Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *257*
Raspunsuri - Pagina 18
alina023 spune:
Cati, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire, tie si familiei tale! La multi ani!!
Darius de Danuta de Paris, sa cresti mare, sa fii sanatos si norocos! La multi ani! Pupici mamicii, care cred ca trebuie sa fie tare ocupata! Insa ma gandesc des la tine, Danutule! 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
miri_mik spune:
helau!
dezamagire mare fetelor! nu-mi place de sarbatori ca trageti chiulul la citit si scris!
cati, multi ani sa ne traiesti fericiti si impliniti. sa nu regreti nimic din ce-ti scoate soarta in drum, nu te intreba de ce, ci ia-le ca pe niste pasi pe un drum insorit spre mai bine!
noi, eu +bebe suntem relatively ok; sunt doar plina de nervic a nu se aranjeaza casa asta odata. santier aici, santier dincolo. munceste raimondo acu, n-am ce zice, si-mi place ce vad, dar e catar, si fixist si numa cum vrea el, cand vrea el....acu da gauri pt chestii de decor dupa c em-am certat cu el o dimineata intreaga; nu, intai picturi pe pereti, juma de tapet si apoi povesti de gauri... si io stau ca planta. acu o sa-mi puna perdele. os a faca gauri la dulap (poveste lunga)
miercuri pleaca tati in germania. voi sa ne tineti pumnii sa nu ma ia cu nascutul 'natur' tocma miercuri ca sunt in ...buda! fix pe de-a dreptu':))) noh, bun, nu stau acu p-aici c aimediat vine bruno. tre sa-l zoresc pe musiu raimondo:d
spre seara, cand face sotu alergie la stat pe net vin sa va salut:))) hihihi
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 21 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Lala_D spune:
Miri n-ai voie sa nasti cat nu e sotul acasa !!!!
Si mai stai potolita mai doamna, mai 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
grati.ela spune:
Cati, sa fii fericita alaturi de cei dragi tie! La multi ani!!!!

Miri stai mumos mamicule daca vrei un berbec de a treia decada!
aurel_cris spune:
Cati
Sa fi fericita mami alaturi de cei dragi.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare
Ellenuta spune:

CATI

La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita alaturi de flacaul tau, de sotior si de cei dragi! Doamne ajuta sa va reuseasca cu bebicul nr 2!!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
kalosalina spune:

La Multi Ani Cati! Sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia ta!!
La Multi Ani Darius! Sa cresti mare sanatos, norocos, sa ai parte de ce-i mai frumos in viata alaturi de frumoasa ta familie! 

kalosalina spune:
Acum am reusit si noi sa terminam curatenia de Paste. Nu am avut timp sa o fac cum as fi vrut, dar ma bucur ca astazi a fost liber sotul si a reusit sa dea cu lavabil bucataria, si holul. Asa frumos si curat arata
A vrut el mai demult sa zugraveasca, dar stand cu Daria acasa, va dati seama ce ar fi fost. Cred ca o gaseam pe Daria cu lavabil in cap cum a gasit-o Laura pe Thea cu crema 

Maine dimineata fugim la tara la printzesa noastra si revenim luni. Asa ca va doresc sa aveti un Paste Fericit, sa petreceti frumos, sa avem noroc de vreme frumoasa cu mult soare si sa ne "revedem" sanatoase! 
Laura Ioana spune:
Cati
sa fii fericita si sa ai o viata bogata in lucruri frumoase!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt