Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *257*
Raspunsuri - Pagina 14
ceska777 spune:
Roli,
te invidiez ca plecati la tara: iarba verde, aer curat. Sa fie vreme buna si o sa aveti un Paste minunat.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
emabucuresti spune:
buna dragelor!
mary am vazut o pe frumoasa mica! ce dulcica este si ce perisor bogat are! sa iti traiasca fetele frumoase si sa se inteleaga bine! sa fiti sanatosi cu totii!
miri pai obosesc eu citind cat de multe lucruri faci acum in luna a noua, wow, v ati si mutat, sa o locuiti sanatosi ! ai o energie ceva de speriat, hihi
sanatate ulta multa copilasilor bolnaviori!
noi am fost tot familionul raciti acum 2-3 sapt, ne a tinut o gramada, de atunci am inceput sa mancam usturoi in frunte cu sasha( el il serveste facut la abur, in pireu, noi crud in salata vinete etc) am zis ca poate-poate ne om imuniza un pic. cica ceapa consumata in timpul racelii face ca aceasta sa se incheie mai repede. noi si de asta tot servim lately
elle uf, am gasit f tentanta reteta ta de ostropel la cuptor si cand sa o salvez acum, nu o mai gasesc. la ce pag e , sigur e in capitolul asta din cate imi amintesc
eu ma inspir din aceste doua bloguri
http://www.retetedevis.ro/
http://chez-mazilique.blogspot.com/
zilele astea voi face o tarta cu ricotta gen pasca, pe primul blog am gasit ideea
godzila spune:
Gatta, sanatate bubulinei...ce scumpa e cum iti cere sa ii pupi burtica
Laura nu cred ca s-a constipat de la cioco...vezi daca bea suficienta apa.
Foarte tare perlosii Adelutasi Razvanel!
Ceska bravo baiatului educat. Ce se cultiva aia se seamana
Roli distractie placuta la prieteni!
Lala f frumoase creatiile
Hai sa ne laudam si noi cu creatia noastra http://picasaweb.google.com/veronica.iva55/Creatii#5454505091554532866
Sanatate puiutilor bolnaviori!
Am descoperit ca Iulia are febra, nu mare...sper sa ii treaca repede, nu de alta dar mama deja era cu morcovul mare pt. ca o sa plec intr-o minivacanta in Anglia pt. o saptamana si o las cu 2 copii si bolnavi...off...numai la asta imi sta gandul.
aurel_cris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gattasalvaje uufff ,situatia e de kk rau de tot...6 scaune de azi dimineata , doar apa ca altceva n-a mancat.Doar a rontzait vreo 5-6 stiksuri , in rest nimik...laptele de soia nu-l vrea , acum i-am fiert niste orez cu morcov si piept de pui sa vad daca o pacalesc cu cateva lingurite. Suntem pe Sumetrolim , metoclopramid si antitermice , dar vad ca febra nu scade . Sta la mine in brate si maraie si-mi zice sa pup burtica sa treaca . Cred ca s-au dus pe apa sambetei planurile noastre de a pleca la Campulung...dar nu-i bai daca ramanem in Bucuresti , macar sa fie Sara bine , ca mi se rupe sufletul cand o vad asa Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 ) Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
Of ma ia cu rau cand aud de enterocolite,imi aduc aminte ce am tras si noi.Multa,multa sanatate va doresc.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare
madalina28 spune:
Offff cati puiuti bonlaviori!Sanatate multa tuturor!
Din pacate ne incadram si noi in aceeasi categorie de ieri dimi luam antibiotic, se pare ca avem o viroza care banuiesc ca a luat-o de la mine si tati, noi toata sapt trecuta am fost virusati!Sofia este in forma doar ca nu prea vrea sa ia medicatia, ieri seara si-a facut singura scarba si a varsat!
Vad ca v-a prins pe toate frenezia sarbatorilor Pascale, ma gandeam sa fac si eu cate una alta cozonac,pasca, sarmalute in foi de vita, etc dar sotul m-a scutit de munca, plecam vineri la Moeciu la aer curat pana marti,asa ca zic pas anul asta la bucatareala ca destul am muncit la curatenia generala!
Nu stiu daca mai am timp sa intru, zilele acestea va trebui sa merg cu iepuasul la finutii mei plus pegatiri pt minivacanta asa ca va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi voua!
Edit:
Special pt Miri sper sa te gasesc tot doi in 1 ca sa pun si majoretele mele la treaba, daca nu sa ai o nastere ca un fulg si un bebe Jeremy sanatos si papacios!
ginnette spune:
citat din mesajul lui godzila Hai sa ne laudam si noi cu creatia noastra http://picasaweb.google.com/veronica.iva55/Creatii#5454505091554532866 Sanatate puiutilor bolnaviori! Am descoperit ca Iulia are febra, nu mare...sper sa ii treaca repede, nu de alta dar mama deja era cu morcovul mare pt. ca o sa plec intr-o minivacanta in Anglia pt. o saptamana si o las cu 2 copii si bolnavi...off...numai la asta imi sta gandul. Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) www.psihologiafamiliei.ro POZE |
Ai o fata foarte talentata (si frumoasa ); am vazut ca ies lucruri minunate din manutele ei.
O admir din tot sufletul pentru ce face!
Sanatate! - poate e doar o alarma falsa; cred ca si dak i-ai stii sanatosi tun, tot o sa stai cu gandul la ei.
(sa faci o poza din London Eye)
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
kalosalina spune:
Seara buna!
Hai ca tocmai ce am scris un maare mesaj si nu stiu pe ce am apasat ca m-a scos de tot de pe net Incerc sa-l mai scriu o data.
Offf o multime de clopotei bolnaviori Insanatosire cat mai grabnica la toti! (nu dau nume ca mi-e teama ca omit pe cineva)
Diana ma bucur ca Sofiuca se simte deja mai bine! Cat despre dezvoltarea motrica, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji. Fiecare copil se dezvolta in felul lui. Si Daria este mai puturoasa la capitolul asta...dar sper ca acum cu venirea caldurii, stand mai mult pe afara si facand mai multa miscare va recupera.
Mary am vazut pozele cu printzesel tale! Ce frumusica este si mezina! Si Daria este asa incantata de surioara ei . Sunteti o familie perfecta! Tu cum mai esti cu sanii? Imi amintesc ca si eu am tras cu Daria din cauza icterului, dar dr i-a dat niste vitamine (nu-mi amintesc acum cum se numeau, dc vrei o sa caut in agenda) care au ajutat-o sa nu mai fie asa somnolenta si sa aiba putere sa pape bine. Poate ii ceri sfatul pediatrei voastre.
Miri sa fie intr-un ceas bun mutarea in noua casa! Imi pare rau ca Sacha inca nu s-a acomodat in noul camin Doamne ajuta sa se acomodeze pana apare micul Jeremy macar! Si tu mami nu stiu de unde poti sa ai atata putere sa treci peste durerea ta ingrozitoare de maini si sa faci atata treaba
Am citit si despre parerile voastre referitoare la gateala...Eu sunt pe langa acest capitol . Cum spunea si Roli, abia trag de mine sa fac macar un fel de mancare. Si in general, incerc sa gatesc in we, ca in timpul saptamanii vin asa lesinata de la servici ca nu mai sunt in stare de mare lucru. Bineinteles ca apelez si la ajutorul mamei sau al soacrei, uneori...
Gatta cum se simte Sara? Ai reusit sa-i dai ceva lichide? Sau ati mers pana la urma la spital?
Ereena imi pare rau de serviciul tau, dar decat sa nu te alegi cu nimic mai bine stai acasa tu cu Mateias! Doamne ajuta sa gasesti altul mai bun cat mai curand!
Mai scrisesem multe dar nu-mi amintesc si e deja tarziu ca sa stau sa citesc iar din urma...
Noi suntem singurei, Daria e la tara, si tare greu ne este fara ea. Si mai greu imi este cand ma gandesc ca situatia asta va tine cel putin pana in toamna. As vrea sa gasesc o alta solutie dar imi este imposibil. Doar sa stea sotul acasa cu ea, si sa stam pe salariul meu care ne ajunge doar pentru strictul necesar - mancare si utilitati Gata...nu mai vreau sa ma plang.
Si pentru ca nu am pus de f mult timp poze, pentru cine vrea sa o mai vada pe Daria: http://family.webshots.com/album/577158474JkXTyI
Noapte buna!
aurel_cris spune:
Suntem aproape gata cu curatenia,maine mai facem un salt si gata.Oricum acum arata ca si cum a navalit turci,Bia intr-o clipita a ravasit totul.Mai nou ii place sa gateasca,aici la ferestre sunt pervazuri late asa iar ea isi insira toate oalele sa faca papa.In dormitorul nostru gateste,alt dormitor insirat cu carti,camera ei plina cu animale,papusi,sufrageria plina deasemenea cu jucari,nici nu stiu de unde sa incep sa strang.Daca mai scapa si la rupt hartie igienica si scos haine din sifonier nu iti mai trebuie nimic.Imi vine sa si rad cand vad cum arata casa dupa curatenia noastra.Are o pisicuta care miolaie cand o atingi iar bietul tati cand sa se aseze in pat a nimerit pisica,a sarit de na atins speriat,sa mor de ras.
Lala_D frumosi iepurasi.
Ceska ce de musafiri vei avea,o sa fi tot timpul pe la bucatarie cred,ar fi culmea sa faca mofturi dupa ce faci asa un efort si cu copil mic.
Alina sper ca am putut fi de ajutor.
Laurici nu stiu daca ciocolata constipa,sincer Bianca mananca rar asa ceva,nu prea i-am dat asa dulciuri.Totusi vad ca si ea face cam taricel in ultima vreme si bea destule lichide,fructe,deasemenea este si ea o mare ciorbareasa ca Eleni.
Ginnette fata ta nu e grasa ok,abia astept sa inceapa si bubu meu sa spuna diverse perle.Pup Adeluta isteata iar pe mami o sa ma supar rau daca mai zice ca e grasa.
Roli petrecere frumoasa,uf va invidiez zau ca acolo e cald,aici iar a plouat.Asa greu este cand nu poti iesi afara cu astia mici,Bianca plange la usa ca vrea afara.Macar de Paste sper ca nu va ploua.
Vera multa sanatate puilor,frumos desenul Iuliei.
Alina scumpa foc Daria.
Mai aveam cate ceva de scris dar trebuie sa mergem a culcarica.
Pupici
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare
cati_magureanu spune:
Ema ! Apropo ca ai adus vorba de ceapa...Eu am devenit fan Jamie Oliver si, cautand informatii despre el si mancarurile lui revolutionare am gasit niste informatii despre ceapa si raceli/gripa..
CEAPA In 1919 cand gripa a ucis 40 milioane de oameni, un doctor vizita fermierii pentru a-i ajuta sa combata gripa. Multi dintre fermieri si familiile lor o contractasera si multi chiar murisera. Doctorul a ajus la un fermier unde, spre surprinderea lui, toti membrii familiei erau sanatosi. Cand doctorul a intrebat fermierul ce facea el diferit de ceilalti, sotia lui a spus ca a pus o ceapa necuratata intr-un vas in fiecare camera a casei (si probabil pe vremea aceea casa avea doar 2 camere). Doctorul nu a crezut si a cerut una din cepe pentru a o analiza la microscop. Spre surprinderea lui a descoperit virusul gripei in ceapa. In mod evident aceasta a absorbit virusul pastrand familia sanatoasa. Apoi, am auzit aceasta povestire de la coafeza mea din Arizona. Acum multi ani angajatii ei se imbolnaveau de gripa si la fel multi dintre clienti. In urmatorul an ea a pus cepe in boluri peste tot in salon. Spre surprinderea ei nici un angajat nu s-a mai imbolnavit. Treaba functioneaza! (si nu, nu fac afaceri cu ceapa) Morala povestii este: cumparati cateva cepe si puneti-le in boluri in fiecare camera din casa. Daca lucrati la birou, puneti unu sub birou sau undeva pe un raft. Incercati si veti vedea. Noi am facut asta anul trecut si nimeni din casa nu s-a imbolnavit de gripa. Daca va ajuta pe voi si pe cei dragi sa nu va imbolnaviti, cu atat mai bine. Daca totusi faceti gripa, va fi o forma usoara. Oricum... ce aveti de pierdut? Doar cateva cepe!!!! Acum... mai exista si un PS la aceasta poveste, trimis de o prietena din Oregon care de obicei imi trimite contributii la articolele pe tema sanatatii. Ea mi-a povestit urmatoarea experienta despre ceapa: "Eu nu stiam despre povestea cu fermierul... dar stiu ca eu personal am facut pneumonie si am fost foarte bolnava. Am citit un articol care spunea sa tai o ceapa la ambele capete, sa pui unul din capete intr-o furculita si sa pui capatul infipt in furculita intr-un borcan gol... iar apoi sa pui borcanul langa patul pacientului peste noapte. Se spunea ca ceapa se innegreste peste noapte din cauza germenilor... si chiar asa s-a intamplat. Dimineata ceapa era un dezastru dar eu deja ma simteam mai bine. Altceva ce am citit intr-un articol a fost ca atat ceapa cat si usturoiul distribuite prin camera au salvat pe multi de la ciuma neagra. Ele au multe proprietati antibacteriale si antiseptice."
Si acum inca o nota CEPELE ABANDONATE DEVIN OTRAVITOARE. Nu se refolosesc cepele ramase de la gatit (probabil pentru ca abosrb totul din mediu...nu stiu...)
Apropo de Jamie Oliver...Este un super bucatar britanic care a facut o adevarata revolutie in ceea ce priveste modul de a gati si a manca (unul mai sanatos, evident) si are o pasiune extraordinara pentru mancare. Nu este numai un bucatar renumit dar si un activist infocat din punctul asta de vedere. Dupa succesul pe care l-a avut in Anglia s-a hotarat sa vina in state si sa incerce sa schimbe cate ceva din obiceiurile culinare dezastruase ale americanilor.
Show-ul este fantastic si arata reactiile americanilor (negative, evident..ca ce..vine asta sa ne schimbe noua sistemul...which is a very good one!)..sa vedeti ce a gasit prin scoli si gradinite..ce serveau copiii la micul dejun...
Oricum..este intersant, zic eu si, sunt total de acorrd cu el..
Aici este show-ul..primul episod
Jamie Oliver's Food Revolution
http://www.hulu.com/watch/136381/jamie-olivers-food-revolution-episode-101
Pup
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
irlandeza spune:
citat din mesajul lui miri_mik irlandeza, sa va fie d ebine vacanta! si nu te baga ind epresie, ca nu mai e la moada:))) vine primavara, nu vezi? |
Poate la voi, ca la noi azi a nins si a fost frig. Dupa 2 sapt. de soare. Si cica asa o sa fie toata sapt.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa o ajutam pe MIHAELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008