Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *257*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

O pentru toate zuzicile !

Din pacate , la noi dimineata nu e prea buna...ne alaturam clopotzeilor bolnaviori. Aseara Sara mi-a facut febra 38.3 , apoi scaun moale...in cursul noptii a mai facut kk de 2 ori si dimineata avea 38.6. Mi-a vomitat medicamentele de 2 ori...am incercat intai cu nurofen si cu furazolidona , apoi i-am dat algocalmin fiola si enterol. Nu cred ca i-a ramas ceva in stomacel , febra nu ii scade , acum mananca niste stiksuri. Ma bucur ca bea apa , voi incerca sa-i dau niste banana cu branzica de vaci. Laptele de dimineata l-am sarit , cred ca-i voi da din-ala fara lactoza. Acum astept sa ma sune doctora , sa vad daca merg la cabinet sau imi spune prin telefon ce avem de facut.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!
Poftiti la cafea!

Gatta uau ce cadou minunat i-ai facut mamei tale.Toata stima

Razvi e mai bine, si sensul ca nu a mai facut febra azi noapte dar a trebuit sa-i scot mucisorii si sa-i dau cu kanamicina la ochisori.
Dimineata a fost foarte matinal spre disperarea mea, s-a trezit la 7.De obicei e 8 ora lui de sculare sau chiar 9 cum a fost ieri de exemplu.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

O pentru toate zuzicile !

Din pacate , la noi dimineata nu e prea buna...ne alaturam clopotzeilor bolnaviori. Aseara Sara mi-a facut febra 38.3 , apoi scaun moale...in cursul noptii a mai facut kk de 2 ori si dimineata avea 38.6. Mi-a vomitat medicamentele de 2 ori...am incercat intai cu nurofen si cu furazolidona , apoi i-am dat algocalmin fiola si enterol. Nu cred ca i-a ramas ceva in stomacel , febra nu ii scade , acum mananca niste stiksuri. Ma bucur ca bea apa , voi incerca sa-i dau niste banana cu branzica de vaci. Laptele de dimineata l-am sarit , cred ca-i voi da din-ala fara lactoza. Acum astept sa ma sune doctora , sa vad daca merg la cabinet sau imi spune prin telefon ce avem de facut.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Uf, sanatate si voua.Se pare ca nu-i o perioada prea buna pt clopoteii nostri.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neata zuze buburuze

mary, cat de dulce poate fi pitica....care numai pitica nu e , mi se pare asa dodoloata. iar surioara mai mare pare extrem de fericita.sunttei o familie minunata

laurici D, nu sunt intr-o perioada prea buna si tocmai de aia nici nu prea dau detalii. de incput am inceput munca, dar cred ca la sfarsitul lunii o termin.desi e un salon bun, sefa a crescut asa tare preturile ca nu intra nimeni, iar eu sunt platita la procent. astea 2 luni am luat doar minim pe conomie pe care i-am dat bonei,asa ca astazi imi scriu demisia si macar stau acasa cu copilul. nu roz deloc.matei a trecut printr- gastroenterita tare urata ,cu internare de urgenta , pus perfuzii , tratament ,regim, cam nasol,dar acum e bine.in rest ,toate trec asa usor pe langa mine, sper sa n revenim cumva.fetele.....vezi cat scriu daca ma intrbi ?

Mergi la inceput

aoleu , elle, ce zi .la pitica zic si eu ca poate e doar ceva trecator evita cu buza sparta. si fi-miu a luat un cap de coltul patului, nu arata prea bine. dansa si i-au alunecat picioarele.

Mergi la inceput

multa sanatate piticutilor bolnavi

lala va urmaresc pe blog, felicitarile mele pentru activitati. si bine ca m-am lamurit si eu cum e cu clasa o sau grupa pregatitoare, doar auzisem ceva. si mie mi se pare ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

si noi intram in gasca virusatilor: Dudu e la inceput...nu are febra acum, desi aseara avea 37.8 dupa ce fugise juma de ora prin casa, e drept! Ozi in schimb iar a varsat, dureri de burtica, de cap, tuse productiva; tat-su cu gatul prastie, tuseste magareste prin toata casa si ca sa puna capac i-a dat lui Dudu mancare cu lingurita cu care mancase el...pe mine m-a luat aseara cu gat si subfebrilitate dar cum nu-mi permit sa racesc m-am uitat urat la viroza asta si vad ca s-a speriat si a fugit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna de dimineata telegrafic:)

pe principiul, tara arde si mirika se da hutsa pe net...

am vneit la casa veche s avad c emai faceti. ma supar sa vad clopotei bolnaviori (razvi, dudu, saratsel, anita) si sa vaz ca si sacha e in aceeasi oala cu ei... e cu muci verzi, ca tot zicea godzila de antibiotic, iaca, am ajuns si io la el... da un verde mama... si infundat pana in fundulets cred:) bon, ne dregem noi?!

adaptarea, lenta si dureroasa pt sacha. brunoe mai entuziasmat de cand a pus tati dvd. sacha urla de mis e rupe sufletuld e cate ori trec epe langa casa veche si vrea s aiasa din casa s-o zbugheasca unde stie el ca e "acasa":( nah, o sa ne facem noi un rost si in casa noua, si und emai pui ca tre sa apara si un jeremy azi-maine.

am citit ca gatiti si ca va preocupati. hai s ama laud, ieri am gatit prima mancarica in casa noua. habar n-am daca e placa vritroceramica sau pe inductie, asa ca am luat doo oale noi si-am zis... sa vedem ce-o fi. a iesit bun. ne invatam noi si cu chestiile astea jmekere:)))

ca si grati... nici io nu ma omor cu gatitul. strictul necesar - si vb in general, nu acu in mutare. ca acu', sa ma ierte Cineva acolo Sus, dar nu mai am energie si d emeniu d epaste. os a fac cateva oo colorate probabil, oua umplute si o sa fie o supitsa d epui. drob.... mai alta data. o s apûn un iepurash la usa, am luat oua de cioco pt copilutsi la scoala si cam atat. au si micii doua oua vorbitoare.
of, mai vroiam sa spun, dar cu ce vartej am in cap... si cu durerea mea d emiani infioratoare - daca nu ajung io dependenta de dafalgan... - uit! a, joi monitoring, vineri ultima intalnire cu ginecologul inainte de... marea taitura:)))

dar pana atunci mai curge apa pe sena de bruxel si ne mai povestim noi:))))

pusici gramada!!!!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 21 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

buna dimineataaa!!!
hai ca astazi sunt un pic mai energica decat ieri...
am si chef de munca d'aia nu am intrat pe net pana acum...

ceska,wow, ma impresioneaza faptul ca folosesti masina de tuns... mie mi se pare o munca infernala sa curat parul din baie... sotu' si-a luat acum cativa ani o masina de tuns si dupa ce s-a tuns odata cu ea ( ma rog... l-am tuns eu ) asa de mult am muncit sa strang fierele de par care tasnisera si se lipisera de fainta, de gresie, de obiectele sanitare ca.... am spus ca s-a stricat masina si am aruncat-o acum vreun an... si-a cumparat alta... l-am lasat sa se tunda singur... nu a putut, si-a facut numai carari carai prin par l-am definitivat eu si.... i-am zis la sfarist ca si asta s-a stricat si am aruncat-o si p-aia la ghena
cred ca s-a potolit... si sa faca bine ai mei sa mearga la frizerie

stancutza, ma bucur ca s-a dus si febra ! in curand scapati si de mucosei! off.. si eleni m-a chinuie teribil cand trebuie sa ia vreun antibiotic sau eurespal... hai ca mai are putin si scapa!

simonik, gratiela,
offf... acum au inceput sa tropaie virusii ca a dat caldura afara ?!
sanatate multa !!!!

simona... la mine a fost chin mare cu eleni cand a avut probleme la burtica... nu vroia nicicum lapte fara lactoza, nu vroia nici enetrol nici smecta... parca cu sumetrolim am rezolvat-o pana la urma...

ereena... offff!!imi pare tare rau de situatia de la job!!!
dar daca ramai acasa nu ai castiga mai bine sa ai tu clientela ta acasa sau acasa la clientela...?
offf din nou... nu am stiut ca matei a fost asa de bolnavior... bine ca s-a rezolvat si este sanatos acum !

mirikuleeeee ???? unde esti ???? da un semn !!!!

elle, ce-ti face printesa mica? i-a trecut febra? ce face buza lui eva?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

buna de dimineata telegrafic:)

pe principiul, tara arde si mirika se da hutsa pe net...

am vneit la casa veche s avad c emai faceti. ma supar sa vad clopotei bolnaviori (razvi, dudu, saratsel, anita) si sa vaz ca si sacha e in aceeasi oala cu ei... e cu muci verzi, ca tot zicea godzila de antibiotic, iaca, am ajuns si io la el... da un verde mama... si infundat pana in fundulets cred:) bon, ne dregem noi?!

adaptarea, lenta si dureroasa pt sacha. brunoe mai entuziasmat de cand a pus tati dvd. sacha urla de mis e rupe sufletuld e cate ori trec epe langa casa veche si vrea s aiasa din casa s-o zbugheasca unde stie el ca e "acasa":( nah, o sa ne facem noi un rost si in casa noua, si und emai pui ca tre sa apara si un jeremy azi-maine.

am citit ca gatiti si ca va preocupati. hai s ama laud, ieri am gatit prima mancarica in casa noua. habar n-am daca e placa vritroceramica sau pe inductie, asa ca am luat doo oale noi si-am zis... sa vedem ce-o fi. a iesit bun. ne invatam noi si cu chestiile astea jmekere:)))

ca si grati... nici io nu ma omor cu gatitul. strictul necesar - si vb in general, nu acu in mutare. ca acu', sa ma ierte Cineva acolo Sus, dar nu mai am energie si d emeniu d epaste. os a fac cateva oo colorate probabil, oua umplute si o sa fie o supitsa d epui. drob.... mai alta data. o s apûn un iepurash la usa, am luat oua de cioco pt copilutsi la scoala si cam atat. au si micii doua oua vorbitoare.
of, mai vroiam sa spun, dar cu ce vartej am in cap... si cu durerea mea d emiani infioratoare - daca nu ajung io dependenta de dafalgan... - uit! a, joi monitoring, vineri ultima intalnire cu ginecologul inainte de... marea taitura:)))

dar pana atunci mai curge apa pe sena de bruxel si ne mai povestim noi:))))

pusici gramada!!!!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 21 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

gata! am gasit "semnul"
micutul de sacha... si bolnavior si cu dor de casa lui pe care o cunoaste...
sanatate multa !!!!
si durerile de maini tot nu te-au lasat...
am uitat... cand este marea taietura???

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput