Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *257*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Offf Ellenuta asa rau a racit Annita? Doamne si ce sperietura cu inecatul...bine ca si-a revenit micutza! Sanatate multa la amandoua printzesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

neata

of .. cu ce sa incep .. anna e de aseara pe antibiotic ptr gat varza, plus eurespal, plus picaturi oftameshone N .. are niste secretii in spatele nasului. nu va spun prin ce am trecut aseara ca s-a inecat cu siropul, nu mai respira, i se bulbucasera ochii .. sotul o batea pe spate cu capul in jos si eu suna la 112 .. si-a revenit, insa, eu n-am mai fost in stare de nimic .. si eva are un pic de rosu in gat insa o tratez cu ceai si sucuri naturale .. nu va spun ce stres am cand trebuie sa-i dau siropurile annei .. iar ea mititica e terorizata cand ma vede cu seringa/lingurita .. dar nu avem incotro.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Of ce sperietura!Sanatate multa multa!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle, sanatate fetelor! Cu Ozi am avut stres cu inecatul pana la 3 ani. Nu reusea sa inghita mancare nepasata, sirop vascos...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Buna dimineata,

Ramo multumim de cafea si de laude ! Da, a stat f cuminte la pictat Daria, dar avea deja putina experienta ...de Craciun a mai fost pictata pe manutza (nu a vrut pe fata tocmai ca nu stia ce i se intampla). Si acum sa vezi ce incantata era, si-a ales singura desenul de pe fatza. Ce tare Razvi cu faza "bine, bine, am inteles!" Tare scumpi sunt acumi cand scot tot felul de fraze si perle.
Si Daria a inceput sa zica singura "mutumesc", de ex cand ii dau periutza sa se spele pe dinti; a inceput sa salute si pronunta f clar "buna dimineata" "buna ziua" "salu'mana".
Mi-am amintit acum o faza...intr-o seara ne povestea mama ca a vazut un baiat intr-un carucior care avusese un accident si Daria era ochi si urechi si nu intelegea "Un baiat intl-un caluciol? Mama: "da, un baiat mare" Daria dupa cateva secunde de gandire: "Buuuni, cum sa incapa un baiat male intl-un caluciol mic?" si arata cu manutzele cum este un carucior mic. Ce sa spun...am ramas masca toti

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Poze Daria

Ce isteata ai!
Da chiar si Razvan dimineata spune asa de dulce:Neata mama, neata tata!!Cateodata si cand se trezeste la amiaz

RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

imi cer scuze ca dau buzna asa,n=-am mai intrat de ceva vreme si acum la disperare vin si va intreb ,in special pe mamicile cu 2 copii, ati avut careva vreo "experienta " cu pneumococ?
se pare ca i-a iesit lui Robert in nas( de o luna nu mai scapam de raceala) azi astept si eu analizele sa vad daca fac si eu tratament...
sunt cam sceptica ca m-am saturat de antibiotice date aiurea si fara rezultat... (a facut 6 tratamente cu antibiotic anul asta)
azi vine si antibiograma....nu stiu ce sa fac,un doctor ma sfatuieste cu aerosoli.altu cu picaturi si siropuri de tuse,altu cu antibiotic...inebunesssc
acum 2 sapt am terminat tratamentul cu antibiotic si ca fost degeaba,nici o ameliorare,nimic!
aveti vreun sfat pls?

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!

Of atata antibiotic si degeaba?Sper sa ii dati de cap .As vrea sa te pot sfatui da chiar nu stiu ce sa iti zic.

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

gata...s-a terminat si cu contestatiile...Ozi are a cincea medie si s-a calificat la faza finala. Lala, e superinteresant concursul asta interdisciplinar plus minus poezie. Din pacate nu e promovat decat in jumatate dintre scolile bucurestene, asta pt ca implica atat romana cat si matematica. Surpinzator este faptul ca la toate etapele Ozi a gresit la gramatica.

cu bolile suntem pe trecute cei mari...Dudu inca mocneste. Febra nu are dar are muci si stranuta. Eu am un pitic si ma rog sa nu faca varicela (ca e epidemie si saptamana trecuta am tot mers in locuri de joaca suprapopulate).

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Felicitari inca o data pt minunata ta fetita.
Tin pumnii sa nu aiba Dudu varicela.

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata ... spre pranz!

Am admirat-o pe Daria; are niste ochi
Si arata de milioane, cum bucatareste (cred ca era dezastru in bucatarie dupa ce-a 'lucrat' ea)

M-am hlizit la monitor, citind perlutzele ei, ale lui Razvi si Benji

Off, Helene, mititica de ea; cred si eu c-ai innebunit de frica. Acum cum este? Si Eva?

Si sanatate multa clopotzeiilor bolnaviori!

Ramo, Razvi e bine?

Ven, poze cu pustimea?

LalaD, sa stii ca ai dreptate, parintii sunt speriati de cls.I - eu una, recunosc, sunt; desi m-a dat mama la scoala la 6 ani (si 2 luni) si avusesem si "trauma' cu gradi. Dar m-am acomodat excelent.

Cris-uk

Mai vroiam sa zic ceva ...si-aduce baba aminte

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Roxi mersi de intrebare, e bine cat de cat.Maine mergem la control.Mai tuseste si ii curge nasu.O sa ii face aerosli incepand de deseara cu acc ca noapte e jale tusea asta.Noroc ca tuseste in somn si nu se trezeste dar destul ca-l aud eu.
Ieri la pranz mi-a dormit 3 ore jumate de m-am speriat.
Maine ma intorc la servici.Cred ca ma astepata colega cu bratele deschise

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna fetelor
Lauriciule groaznic cu cazatura lui Eleni!!! M-a strans in spate cand am citit! Bine ca nu a fost nimic grav si poate de acum nu se mai apleaca peste margine (eu o pun in scaunelul ala de la carucior).
Elle Doamne fereste ce sperietura ati tras si voi! Multa sanatate fetelor
Thea nu mai scapa de mucii din spatele nasului de vreo 3 saptamani. E drept ca, in ultima perioada, am lasat-o in pace, nu i-am mai dat nimic, nici nu am aspirat-o nici nimic. Ea doar noaptea mai tuseste cate un pic, cat sa ma streseze....Oare ce sa-i mai dau pt muci?
Grati felicitari pentru Ozi, bravo ei si bravo tie! Sa speram ca Dudu mic nu are varicela.
Ramo e mai bine Razvi? Multa sanatate puiului istet! Ce colega uricioasa!
Hihihi, Alina ar trebui sa notezi undeva perlutele Dariei!
SI eu ar trebui sa le notez, dar uite ca nici nu le mai tzin minte
Zilele trecute am gasit-o ca-si umpluse parul cu crema de galbenele (din belsug) si era tare mandra "mami, ute chema palul" (imi explica cum s-a dat cu crema pe par, cu gura pana la urechi de mandra ce era)...io sa fac shoc (trebuia sa plecam de acasa si nu puteam sa o spal)...zic "hai sa-i dau cu faina in par" cand ii dau prima mana de faina numai ce o aud "tze-mi plaaatze!", cu o moaca asa cocheta...nu va pot descrie ce fatza i-a ramas, ca a ramas cu faina in cap pana seara si i-l puteam aseza parul cum voiam (dar nu mai era uleioasa).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Zilele trecute am gasit-o ca-si umpluse parul cu crema de galbenele (din belsug) si era tare mandra "mami, ute chema palul" (imi explica cum s-a dat cu crema pe par, cu gura pana la urechi de mandra ce era)...io sa fac shoc (trebuia sa plecam de acasa si nu puteam sa o spal)...zic "hai sa-i dau cu faina in par" cand ii dau prima mana de faina numai ce o aud "tze-mi plaaatze!", cu o moaca asa cocheta...nu va pot descrie ce fatza i-a ramas, ca a ramas cu faina in cap pana seara si i-l puteam aseza parul cum voiam (dar nu mai era uleioasa).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt[/green]

Fata se pregateste pentru tratamente la "hair stylist"

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput