Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *257*
Raspunsuri - Pagina 10
ginnette spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellenuta
sunt super tari retetele .. si eu salivez numai cand citesc. ce tare ar fi sa-ti iei concediu ptr .. gatit .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
esti putin - doar putin - 'sadica', Helene !
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
grati.ela spune:
fetelor care gatiti, trebaluiti toata ziua, ma faceti sa bag capul in nisip de rusine...eu gospodaresc la minim (curatenie, spalat, calcat ca n-are cine sa le faca si papa strictul necesar pt copii)
laura_dimitris spune:
si mie imi place la nebunie sa gatesc. mai putin dulciuri... pentru ca nu-mi ies intotdeauna dar tare ce-mi place sa le mananc
de astazi de dimineata am omorat netu' in cautare de retete si idei pentru meniul de paste.
as vrea sa am si timp sa le fac....
nu prea stiu cum o sa fac cu eleni ca nu prea ma lasa dar... voi incerca!!!!!
elle, si 15 minute inseamna mult pentru mine sa "framan" coca aia...
si, dupa ce am patit in cateva randuri ce am patit cu frisca lichida... fug acum si de prajiturile cu frisca. cred ca-i voi face o mare bucurie barbatului si voi face amandina - prajitura lui preferata.
ramona, si eu am folosit si mi s-au parut foarte bune picaturile tobrex. sanatate multa lui razvanel!
roxanici, adelutza ce mai face? ce perlute a mai scos?
simonik
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
gattasalvaje spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela fetelor care gatiti, trebaluiti toata ziua, ma faceti sa bag capul in nisip de rusine...eu gospodaresc la minim (curatenie, spalat, calcat ca n-are cine sa le faca si papa strictul necesar pt copii) |
Si eu am un mare BRAAAAVO pentru zuzicile noastre gospodine ! Eu n-am timp de gatit decat in week-end , si atunci caut pe net retete usor de facut , ca sa-mi mai ramana timp si de curatenie , spalat , calcat...
Imi place ca atunci cand gatesc sa fiu linistita , sa nu ma bata nimeni la cap , dar e foarte greu sa mai gasesc momente de-astea. De regula , cand gatesc , o expediez pe Sara afara cu taica-su .
Prajituri n-am facut in viata mea , desi cred ca mi-ar place ...dar n-am timp
Mama sa traiasca , ca ea , saraca ne rezolva la capitolul mancare si praji !
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roli25 Bine, daca va vad asa entuziaste cu ale gatitului, ma urnesc sa gatesc mancarea curenta pt maine...fara carne ca incerc sa tin post...carnea pe langa, separat, pt. pici. Sotu', care nu tine post...nu stiu ce mananca deseara..cred ca-l fericesc cu niste cartofi prajiti si o carne peste ei. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006) www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
gattasalvaje spune:
Aseara n-am avut de lucru si m-am uitat la "Patimile lui Christos " al lui Mel Gibson...Doamne cat de dur a putut sa fie filmul ala ! Toata noaptea am visat numai tampenii , sange , accidente si corpuri mutilate ...baaarrr ! Este a doua oara cand il vad si m-am uitat sperand ca de data asta voi fi mai detasata si voi urmari mai atenta replicile , interpretarea , mesajul filmului ...da' de unde , eram prea socata de atata sange si atata violenta incat sa pot sa ma concentrez pe interpretare.
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
roli25 spune:
Si eu m-am uitat si desi am fost tentata de vreo 2 ori sa plec la culcare, am stat pana la sfarsit si m-am culcat ingrozita ca o sa am cosmaruri...ce credeti ca am visat...hai ca o sa radeti...pe Mel Gibson
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ramonab spune:
Ei, ca mi-ati facut o pofta cu mancarurile voastre desi eu nu sunt deloc da deloc o mancacioasa.
Nici mie nu imi prea place sa fac mancare si de multe ori prefer sa fac altceva si sa-l las pe sot sa se ocupe de "problema"
Si adaca tot e subiect, cine-mi zice o reteta de praji buna rau de tot cu NUCA.Da as vrea sa nu fie cu crema prea multa si as prefera nuca in blat.
Hai ca am niste pretentii...
Am citit ca nu aveti masina de paine.Fetelor daca puteti sa va cumparati va spun ca merita 100%.Eu o am din octombrie anul trecut si de atunci nu am cumparat paine decat la Craciun ca ne trebuia prea multa o data.Eu am una ieftina, la 200 lei si imi face paine de 1 kg.
Da e o bunatatae si nu mai zic de mirosul din casa.
De multe ori o programez de seara ca pe dimineata sa am painea gata facuta numa buna de mancat.
In plus fac la ea aluat de pizza, aluat de gogosi, paine neagra am facut.
Eu sunt foarte multumita ca o am, asa stiu sigur ce bag in gura, macar cu painea.
Laura, colega mea nu e mama, nu a fost maritata niciodata.Mai are rost sa zic ceva?
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ceska777 spune:
Buna seara,
dupa cate aud nu-i chiar buna cu clopotei bolnaviori dar se fac ei bine. Pupam pe toti sa treaca!
Gatta,
foarte frumos gestul vostru pentru mama ta! Si ai mei parinti viseaza amandoi sa ajunga la Roma, la Vatican. Deja aman de doi ani din lipsa de mijloace financiare sa-i trimit dar primul lucru pe care o sa-l fac dupa ce ma angajez e sa le iau bilete de avion spre Roma. Sora mea mica a fost in septembrie, cea mare acum 3ani de Revelion si sunt incantate....eu admitr pozele facute de ele.
Roli,
brrrr nebunie curata! Sper sa scape gradinita aia de o asa "educatoare"!
Elle, pup fetele sa se faca repede bine. Te admir pentru elan si putere sa le faci pe toate. Azi am mai facut jumade pas in vederea curateniei de Paste dar fara nici o tragere de inima, intre telefoane cu sotul, cumnatul, asigurarile. De obicei in Saptamana Patimilor trebuia sa fiu gata dar........
Ramonab,
saracu Razvi, atatea pe capul lui de-odata. Bine ca stai acasa cu el las-o pe colega sa comenteze ai dreptul la CM sa se descurce cum pot la gradi fara tine. Educatoarea lui B a stat intai o saptamana cu fetita acasa apoi a incasat-o ea si a mai lipsit o saptamana. Asta e! Doar nimeni nu isi doreste asa ceva........
Sunt inca intoarsa pe dos dupa Floriile noastre, nu stim daca preia asigurarea pagubele, remedierea. Si ora de vara m-a dat anul asta peste cap ca niciodata. Gaza a dormit ieri abia la 22 si azi abia s-a trezit la 8:30.
Baietii mei, adica tati au hotarat ca ei doi vor purta freze la fel, by mashina de tuns. Azi a fost randul lui tati, gaza o sa fie tunsa proaspat de Paste.... Numai ca am fost la un pas sa-l las sa umble "a la iroquese", am scapat aparatul de ras in chiuveta si s-a spart nr 1!
Era pe jumatate tuns cu creasta . L-am dres cum am putut dar ma bucur ca am scapat de nr 1 pt Benji boy....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
stancutza spune:
Buna seara zuzici!
In primul rand, vreau sa urez Insanatosire grabnica puiutilor bolnaviori: Anna, Razvan, Valdut, Benji. Sa va faceti repede bine!
Noi suntem destul de bine, inca mucoshele dar oricum de febra am scapat imediat dupa prima doza de antibioric. mai avem insa d eluat inca 2 zile, amandoua abia asteptam sa se termine, Sofia nu suporta gustul de la Augmentin si trebuie sa fiu foarte rapida cand i-l dau, altfel il scouipa pe tot. I-l indes pe tot in fundul gatului cu seringa de nurofen si apoi ii inchid gurita cu cana de ceai :-)
Laura_d, cred ca doctorul a vrut sa evite ca infectia sa urce spre urechi, de aceea mi-a spus sa nu-i mai pun nimic in nas. Din pacate, l-am prins intr-un moment f prost (cu o zi inainte de concediu, n operatii etc) si nu l-am putut chestiona, dar asta am inteles eu. Dar altfel, si eu stiam ca e bine ca punem copiilor cate un puf de apa de mare in fiecare nara, in fiecare zi. O sa ma mai interesez :-)
Fetele, de cand stau eu acasa cu Sof, bona noastra e libera...Daca va intereseaza, ca ajutor cu copiii, sau pt menaj, sau amenajari in casa, sa stiti ca e harnica si energica si nu a fugit niciodata de munca. Dat-mi PM daca va intereseaza.
Ma retrag acum.
Elle, multumesc pt retete, le-am notat!