Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *257*
Raspunsuri - Pagina 12
aurel_cris spune:
Am ajuns si eu la zi cu cititul acum ca fac pauza 5 minute de la curatenie.Trag tare ca pleaca mama si dupa nu o sa mai fac nimic caci gaza vrea sa stai non stop sa te joci cu ea.Am citit ca sunt o gramada de clopotei bolnaviori,uf vremea asta schimbatoare ne aduce fel de fel de virusi.Bianca acum e ok in mare,un pic mucioasa dar sper ca se va opri doar aici.Inca nu m-am gandit ce voi gati exact pentru Paste,mie imi place sa fac mancare,nu prea le am cu facutul prajiturior,le cumpar de cele mai multe ori..Am vazut ca Miri a noastra este inca pe metereze,bebe sta bine la caldurica.
Va pup si plec la smotru,sanatate multa puilor bolnaviori.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare
Lala_D spune:
Ce de clopotei bolnaviori , multa sanatate la toti sa isi revina repede !
Miri acomodare usoara in noua casuta si sa mai stea bebe la caldurica pana la termenul stabilit
Irina imi pare rau ca nu a mers la job asa cum iti doreai , pup Mateiasul
Diana ma bucur ca sunteti pe calea cea buna, tu te-ai reintors in CIC sau doar in concediu medical ?
Si va mai arat un iepuras de paste :
http://family.webshots.com/photo/2908948020104978132ECStTm
si
http://family.webshots.com/photo/2030300510104978132wqhlaV
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
My hobby
ceska777 spune:
Of, tot mai multi bolnaviori...
Miri,
mi pare rau de saracul Sacha.... bolnav si cu dor de casa.
A ramas 13 april ziua ce mare?
Ereena,
sa nu-mi spui ca prietenii Matei si Eva trec impreuna nu numai prin bine dar si prin rau? Enterocolita asta nenorocita!
Si noi avem la 16 programare la medic.
Laura_D,
sotul meu cel sensibilos se barbiereste numai uscat deci cu masina. Sa mai zic ca in proportie de 90% o face exact dupa ce am smotruit in baie? El curata chiuveta dar uita mereu etajerele si pe unde mai aterizeaza par . Ieri seara a avut noroc ca baia a fost la rand abia azi. Probabil vineri, sambata tundem gaza.....dar nu la nr 1 ca s-a dus ci la mai mult probabil 3!!!!
Aurel_cris,
nu stiu cum fac dar desi gaza merge la gradi de la 8-12 eu tot nu ajung sa fac zilnic cat imi propun din curatenie... sper sa nu se uite Iepurasul prin toate cotloanele. Sa vina mai incolo peste alte saptamani sa vaza ca am ajuns intr-un final la zi. Spor la treaba sa termini!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Sper sa avem pana luni vremea de azi: soare. Si sa scapam cat se poate de ieftin de grozavia din mansarda...
Altfel zau ca nu am chef de sarbatori.
Una peste alta suntem o gramada mare la noi in week end-ul viitor. Cumnata mea zboara maine cu soacra in Brazilia. Tatal ei bolnav de ciroza a facut un infarct saptamana trecut si ei ii e frica de ce e mai rau, ca nu mai apuca sa il vada viu. Soacra o insoteste caci cumnatul nu poate pleca, nepoate are vacanta scurta. Asa ca in Vinerea mare vin ei doi incoace, il mai am pe socru. O sa fie mereu la noi la masa probabil ei trei, duminica pe vreme buna mergem sa cautam oua in livada si facem si un grill cu vreo 3 familii, toate rudele de aici, de fapt.
Saptamana viitoare nepoata are vacanta si le-am propus sa o lase la noi si o duce bunicul in week end-ul urmator inapoi la taica-su. Cumnata nu era aseara de acord dar ....eu mi-am oferit ajutorul.
Duc copilul la nani....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
gattasalvaje spune:
uufff ,situatia e de kk rau de tot...6 scaune de azi dimineata , doar apa ca altceva n-a mancat.Doar a rontzait vreo 5-6 stiksuri , in rest nimik...laptele de soia nu-l vrea , acum i-am fiert niste orez cu morcov si piept de pui sa vad daca o pacalesc cu cateva lingurite. Suntem pe Sumetrolim , metoclopramid si antitermice , dar vad ca febra nu scade . Sta la mine in brate si maraie si-mi zice sa pup burtica sa treaca . Cred ca s-au dus pe apa sambetei planurile noastre de a pleca la Campulung...dar nu-i bai daca ramanem in Bucuresti , macar sa fie Sara bine , ca mi se rupe sufletul cand o vad asa
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gattasalvaje uufff ,situatia e de kk rau de tot...6 scaune de azi dimineata , doar apa ca altceva n-a mancat.Doar a rontzait vreo 5-6 stiksuri , in rest nimik...laptele de soia nu-l vrea , acum i-am fiert niste orez cu morcov si piept de pui sa vad daca o pacalesc cu cateva lingurite. Suntem pe Sumetrolim , metoclopramid si antitermice , dar vad ca febra nu scade . Sta la mine in brate si maraie si-mi zice sa pup burtica sa treaca . Cred ca s-au dus pe apa sambetei planurile noastre de a pleca la Campulung...dar nu-i bai daca ramanem in Bucuresti , macar sa fie Sara bine , ca mi se rupe sufletul cand o vad asa Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 ) Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
offf
stiu prin ce treci....
eleni 3 zile nu a mancat nimic. mai grav era ca nu vroia nici sa bea apa in prima zi drept pentru care nu mai facuse pipi deloc ...
din pacate nu prea mai ai ce sa faci decat sa astepti sa-si faca medicamentele efectul....
hydrasec ai incercat ?
la mine paracetamolul - calpol sau panadol - ii da diaree si cand ea nu este deranjata asa ca in episodul pe care l-a avut ca saratica ta i-am dat numai nurofen si picaturi de algocalmin cand febra era prea mare....
of, of of mitititca de ea !!!!
pana la urma v-ati dus la medic sau ti-a zis la telefon ce trebuie sa-i dai...?
sanatate muuulta! sa se faca bine cat mai repede!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
Lala_D spune:
citat din mesajul lui gattasalvaje uufff ,situatia e de kk rau de tot...6 scaune de azi dimineata , doar apa ca altceva n-a mancat.Doar a rontzait vreo 5-6 stiksuri , in rest nimik...laptele de soia nu-l vrea , acum i-am fiert niste orez cu morcov si piept de pui sa vad daca o pacalesc cu cateva lingurite. Suntem pe Sumetrolim , metoclopramid si antitermice , dar vad ca febra nu scade . Sta la mine in brate si maraie si-mi zice sa pup burtica sa treaca . Cred ca s-au dus pe apa sambetei planurile noastre de a pleca la Campulung...dar nu-i bai daca ramanem in Bucuresti , macar sa fie Sara bine , ca mi se rupe sufletul cand o vad asa Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 ) Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
Pare o "frumoasa" enterocolita
Simona mai bine mergi cu ea la camera de garda, doar biseptolul ala nu cred ca va rezolva situatia prea curand la ce epidemie e prin Bucuresti.
Cu mancatul nu-i bai mare dar sa bea lichide sa nu se deshidrateze.
O zi excelenta !
Lala.
My hobby
alina023 spune:
Intru si eu rapido sa dau de veste ca suntem iar in formula completa acasa. Si ce bine e!
Eu sunt in pioneze...am o bronsita cu tuse seaca ce ma doboara! Efectiv ma oboseste teribil tusea asta! De doua nopti nu reusesc sa dorm...
Desi nu am citit la rand, vad ca sunt clopotei multi bolnaviori. Of!
Gatta, ce rau imi pare de Saratica dulce!! Imi inchipui ce greu iti este si tie, dar mai ales ei. Nu o forta cu mancarea. Nu se intampla nimic daca nu papa azi. Cel mai important este sa se refaca burtica.
Sper sa vii cu vesti mai bune!
Laurici, am citit patania ta cu Elleni. Doamne!!!! Ce spaima ai tras!! Slava Domnului ca nu au fost urmari serioase! Pup gashca si mi-e dor de voi!
Mirikule, vad ca esti tot ousor Kinder, din gama Jeremy! Bun asa! Pare rau de Sashone bolnavior... e sezonul racelilor!
Spor la treburile din noua casuta!
Ceskule ai ceva "consumatori" pentru zilele de Paste! Las' ca asa e frumos! Cu masa plina si de persoane dragi si de bunatati!
Cristina, spor la treaba! As vrea sa te intreb ceva...sper sa apuc azi sa-ti trimit un PM.
Grati, Vera, Irina, sanatate si puisorilor vostri (care cu febre si viroze, care cu buzici sparte...nazdravani dragi!).
Stancuta, n-am apucat sa citesc ce ai mai scris...dar sper ca e bine Sofiuca! fetele!
Acum ma extrag inapoi la treburi.. Pupaceli multe, multe!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
ginnette spune:
offf
Dak nu bea lichide, nu mai sta; du-te la camera de garda.
Fara hidratare, venele 'dispar' intr-un fel si n-o sa mai poata sa-i ia sange/puna perfuzie.
Nu vreau sa te sperii, dar cu Adela, asta toamna cand a facut kk de 3 ori numai apa bej si nu mi-a baut nimik in 24h, am mers la camera de garda si m-a si oprit acolo; si in prima noapte mi-a facut 40 temp.
Stiu ca decat sa te duci la spital, mai bine te-mpusti, dar e pt binele bulinei.
Te pup si curaj - bulina o sa uite clipele astea!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Lala_D spune:
Ceska ce program incarcat ai si tu
Daca te ajuta cu ceva nici eu nu am chef deloc de sarbatorile astea ...
O zi excelenta !
Lala.
My hobby