintele frumoase la adresa Iuliei…ea face anumite lucruri insa cu mult ajutor…oricum chiar si asa sper sa ii cultiv spiritul artistic.
Alina, Daria are niste ochi superbi. Ce draguta e asa pictata. Of, te cred ca iti este greu sa nu ai comoara langa tine.
Cristina cred ca asta e decorul fiecarai case cu copii...stai sa vezi cand sunt 2.
Cati si eu am o pasiune pt Jamie...de fapt imi place cum pune suflet in proiectele lui.
Lala sa sti ca frica asta de scoala vine si de la unele cadre din invatamant...ei spun ca e mai bine mai tarziu, nasa mea, care e invatatoare imi tot zice asta... e posibil ca nici sistemul sa nu fie pregatit. Cu totii stim ce bataie mare de cap e sa atragi atentia picilor.
Iulia inca are febra dar pana in 38 cu 2... e voioasa, nu stiu ce sa cred. Azi nu am dus-o la gradi dar ma gandesc sa o duc maine caci au activitati speciale de sarbatori.
Maine plec asa ca va urez de acum Paste fericit alaturi de familie!
miri_mik spune:
mesaj din casa noua!
asta vrea sa zica ca am net si un sot care-mi face masaj la talpi pana-mi beau ceaiul. adulmec miros de solutie de splat pe jos si cu greu ma abtsins a nu ma pun in 4 labe s-o ling cu spor:))))
tot pachet promotional.
nemary, n-am nascut:) nu inca. gata, ramane pana pe 12.
cat despre paste... sa fie, or mai fi si la anul:))) dar sa vedeti ce hol mis e contureaza.... vai, parca parc ama mananca in fund sa fac poze:) dar inc anu am la ce, concret.
facut prima baie in jacuzzi! mai, fu un delir general!!!! au ras bezmeticii de s-au spart, mai mai sa se inece. o poza va pun.
pupici poznashilor bolnavi, saratel... pare tare rau ca te chinui! ozi, felicitari pt asa un capshor frumos si dotat, alina multumesc de mesaj, elle- mare sperietura cu anna... of of... ginette si lauraI ce perle mama:))) de-ar vorbi sacha macar doo vorbe! ce sa perleasca... alinush, pupici:) lala mersid e urari, icnepem sa ne acomodam. greu dar nah, razbim noi, lauraD, join the insomnia club:), ema, trebe trebe ca acushi acushi nu mai am altceva de facut decat sa alptez:)) ceska, the more the merrier, dar eu sa nu v a dpicior d einvitat:)))ereena, un sut in fund, un pas inainte! nu te uta inapoi, gandeste-te ca totul e o deshcider ein lume. poate ca deja ai planuri ce sa faci maid eparte si sunt convinsa ca ai sa le realizezi, jelimoni, welcome dar habar n-am cum se "mananca" uns treptococ, cati, misto informatiile cu ceapa, irlandeza... la noi e de belea, ³19-si p-orma 10-5 grade... deci mi-a murit floarea d ela usa de ciuda si frig, godzila, bucura-te de vacanta. si de faptul ca ai cu cine lasa copiii:) un pupic special pt sofiutsa de stancutsa si ma retrag in alcov:))))
pe maine:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 21 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaa !!!!
in primul rand:

C A T I 

LA MULTI AAAAAAAAAAAAAANI !!!!!!
SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE, FERICIRE, BUCURII, IMPLINIRI UN FRATIOR/SURIOARA PENTRU MATEIAS SI SA RAMAI MEREU IN MIJLOCUL NOSTRU CACI TE IUBIM ![]()
Sunt plina de avant muncitoresc in dimineata asta caci am aflat ca nmi se mareste cu o zi minivacanta de paste. maine ne da liber si voi sta acasa cu piticii mei
!!!!
a venit mama la mine si mi-a dus copiii la impartasit si am scapat si de grija asta. nu a vrut eleni decat cu greu sa deschida gura si sa ia imparatsania... noroc cu preotul ca a avut rabdare...
salbatica mai este fata asta a mea...
roxanici, alinak,benji 

de perlutele printeselor si printului ![]()
roli, si eu sunt la fel de uimita cand vad copii infofoliti bine ba si cu fulare la gat pe vremea asta...
eu cred ca romanii au un "cult" al imbracatului gros la copii ![]()
ce ma bucur ca reusiti sa iesiti la aer curat si macar pentru cateva zile sa scapi de bucurestiul urat de tine!!!
ema,
bine ca ati scapat de raceala!!!
cati, wow, am ramas impresionata de ce e in stare sa faca banala ceapa...!!! ce bine e ca-mi place gustul si mananc. ![]()
vera, talentata ca de obicei iulia ta...
sanatate multa!!! sa se faca bine cat mai repede si tu sa te bucuri de vacanta in anglia !!!!
madalina, offf.... s-a imbolnavit sofiuca... cum mai este ? i-a trecut febra? distractie frumoasa la moeciu!
alinak,
ce m-au incantat fotografiile cu printesa ta... uitasem ce ochisori fascinati are 
jelimoni, offff... nu stiu ce sa zic de pneumococul ala...
sanatate multa !!!!
ramona, " da,sigur ca da", sau cateodata daca ii repet prea mult ceva imi zice: "Bine bine, am auzit! sau am inteles"" - bestial si piticul tau 

gratiela, felicitari lui ozi 
ellenuta, offf 

ce spaima ai tras cu innecatul lui anna
mititica de ea...
cum ii mai este? si-a facut antibioticul efectul? mai face febra?
Laurici.... wow, am ras cu pofta de aventura theutei cu crema...

uite cocheta mica ce-i trece prin cap... mi-o si imaginez cum ii statea parul acela plin de crema ![]()
cris, zici ca bianca ta vrea "cai" 

mirikule, 

ura pentru net-ul din casa noua!!!
pai ce ne faceam noi fara vesti zilnice de la tine...
imi ramanea ou' de paste in gat de teama ca ai nascut si nu stiu despre voi ![]()
cum mai este sacha cu adaptarea? a inceput sa doarma bine?
ahhh, de abia astept sa vad fotografii...
WOW cat am scris ![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
ramonab spune:
Neata!Da unde sunteti fetelor?
Va invit la o cafea sa faceti putina pauza daca smotruiti si sunteti ocupate cu pregatirile.
Eu sunt gata cu curatenia inca de marti
, ieri am facut o parte de cumparaturi azi mai urmeaza sa cumpar pascuta si niste prajiturele.
Acuma stau sa mi se usuce manichiura, Razvan se joaca in camera cealalta.Mai nou strica masinute ca sa le repare el.Sunt niste desene cu Minie iscusitu, si e fan mare.Tot ce se vede stricat un doi zice ca repara Minie iscusitu.Mai nou el e Minie iscusitu, zice el ![]()
Nu va zic ca i-am luat trusa de scule si toata ziua bate cu ciocanelu si repara cu surubelnita.
Miri in sfarsit in casa noua.Abia astept pozele.Cred ca ti-am spus asta de o mie de ori
Sunt nerabdatoare ![]()
Vera Paste fericit si voua si have fun!
Cristina nici eu nu-i dau la Razvi salam sau ma rog, mezeluri.Mai scapa cateodata la ele dar nu e mare fan.Mai primeste cateodata si la gradi (destul de rar) da nu prea il mananca.
LauraI ce nazdravana ai si tu.Pacat ca nu i-ai facut o poza 
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Lala_D spune:
La multi ani si numai bucurii Cati!

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby