Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *257*
Raspunsuri - Pagina 20
roli25 spune:
Fetele din Bucuresti, va rog sfaturi! Vrea soacra-mea sa-i ia adidasi lui Marc in dupa amiaza asta si nu stiu unde sa merg. Habar n-am ce magazine mai sunt de cand nu am mai fost la cumparaturi de incaltaminte.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
grati.ela spune:
Roli, la Cultural Berceni este magazinul Bambino unde au incaltaminte copii din piele la pret fbun. Altfel, eu zic ca intr-un mall mai mare unde oferta e diversificata. Referitor la vacanta de Paste...te inteleg. Sotul meu are un client care are datorie la el servicii pe 6 luni si i-a zis senin ca baga in faliment firma si nu mai vede nici un ban dar ca are nevoie de el la noua firma (si-l plateste atunci)...m-am infuriat la maxim si am zis ca divortez daca mai lucreaza pt acest individ...ori el ori eu. eu i-as bloca reteaua si l-as vindeca instant de nesimtire (mai ales ca depinde 100% de datele din retea)...a avut noroc ca a dat peste asa un fraier si-un milos....
miri_mik spune:
roli, veste buna cu gradi! cu vacanta, si mai buna! o sa fiti frumos in familie! Cineva acolo Sus e suficient de generos sa va umple masa si sufletele de Lumina! cu clientii rau platnici... grrr...
grati, mai stiu eu oameni inimosi. dar eu am invatat o lectie: banii jos, ochii la usa. uite raimondo-ul nostru constiincios....in fiecare vineri dimineata prezinta decontul... si dupa-masa trebuie platit. nu-i vorba, ca nu s-ar face gaura in cer daca nu e platit, dar si daca nu ii convine, ma lasa cu santierul in aer:) bon, acu n-are decat s ama lase:))) ca a cam terminat:d
tocmai e gata holul! ma rog, fototapetul. pe de o parte fericire mare, pe de alta, dezamagire. ca fiind un fel de puzzle urias, liniile si nervurile trandafirului nu se imbina cum ar fi trebuit. s-a straduit raimondo, l-am auzit injurand toata ziua azi - si e catolic de catolic - a facut aproape criza de apoplexie cand a vazut ca nu se imbina cum trebuie, dar i-am zis sa stea linistit ca vin copiii cu mainile murdare de afara si o sa-l picteze in cateva zile de n-o s amai stie nimeni ce-a fost sau nu acolo:)))
acu face ultima treaba importanta: usa de la debara. si pe urma... pot pune protectiile pe scari, cuier in debara:) si parca parca os a arate mai bine casa:)
sa-mi ziceti daca aberez prea mult. dar daca tot nu fac prajituri...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe j�r�my noah AMR 11 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
roli25 spune:
Miri, mie-mi place tare mult ce povestesti. Imi imaginez ca e tare frumoasa si primitoare casuta noua.
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Grati, merci de info. Culturalul e ca si in alt oras ca distanta...ma duc la un mall...oi gasi ceva. Maica-mea zicea ca a vazut incaltari ok de pici la Deichmann.
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
BAIETII MEI IUBITI
roli25 spune:
V-am zis ca Andrei a inceput iar cu figuri la masa? In special la masa de pranz, cand e fara frate-sau. Micul dejun si cina mai merg ca il vede pe Marc ca baloteaza. La gustarea de dupa amiaza daca ia 2-3 guri de fruct, sau iaurt...de multe ori nici pe alea.
Ok. Daca el vrea 2 mese pe zi, fie...eu nu mai am nici nervi, nici chef sa ma enervez.
A ajuns la 12,5 kg si 88 cm...sa-i fie de bine.
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
BAIETII MEI IUBITI
ceska777 spune:
Buna ziua pe la pranz....
de dimineata am fost vrednica. Am vocsit oua cu gaza care chibita pe langa mine. Cand a vazut socrul ce ce ma ocup mi-a mai adus 6buc sa ii vopsesc si lui......
Astept sa aterizeze cumnatul cu nepoata. Si simt in sfarsit ca a venit primavara. V-am zis ce verisoara prima-ntai are sotul meu? Mereu atenta cu gaza mea, ne ajuta cu una alta de la baietii ei si azi ma scoate la film... Precious, parca. Pe la 19:00 imi pup dulce baietii si o tulesc. Tati nu a zis nici pas!
Ginette,
neoamnei cei care in prag de Paste dau asemenea vesti angajatilor. Nu ii durea niciunde sa mai astepte pana marti, nu????
In fine, poate e chiar pasul inainte de care zice Grati.ela. Un job mai bun unde macar sa iti faca placere sa mergi chiar daca lasi buburuza acasa... Doamne-ajuta!
Elle,
eu zic ca tocmai fiindca e Saptamana Mare si luminata nu s-a intamplat nici sotului mai rau si a scapat si Eva teafara. Sper ca nici soacra n-a patit ceva grav de la cazatura.... Anna zici ca e mai bine?
Roli,
uite, vezi nu a iesit de Paste la tara dar macar stati linistiti acasa, o sa fie frumos si asa.
Miri,
voi munciti si azi? La cat pui tu suflet alaturi de Raimondo parca tragi mai greu ca el. Asa ca sa nu se planga dumnealui! Ma mir insa ca munceste in Vinerea Mare de-i catolic -catolic. Aici e tot inchis, toti stau cuminti pe fundul lor, maine se da startul la ultimele cumparaturi de Paste: ieri dimineata la Real n-am avut unde parca masina....plin.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Va urez de pe acum caci de maine sunt in iuresul evenimentelor iar saptamana viitoare impart "custodia" nepoatei cu socrul si verisoara sotului....
Paste fericit! O raza de lumina, un strop de caldura
sa va insoteasca si dupa Noaptea Invierii...
Blogu` nostru
ceska777 spune:
Pe blog am trecut in revista rezultatul muncii mele de azi.....
Blogu` nostru
cati_magureanu spune:
Dragele mele prietene dragi!
Va multumesc din tot sufletul pentru urarile de ziua mea si vi le intorc inzecit!
M-a emotionat, normal, sa vad cate ganduri bune am primit!
Pup dulce si imbratisez in cel mai special mod:
Laurici (cuscrita), Lala_D, Elle, Alina K, Grati, Cristina UK, Laura_Ioana, Alinush de plush, Mirika, Ginette!
Va urez un Paste cat mai frumos si, in ciuda vremurilor grele pe care le traim, a stresului care ne omoara (pe unii la propriu :-(), a multelor probleme care se ivesc, intoarceti privirea catre Dumnezeu si primiti in suflet lumina sfanta a Invierii Domnului!
Considerati orice incercare ca pe o intarire spirituala si nu ca pe un rau care vrea sa va distruga!
PASTE FERICIT SI LUMINAT!
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------