Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *257*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

of .. ghinioanele astea se tin lant .. sotu' a ramas fara frane la masina in mers .. abia l-a evitat pe unul si a reusit sa opreasca cu chiu cu vai .. in conditiile in care au trecut 2 saptamani de la revizie .. socrela a alunecat pe gresie cu eva in brate, a cazut si s-a lovit la cap .. putin a lipsit sa vina eva cu capul in muchia peretelui .. Doamne .. ce s-or fi abatut toate astea asupra noastra?

sunt obosita si cu nervii ghem .. azi toata ziua am muncit, maine si sambata la fel .. dar sunt mandra ca mi-au iesit niste oua tare frumoase.

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miri sa-i zici lui bebe sa mai stea acolo in burtica si sa vina cand l-ati programat .. nu e frumos sa vii asa neanuntat ..

lala si eu ii voi face vaccinul ptr penumococ evei inainte de gradi.

ramonici pupam pe razvi cel iscusit!

laurici bine ca stau la impartasit .. eva tipa ca din gura de sarpe .. anna e mai bine, nu mai face febra .. uraste siropurile. de cum ii pun bavetica la gat, incepe sa se agite si sa planga .. sper sa n-am probleme la diversificare cu ea din cauza asta ..

alinak petrecere frumoasa la tara si Paste fericit!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Off, Helene, ce de belele; acum zic si eu, slava Domnului ca e Eva bine.
Daca si Anna este ok, atunci inseamna c-au trecut ceasurile rele.

Miri, tu chiar nu te potolesti?! Bataita!

LA MULTI ANI (cu intarziere) CATI!
Sa ai parte numai de fericire alaturi de familia ta minunata.

Am vorbit ieri cu Simo-gata; printesa e mai bine, de 2 zile n-a mai facut febra mare si nici kk (des si moale); a avut noroc c-a baut lichide si n-a fost nevoie de perfuzie/spital.

Acum sa ma vait - stiu ca nu e frumos, in vinerea mare, dar n-am la cine sa ma plang (acasa n-am spus).

Ieri m-a chemat directorul general sa-mi 'propuna' sa trec pe alt post (mai prost platit, evident si pe un alt domeniu - pe contabilitate).
Schimbarea survine ca urmare a reducerii personalului si a angajarii unor persoane "capabile" de la fosta firma unde a lucrat el.
Evident, ca trebuie sa-i dea de munca. Si ce poate sa-i dea decat ceva care este pus la punct si merge perfect (si nu mai trebuie sa dezvolti sau sa faci planuri de strategie)?!.

Pentru ca el (directorul) nu stie engleza (desi suntem o companie englezeasca - dak va vine sa credeti) si nu-i place ca eu, fiind de 6 ani in firma, stiu multe, face tot posibilul sa ma inlature.
Mi-am dat seama ca asta este inceputul sfarsitului, pentru ca eu i-am spus ca nu fac asa ceva (conta) si a ramas socat; pe principiul" cum?? indraznesti sa refuzi?!"
Replica a fost "o sa vedem" - adik o sa vedem cum putem sa te dam afara.

Si 'obiceiul' firmei de a face 'cadouri' de sarbatori (si inainte de Craciun, au dat oameni vechi,afara) s-a pastrat; "promovarea' mi-a fost propusa ieri.

Imi cer scuze ca in aceasta zi m-am gasit sa povestesc (altii au pb mult mai grave).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Pentru ca nu stiu cand voi mai intra pe forum (daca voi mai intra ), va doresc

UN PASTE LINISTIT SI FERICIT, SA VA BUCURATI ALATURI DE CEI DRAGI SI SA RETRAITI COPILARIA ALATURI DE CLOPOTZEI!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Roxana spune-ti ca "un sut in fund un pas inainte". Decat sa nu-ti aprecieze munca mai bine-ti cauti altceva. Daca ai sanse sa-l faci pe director sa plece atunci mobilizeaza-te si nu uita ca exista si dreptul muncii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

helau!
precis sunteti in focul pregatirilor d enu dati pe aici..

elle, e saptamana Mare deci ... normal sa fim incercati. curaj, trece:)

ginette...cea mai mare frustrare a omului modern e s amearga la un job care nu-l satisface. schimba! greu, aproape imposibil, dar mai bine sa stii cat valoreaza pielea ta decats a te vinzi pe bani marunti...

noi suntem ok. o noapte cu contractii lejere in spate. daca nasc in sapt care urmeaza va fi in urgenta, fara medicul meu care pleaca in vcanta. dar dupa parerea lui pot sta linistita. bebeloi... a depasit nivelul 'admis' la inaltimea uterului:))) 40cm:))))cand in mod normal asta e de 33-35 la o sarcina normala. sunt deci anormala pana in capat.

raimondo inca lucreaza (ultima suta de m pt treburile zdravene, mai rama doi pereti de pictat si de pus o usa) dupa care ii fac capul patrat cu etajere, cuie, gauri in pereti. mor ca nici o camera nu e finisata cum vreau eu! l copii mobila e tot in cutii, in dormitor tot n-am etajere si nici tablouri, in sufragerie idem. vreau un cuier, un suport pt prosoape... multe vreau si io. dar nu poci face nik: ))) ca sa nu va povestesc de sarmitse, sarmulitse, fire si firisoare d ela tv et co....

ashea
si pt ca ma plicti, am sa mai dau pe aici:)))))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe j�r�my noah AMR 11 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

hello hello pe fuga...

am intrat nevoita fiind ca nu stiu sa fac coca pentru pasca si nu m-a rabdat inima sa nu arunc un ochi si pe aici...
sunt in lipsa mare de timp caci printesa asta a mea vrea doar sa o tin in brate si sa dansez cu ea sau sa ma joc efectiv... nu intelege ca trebuie sa fac si mancare pentru paste

vad ca multe zuze lipsesc de la apel dar le inteleg ca sunt bagate'n pregatiri pana'n gat...

mirikule, ma bucur mult ca esti pe baricade. offf... ce rau imi pare ca nu ai inca aranjata casa dupa gustul si pofta ta..... hai ca le faci tu incet'incet pe toate !!! ma bucur ca sunteti in aceeasi "formatie" si sa dea Domnu sa ramaneti asa pan' se intoarce domn' doctor !!!!

elle, offf... chiar, ce de ghinioane!!! bine macar ca sunteti sanatosi cu totii si anna a scapat de febra, si eva nu a patiti nimic!

roxanici, un maaare offf.... ce sa zic.... ?! imi pare asa de rau ca lucrurile nu s-au linistit la firma ta eu zic ca ai facut bine ca ai refuzat! cred ca nu le este inca foarte la'ndemana sa te desa afara... ramai pe pozitie si amenintai daca-i cazul cu proces... offf. mi se strange sufletul de durere cand ma gandesc ce-i in sufletul tau....
dan, macar, este bine acolo unde s-a angajat ?
hai ca treceti voi si peste hopul acesta!!!!
please, nu ne parasi, nu te inchide in carapacea ta !!!!
este saptamana mare... Domnul va avea grija de tine si de rugaciunile tale!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roxana imi pare tare rau dar sa nu te mai aud ca nu mai scri aici
Sper sa isi revina la cap seful tau.

Elle multa sanatate fetelor

Miri nu ai voie sa ai contractii pana la data stabilita, da ?

Pentru cele interesate am mutat blogul, salvati eventual noua adresa deoarece in curand pe cel vechi il voi sterge :
Spor la treburi doamnelor!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Servus si de la noi.
Nu mai plecam la tara, caci evident nu au venit banii pe care ii astepta sotul...normal, cum sa plateasca clientii inainte de Paste..au bani sa-si faca case, dar nu le trebuie bani si pt cozonac? .
Nici nu ma intereseaza...o sa petrecem f. frumos in familie.
Cu ajutorul lui Dumnezeu si al parintilor, am umplut si masa de Paste. Bunicele ne-au dat deja ouale vopsite, cozonaci, pasca (cumparate) si ceva miel pt fripturica.
Oricum, in prima si a doua zi mergem la bunici, asa ca acasa nu prea avem timp sa mai mancam, dar bunicii au vrut neaparat sa avem si noi acasa delicatese de Paste.

Ginette, stiu ca esti revoltata si nici nu se poate altfel, dar te rog nu-i lasa sa-ti ia bucuria sarbatorilor. Apoi, te vei gandi ce hotarare iei, cum simti tu ca sa fie bine.

Aseara am fost cu picii la Denie, dar era atat de multa lume, incat a fost imposibil sa stam in biserica. A fost bine si in curte.
Maine seara la Inviere, vom merge la o alta biserica, unde sa fie o curte mai mare si un cartier mai putin aglomerat..cred ca vom merge la Popa Nan, ca e cartier de case si nu-i asa multa lume.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Si sunt tare fericita ca sper, cred...ca rezolvam cu inscrierea picilor la gradinita vizata de mine, unde directoarea imi zisese saptamana trecuta ca nu am ncii o sansa ca ea a ocupat deja locurile.
A gasit sotul o relatie bazata la inspectorat, care ne-a zis ca ii inscrie fara drept de apel din partea directoarei...care sa faca ce vrea ea cu lista ei...ca oricum nici macar nu e pe post, ci doar o inlocuieste pe directoarea de drept, care acum e in CIC.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput