Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *257*
Raspunsuri - Pagina 9
Ellenuta spune:
ramo uf imi pare rau ca piticutul e asa bolnavior. sanatate multa, sa se faca bine repede! cat despre colega ta .. las-o sa vorbeasca singura .. ai tot dreptul la concediu medical .. pupici
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
laura_dimitris spune:
Elle, offf. tare rau imi pare... E prima data cand raceste asta mica ?
pasca vreau sa fac si eu.
cozonac... mi se pare taaaare greu. mai ales ca nu am masina de paine sa-mi usureze munca...
cred ca ma "arunc" ;la prajitura ta cu portocale. sau, daca as avea liber vineri as face un tort sa-i duc lui mama de ziua ei.
h,mmm. o sa vad...
ramona, offff. nasol. ce idioata de colega... cata rautate, cata cruzime... ea nu este mama???
nu inteleg cum poti sa te porti astfel cu cineva care are copilasul bolnav...???!!!!
eu nu pot uita nici acum dupa aproape 6 ani cum mi-am mancat un intreg concediu de odihna lundu-mi cate-o zi -doua - trei de fiecare data cand dimitrakis era bolnavior sau aveam serbare la gradi, sau alte "urgente"...
aveam atunci o sefa ( altminteri o tipa foarte desteapta si buna profesionista) care nu avea niciun pic de intelegere in ceea ce priveste problemele cu copiii...
ne spunea ca la serviciu nu suntem mame si ca nu ne-a pus ea sa facem copii...
acum cred ca nu mai gandeste asa...intre timp a devenit si ea mama...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonab Ceau! Ne-am intors de la doctor.A primit o tona de medicamente Razvanelu.Pe langa conjunctivita are si o bronho....nu stiu ce plus amigdalele inflamate aproape de puroi. M-a dat concediu sa stau cu el acasa ca s-ar putea sa fi primit si eu conjunctivita. Vreau sa va spun ca am o colega "super". Cand i-am spus si azi dimineata ca nu pot merge la gradi ca e foarte bolnav piciu a zis sa fac bine sa nu imi iau concediu ca ea are treaba acasa, sa o pun pe matusa sau pe mami sa aiba grija de el.Si cand i-am spus acum cand ne-am intors ca am concediu de ingriire s-a crizat ca de ce nu pot sa o las pe mami cu el.I-am explicat ca are foarte multe medicamente de luat razvi si nu pot eu sta linistita la gradi ca altcineva o sa i le dea cum trebuie.Mi-a zis insanatosire grabnica asa sec si mi-a inchis telefonul, nici nu m-a salutat. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 RAZVANICI LA MARE 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog Of viata-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Esti prea draguta; eu nu i-as fi spun nimik; sa aibe surpriza sa afle de la directoare ca esti in CM. Ce nesimtita!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
roli, roxi mie chiar imi place sa bucataresc, sa fac mancarica si praji bune .. sper sa fie fetele ok si sa pot sa fac toate bunataturile alea ...
laurici nici eu nu am masina de paine .. framant la mana aprox 30 minute .. soacra-mea nu poate ca are artroza si nu are putere in maini, in plus o si dor rau .. poti incerca cozonacul rosenkrantz caci se framanta putin 10-15 minute cel mult .. si iese deliciu (a facut o fata de la dovlecei) .. am si o reteta de tort minunata .. vreau s-o fac de ziua sotului, pe 11 aprilie. asta e ..tort magic moments
fetelor, eu am pe cineva care imi aduce miere buna de salcam. 35 ron o sticla plina de 1,5 l .. (se umplu 2 borcane de 800g) .. daca vrea careva, va pun in legatura. am inteles ca sta prin militari (ea e bona la o fetita din cartier unde locuim noi).
va pupacesc
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
laurici da .. e prima oara .. sper sa-i treaca repede ..
Eva
Anna
papa bun
gattasalvaje spune:
Uuff , iar avem clopotzei bolnaviori... Vera , cum mai e Vladut ? A inceput sa-i scada febra ? Cred ca cel mai bine e sa mergeti la ORL sa vedeti ce-i in neregula cu urechiusha .
Elle , termometrul de ureche pacaleste , mai ales la bebici mici . Eu aveam un Omron , pe care i l-am dat Sarei sa ia temperatura la papusi , ca nu era bun de nimic...imi arata cu aproape 3 grade mai putin decat cel de fundulet. Pup Annita mica , sa treaca repede .Eva , saracuta , cred ca o doare tare buzita dupa buff-ul pe care l-a facut , macar sa nu ia si ea viruselul , cred ca ti-ar fi foarte greu cu doua pitice bolnavioare.
Ramo , pentru conjunctivita , noi am folosit Tobrex picaturi . Febra nu este de la conjunctivita ...sper sa nu fie ceva grav si Razvanelu sa se insanatoseasca repede .
Laurici , draguta de Eleni cred ca s-a speriat foarte rau de cazatura si va fi cuminte de-acum incolo in caruciorul de cumparaturi . Cred ca te-ai inmuiat toata cand ai auzit-o "nu cade fata, nu cade! e aminte ( cuminte) ele " ...pupam printesa cuminte , care o lasa pe mami sa savureze mancarica la restaurant
Roli , saru-mana de avertizare . Deja m-am hotarat sa n-o dau pe Sara la waldorf , pentru ca este destul de departe de mine si , in plus, gandindu-ma mai bine , si eu sunt de acord ca waldorf nu este cea mai buna metoda de educatie pentru pitici. Cred ca va merge la una dintre cele 3 gradinite de langa piata Minis , urmeaza dupa Pasti sa le vizitez si probabil ca o voi inscrie la toate 3 si apoi ne decidem la care sa mearga.
Ceska , imi pare rau ca ziua de Florii a trebuit s-o petreceti intr-un mod atat de dezagreabil. Sper sa vina repede banii de la asigurari si sa rezolvati problema.
Cati , multam de felicitari ! Ce face Matei ?
Mary , e frumoasa foc Onutza , si ce de perisor are !Sper sa ne vedem curand in parc in formatie completa de pici : Onuta , Daria , Sara si Luca.
De ce iti pui comprese reci pe sani ? Eu stiam ca , in cazul in care ti se angorjaza trebuie sa pui comprese fierbinti.
Marinela , jos-palaria pentru sotzul tau asa de atent ...imi pare insa rau ca vacanta pe care ti-a ofertit-o n-a reusit sa indeparteze depresia. Totusi , lasa gandurile negre...vine primavara , soarele , florile ...viata e frumoasa , traieste-o din plin si lasa depresia deoparte !
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
laura_dimitris spune:
Eleeeeee, ce mi-ai facut cu blogul asta a lui Gabriela....
si
citesc si salivez....
si-mi vine sa incarc toate retetele...
cum o fi sa ma duc la sefu si sa-mi cer concediu ca sa stau acasa sa gatesc pentru paste ??!!
numai barbat-meau mi-ar da voi..
daca-ar fi sefu meu!
da' nu e ! nici la propriu nici la figurat !
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui laura_dimitris Eleeeeee, ce mi-ai facut cu blogul asta a lui Gabriela.... si citesc si salivez.... si-mi vine sa incarc toate retetele... cum o fi sa ma duc la sefu si sa-mi cer concediu ca sa stau acasa sa gatesc pentru paste ??!! numai barbat-meau mi-ar da voi.. daca-ar fi sefu meu! da' nu e ! nici la propriu nici la figurat ! Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni iarna2009-2010 |
sunt super tari retetele .. si eu salivez numai cand citesc.
ce tare ar fi sa-ti iei concediu ptr .. gatit ..
Eva
Anna
papa bun
roli25 spune:
Bine, daca va vad asa entuziaste cu ale gatitului, ma urnesc sa gatesc mancarea curenta pt maine...fara carne ca incerc sa tin post...carnea pe langa, separat, pt. pici. Sotu', care nu tine post...nu stiu ce mananca deseara..cred ca-l fericesc cu niste cartofi prajiti si o carne peste ei.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui roli25 Bine, daca va vad asa entuziaste cu ale gatitului, ma urnesc sa gatesc mancarea curenta pt maine...fara carne ca incerc sa tin post...carnea pe langa, separat, pt. pici. Sotu', care nu tine post...nu stiu ce mananca deseara..cred ca-l fericesc cu niste cartofi prajiti si o carne peste ei. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006) www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
eu am o ciorbica de rosii si legume (fasole verde, brocoli, morcov, ceapa, rosii) la cuptor cu muschiulet de pork ..
Eva
Anna
papa bun