Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *257*
Raspunsuri - Pagina 15
irlandeza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
Da Roli, clasa 0, si mie mi se pare o denumire idioata. Deci grupa pregatitoare se va face la scoala de catre o invatatoare. Nu am inteles care e ideea,sa-si pregateasca invatatoarea viitoara clasa, sau ce? RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 RAZVANICI LA MARE 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog Of viata-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Aici de la 3 ani (+/- cateva luni) se merge la gradinita, obligatoriu si apoi 2 ani de pre-school care se fac la scoala in care v-a urma cei 4 ani de clase primare. Nu stiu daca se fac cu invatatoarea de la clasele I - IV, dar e bine pt. ei ca-i obisnuieste cu programul scolar.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa o ajutam pe MIHAELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Ven spune:
Cati, stiu de Jamie Oliver si de experiemntul lui in scolile americane. Nu stiu exact, dar mi se pare ca pana la urma n-a avut nu stiu ce succes cu American kids, doar un procent mic au continuat sa manance sanatos......Pacat!
E super tipul, si salivezi privindu-l gatind! Plus ca mi se pare ca gateste gustos si sanatos in acelasi timp, ceea ce e maaaaaare lucru!
Si eu sunt adepta educatiei institutionalizate timpurii. Chiar ieri m-am 'contrat' nitel cu o colega la scoala, are fetita de varsta lui Markus (diferenta de mai putin de 1 luna intre ei) si nici nu si-a pus pb. sa o dea la scoala anul acesta. Cand i-am spus ca-l dau pe Markus, a zis ca-s nebuna si inconstienta, ca nu stiu ce ma asteapta, ca s-a zis cu linistea mea etc. etc. tot felul de incurajari din astea......
Gata bateria la laptop!
Pupici!
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ven Si eu sunt adepta educatiei institutionalizate timpurii. Chiar ieri m-am 'contrat' nitel cu o colega la scoala, are fetita de varsta lui Markus (diferenta de mai putin de 1 luna intre ei) si nici nu si-a pus pb. sa o dea la scoala anul acesta. Cand i-am spus ca-l dau pe Markus, a zis ca-s nebuna si inconstienta, ca nu stiu ce ma asteapta, ca s-a zis cu linistea mea etc. etc. tot felul de incurajari din astea...... Gata bateria la laptop! Pupici! Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Bravo Venera !
Ba eu sunt convinsa ca o sa fie super bine
Eu m-am convins ca fobia asta a clasei I este numai in capul parintilor, din cati copii cunosc nu stiu unul care sa nu se fi descurcat foarte bine insa majoritatea parintilor au in cap ca daca merg la 6 ani la scoala , gata, l-ai trimis pe ...front
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
My hobby
aurel_cris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina28 Offff cati puiuti bonlaviori!Sanatate multa tuturor! Din pacate ne incadram si noi in aceeasi categorie de ieri dimi luam antibiotic, se pare ca avem o viroza care banuiesc ca a luat-o de la mine si tati, noi toata sapt trecuta am fost virusati!Sofia este in forma doar ca nu prea vrea sa ia medicatia, ieri seara si-a facut singura scarba si a varsat! Vad ca v-a prins pe toate frenezia sarbatorilor Pascale, ma gandeam sa fac si eu cate una alta cozonac,pasca, sarmalute in foi de vita, etc dar sotul m-a scutit de munca, plecam vineri la Moeciu la aer curat pana marti,asa ca zic pas anul asta la bucatareala ca destul am muncit la curatenia generala! Nu stiu daca mai am timp sa intru, zilele acestea va trebui sa merg cu iepuasul la finutii mei plus pegatiri pt minivacanta asa ca va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi voua! Edit: Special pt Miri sper sa te gasesc tot doi in 1 ca sa pun si majoretele mele la treaba, daca nu sa ai o nastere ca un fulg si un bebe Jeremy sanatos si papacios! Madalina & Sofia (01.02.2008) calea sigura a esecului este sa renunti... |
Multa sanatate Sofiei si sa aveti o minivacanta placuta mami.
Paste fericit!
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare
jelimoni spune:
imi cer scuze ca dau buzna asa,n=-am mai intrat de ceva vreme si acum la disperare vin si va intreb ,in special pe mamicile cu 2 copii, ati avut careva vreo "experienta " cu pneumococ?
se pare ca i-a iesit lui Robert in nas( de o luna nu mai scapam de raceala) azi astept si eu analizele sa vad daca fac si eu tratament...
sunt cam sceptica ca m-am saturat de antibiotice date aiurea si fara rezultat... (a facut 6 tratamente cu antibiotic anul asta)
azi vine si antibiograma....nu stiu ce sa fac,un doctor ma sfatuieste cu aerosoli.altu cu picaturi si siropuri de tuse,altu cu antibiotic...inebunesssc
acum 2 sapt am terminat tratamentul cu antibiotic si ca fost degeaba,nici o ameliorare,nimic!
aveti vreun sfat pls?
ramonab spune:
Neata!O ?
Vad ca tot mai multi clopotei sunt bolnaviori, sanatate le doresc la toti.
Roli ce bine ca plecati la tara.Distractie placuta sa aveti si timp frumos sa puteti sta toata ziua la aer.
Vera frumoasa creatie, chiar imi place foarte mult.
Sper sa fie alarma falsa febra Iuliei si sa poti pleca in vacanta linistita.
Laura nu stiu daca cioco constipa, nu prea as crede.Vezi daca ii dai mai multe lichide...
Da ii place cioco mandrei tale daca a mancat 4 bastonase.Mai Razvan e un ciudat, in urma cu cateva luni ii placea si lui, mai manca asa cate un bastonas de kinder, da vad acum nu-l atrag deloc dulciurile.De fapt as zice ca nu-i mai place ciocolata, ca de cate ori ii dau musca o data si nu-i mai trebuie.Dar la fel si daca ii dau napolitana de ex.In schimb daca ii dau kojac (sau cum s-o scrie) ala il linge asa cu pofta ceva vreme da niciodata nu-l termina pe tot.
Bineinteles ca nu ma supar deloc ca nu-i plac dulciurile
Mada ce bine si de voi ca plecati la tara.Distractie placuta si voua si timp frumos.Paste fericit si tie!
Kalosalina e o minunata Daria, am vazut pozicile M-am mirat sa vad ca asta sa fie pictata pe fata, Razvan ar fi strambat din nas si nu a fi permis asa ceva
Aurelcris ce "harnica" e Bia Am ras de numa la faza cu tati si pisica miorlaitoare
Cati interesanta povestea cu ceapa, dar cu mirosu ce facem.Nu stiu daca as suporta mirosul de la ceapa.
Si mie imi place Jamie Oliver.
Gatta cum e Sara?
Roxi ce mortala e Adeluta Asa imi place perioada asta ca nu te plictisesti deloc cu ei, atatea stiu spune de ramai masca.
Razvan are acum un obicei sa imi raspunda cu " da,sigur ca da", sau cateodata daca ii repet prea mult ceva imi zice: "Bine bine, am auzit! sau am inteles"
Ceska ce politicos e B.Si Razvi zice mai nou :Ti iog pumos (te rog frumos) atunci cand vrea neaparat ceva.In rest doar cate un multumesc cand ii amintesc eu si saluta pe oricine si daca mai sta repsctivul si la povesti il intreaba :Ce faci?
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
kalosalina spune:
Buna dimineata,
Ramo multumim de cafea si de laude ! Da, a stat f cuminte la pictat Daria, dar avea deja putina experienta ...de Craciun a mai fost pictata pe manutza (nu a vrut pe fata tocmai ca nu stia ce i se intampla). Si acum sa vezi ce incantata era, si-a ales singura desenul de pe fatza. Ce tare Razvi cu faza "bine, bine, am inteles!" Tare scumpi sunt acumi cand scot tot felul de fraze si perle.
Si Daria a inceput sa zica singura "mutumesc", de ex cand ii dau periutza sa se spele pe dinti; a inceput sa salute si pronunta f clar "buna dimineata" "buna ziua" "salu'mana".
Mi-am amintit acum o faza...intr-o seara ne povestea mama ca a vazut un baiat intr-un carucior care avusese un accident si Daria era ochi si urechi si nu intelegea "Un baiat intl-un caluciol? Mama: "da, un baiat mare" Daria dupa cateva secunde de gandire: "Buuuni, cum sa incapa un baiat male intl-un caluciol mic?" si arata cu manutzele cum este un carucior mic. Ce sa spun...am ramas masca toti
Roli ma bucur ca reusiti sa iesiti la aer curat!
Cristina ce sa facem...cam asa vor arata casele noastre pana vor creste mai marisori...pline de jucarii Ce tare faza cu tati, imi inchipui ce tare s-a speriat
Off Jelimoni cu atatea antibiotice si tot nu e refacut Roberticu' Multa sanatate si sper sa gasiti tratamentul eficient cat mai repede.
grati.ela spune:
gata...s-a terminat si cu contestatiile...Ozi are a cincea medie si s-a calificat la faza finala. Lala, e superinteresant concursul asta interdisciplinar plus minus poezie. Din pacate nu e promovat decat in jumatate dintre scolile bucurestene, asta pt ca implica atat romana cat si matematica. Surpinzator este faptul ca la toate etapele Ozi a gresit la gramatica.
cu bolile suntem pe trecute cei mari...Dudu inca mocneste. Febra nu are dar are muci si stranuta. Eu am un pitic si ma rog sa nu faca varicela (ca e epidemie si saptamana trecuta am tot mers in locuri de joaca suprapopulate).
Ellenuta spune:
neata
of .. cu ce sa incep .. anna e de aseara pe antibiotic ptr gat varza, plus eurespal, plus picaturi oftameshone N .. are niste secretii in spatele nasului. nu va spun prin ce am trecut aseara ca s-a inecat cu siropul, nu mai respira, i se bulbucasera ochii .. sotul o batea pe spate cu capul in jos si eu suna la 112 .. si-a revenit, insa, eu n-am mai fost in stare de nimic .. si eva are un pic de rosu in gat insa o tratez cu ceai si sucuri naturale .. nu va spun ce stres am cand trebuie sa-i dau siropurile annei .. iar ea mititica e terorizata cand ma vede cu seringa/lingurita .. dar nu avem incotro.
ce de clopotei bolnaviori ..
gatta, grati, mada multa sanatate copilasilor!
laurici esti o scumpica!
stancutza ma bucur ca e mai bine sofiuca draguta.
lala tare frumosi puisorii tai si super felicitarile.
alinus of mami o tragi si tu cu raceala .. sanatate multa iubita!
roxanici vai ma da pe spate buburuza ta cu ce poate sa scoata din ea. e o dulce!
ceska am ras de numa' la perlutele lui benji ..
vera foarte talentata este iulia ta! sanatate multa copilasilor!
roli distractie placuta la tara!!! sigur va va face bine o schimbare de decor!
alinak tare frumoasa este dariuca! si seamana atat de bine cu mami a ei.
cristina pupam pe mica bucatareasa! ce-am mai ras de faza cu tati si pisica ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
ema reteta o gasesti pe prima pagina a acestui capitol! si multa sanatate!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun